Zasady bazarku:
- Wklejam miniaturki zdjęć, proszę w nie klikać żeby zwiększyć. Nie jest ich tyle, ile planowałam, bo albo imageshack albo mój komputer nawala, ale oczywiście dorobię, jakby ktoś był zainteresowany

- Wszystkie ceny są cenami wywoławczymi
- Licytacja trwa tydzień i jeden dzień, czyli do następnej niedzieli, 16 stycznia, godziny 21:00
- Koszty wysyłki częściowo pokrywa kupujący - 3 zł - reszta po mojej stronie.
- Na życzenie dorobię więcej zdjęć lub podam więcej informacji - proszę pisać

- Ewentualne wpłaty idą na moje konto, ja potem przesyłam wszystko hurtem na konto AFNowskie, z rozliczeniem ogólnym na wątku i szczegółowym w PW do Tweety (prezesowej Fundacji).
Zapraszamy!
1. Piękny duży srebrny pierścionek - podejrzewam, że z koralem naturalnym, ale do końca nie jestem pewna. Wewnętrzna średnica pierścionka ok 18 mm, ale rozmiar jest regulowany - okrąg nie jest zamknięty. Cena wywoławcza 20 zł Licytuje Yossariana za 33 zł

Moje, że tak powiem, próby mierzenia:

2. Srebrny pierścionek o ciekawym kształcie z czterema kryształkami w kolorze koralowym. Wewnętrzna średnica ok 17.5-18 mm. Cena wywoławcza 10 zł Licytuje Fliege36 za 10 zł

3. Srebny pierścionek-różaniec z jedną minimalną skazą: jeden z okręgów obok krzyżyka jest niepełny - widać na zdjęciach. Wewnętrzna średnica ok 18 mm. Śliczny! Cena wywoławcza 10 zł

4. Piękny zestaw składający się z naszyjnika i kolczyków - polerowany bursztyn oraz srebro. Zawieszka na zielonej lince jubilerskiej (tak to chyba się nazywa). Długość linki 46 cm, wisiorek ok. 4-4.5 cm wraz z zawieszką, kolczyki razem z biglami ok. 3 cm. Cena wywoławcza za komplet 30 zł. Licytuje Fliege36 za 30 zł

5. Srebrny łańcuszek z dyskretną zawieszką (zawieszka też pewnie srebrna, ale nie jestem pewna, czy to, co widzę, to próba). Długość łańcuszka 50.5 cm, zawieszki ok. 1.5 cm. Cena wywoławcza 15 zł Licytuje viola005 za 20 zł

6. Piękny delikatny łańcuszek z zawieszką, która stanowi jego część (nie widzę próby na samej zawieszce, ale na łańcuszku jest). Długość rozpiętego łańcuszka 46.5 cm. Cena wywoławcza 15 zł Licytuje teesa za 20 zł

7. Koczyki wkręty malachit plus srebro. Wielkość główki 1 cm. Cena wywoławcza 12 zł Licytuje viola005 za 28 zł

8. Kolczyki srebrne z delikatnym wzorem. W najszerszym miejscu ok 1.5 cm. Cena wywoławcza 10 zł Licytuje gosikbaum za 20 zł

9. Kolczyki srebrne wkręty - malutkie (1 cm długości) misterne aniołki. Cena wywoławcza 8 zł Licytuje eski za 11 zł

10. Eleganckie kolczyki firmy Colibra. Nie widzę wyraźnej próby, ale doczytałam u nich na stronie, że produkty Colibra są pozłacane/posrebrzane, więc zakładam, że są minimum posrebrzane. Szerokość 2.2 cm. Cena wywoławcza 10 zł Licytuje kicia582 za 20 zł