KONIEC - katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 17:20 KONIEC - katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

dzięki katikot :1luvu: wystawiam perfumy dla grudniowego sreberka AFN.

wątek AFN znajdziecie tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122995&start=0

w tej chwili, oprócz swojej zwyczajowej działalności, AFN współorganizuje pomoc dla kotów ze schroniska w Korabiewicach ( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121549&start=0 ); jest też jednym z organizatorów krakowskiego Marszu NIEmilczenia ( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123284 ). w lutym podopiecznych AFN można zobaczyć m.in. na Dniu Kota w Galerii Krakowskiej - zapraszamy!

zasady bazarku:
- licytacja przedmiotu trwa dokładnie tydzień od pojawienia się pierwszej oferty na dany przedmiot
- bazarek trwa do momentu sprzedania się wszystkich fantów
- koszty przesyłki pokrywa osoba kupująca; postaram się owe koszty ograniczyć do minimum oraz dostosować do życzeń kupującego na tyle, na ile to będzie możliwe
- gotówka wpływa na moje konto, po odjęciu funduszy na wysyłkę, przesyłam je na konto AFN. rozliczam się z gotówki tutaj oraz w wątku głównym AFN. jeśli ktoś życzy sobie odbiór osobisty w Krakowie - możliwa jest wysyłka bezpośrednio na konto fundacji.
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 18:37 przez Kocuria, łącznie edytowano 1 raz

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon sty 31, 2011 17:33 Re: katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

Obrazek

Obrazek

Yves Rocher, Pur Désir de Lilas, Woda toaletowa o zapachu bzu

pojemność: 30ml
stan: było nienaruszone, przecięłam pieczęć producenta na opakowaniu, żeby doszukać się daty ważności :oops: znalazłam jedynie dopisem P904 - czy to jest w jakiś sposób data ważności?

opis z katalogu Kosmetyk Wszech Czasów:

KWC pisze:Co ja bym bez niego zrobiła...
100% bzu w bzie.
Czysty bez.
Żadnej chemii.
Idealne odwzorowanie zapachu.
Sama wiosna.
Zapach, który ratuje mnie w dołujące, jesienne dni.
Kuracja polepszająca samopoczucie - ciepły prysznic z bzem na gąbce, potem bzowe mleczko na skórze i na końcu kropelka zapachu. Człowiekowi od razu robi się lepiej na duszy - wiosna w końcu przyjdzie...

KWC pisze:Mój ci on :)
Nigdy nie byłam jakąś maniaczką firmy Yves Rocher, ale od kiedy odkryłam tą wodę toaletową, to wszystko się zmieniło. Zapach to, jak już pisały poprzedniczki, czysty bez. Żadnych duszących nut, żadnych dziwnych dodatków, żaden chemiczny ton. Świeży zapach, jakby się stało pod krzakiem kwitnącego bzu. Świetny zwłaszcza na lato, choć ja go używam przez cały rok. Trwałość moim zdaniem, jak na tego typu produkt, całkowicie zadowalająca. Cena sensowna. Dostępny w 2 rozmiarach, co uważam za świetny pomysł.
Poza tym, tak okołotematycznie, podoba mi się to, że ta firma nie testuje swoich produktów na zwierzętach. Będę na pewno do tego zapachu wielokrotnie wracać.

KWC pisze:bardzo przyjemny zapach :)
Nigdy nie byłam jakąś specjalną fanką zapachu bzu ale ta woda sprawiła, że zmieniłam zdanie. Ogólnie bardzo lubię markę yves rocher, uważam że ich kosmetyki są świetnej jakości, przy niskich cenach. Ta woda kosztowała mnie niecałe 9 euro za 60 ml. Poza tym nie znam innej firmy która by produkowała zapachy jednoskładnikowe - proste, czyste, nie wywołujące u mnie bólu głowy. Zapach nie rozwija się, jest od początku do końca taki sam - świeży, wiosenny, czysto bzowy. Trzyma się dość długo, na ubraniach czuć go bez problemu cały dzień. Jednak najlepsze w tym zapachu jest to, jakie reakcje wywołuje u innych...prawie każda osoba mówi mi że pięknie pachnę. Zapach podoba się bez wyjątku wszystkim i budzi bardzo pozytywne, entuzjastyczne wręcz reakcje...! Jest po prostu tak pozytywny i wiosenny że nie sposób przejść obojętnie :)

opis producenta:

Yves Rocher pisze:Pierwsze wiosenne zapachy... Pierwszy zapach wiosny, pierwsze podmuchy świeżości.... Słodki zapach kwitnącego bzu to bez wątpienia zapowiedź odnalezionej lekkości. Daj się porwać tej słodkiej owocowej nucie, która pozostawia po sobie wspaniały zapach świeżości.

cena producenta w sklepie firmowym - 65zł, w sieci da się dostać za około 40zł.

w związku z tym - cena wywoławcza: 30zł, cena kup teraz: 60zł
opcja 'kup teraz' znika, jeśli rozpocznie się licytacja.

zapraszam do pomocy kociakom AFNu :)

Kocuria

Post » Pon sty 31, 2011 18:16 Re: katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

poproszę za kup teraz
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Pon sty 31, 2011 18:25 Re: katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

:dance: :dance: :dance:

dziękujemy! :)

detale dogadamy na pw :)

Kocuria

Post » Śro lut 02, 2011 15:31 Re: KONIEC - katikocie perfumy Yves Rocher na sreberko AFN!

gotówka wpłynęła, dzisiaj wieczorem nadam polecony priorytet z opcją uwaga szkło :)

Kocuria