No i nastała zima, nagle pojawiły się kociaki nie wiadomo skąd, mam wrażenie jakby rozmnażały się przez podział, wszystkie oczywiście głodne, miseczki w miejscach w których dokarmiam są wymiatane, jak nigdy...
Oprócz tego muszę zdiagnozować moje koty, jest szansa na dom dla Bombla ale dopóki nie będę wiedziała co kociakowi jest nie mogę go oddać,
mój wątek: viewtopic.php?f=13&t=103151
MINIATURY - POWIĘKSZAJĄ SIĘ!
1. Komplety, NOWE!
a. czerwony kwiat, cena 4zł
b. czerwony, cena 4zł

2. Książka Paweu Huelle "Ostatnia Wieczerza", nowa, okładka troszkę szara ale taką dostałam, cena 20zł,

3. Książka "Architektura dla początkujących. Słownik ilustrowany", praktycznie nowa, zajrzalam moze pare razy, cena 10zl, licytuje: Dagmara-olga

4. Książka "Sekrety urody. Poradnik dla leniwych", nowa, parę razy oglądana, dla leniwych ale nie takich jak ja

5. Firmowy długopis firmy Ceva, cena 1zł

6. Wieczny kalendarz, można wpisać daty urodzin wszystkich znajomych i co roku będzie aktualne, cena 5zł

7. Film "Łowca jeleni", nowy, cena 5zł

8. Film, "Absolwent", nowy, cena 5zł

9. Płyta Cezarego Pazury, kabaret, podobno super ale nie oglądałam, jakoś nie miałam nastroju, cena 5zł

10. Torebki zapachowe w koszyczku o zapachu świąt, cena 2zł licytuje: Dagmara-olga

11. Zegarek, cena 5zł

12. Pędzelki, przekręca się i schowane, w tym dużym jest takie malutkie wgniecenie, widać na zdjęciu
a. mniejszy, cena 10zł
b. większy, cena 10zł, Licytuje: Skwareek

13. Breloczek, cena 1zł

14. Super katanka, taka jakby flanelka, super się nosi, mam takie dwie jeszcze, ta jest używana ale prawie nie widać,
cena 10zł

15. Bardzo ładna bluzeczka, z siateczki, te kwiatki są takie trochę złocone, tzn. złotą nitką szyte, cena 7zł, Licytuje: Alina1971

16. Krem, Bielenda, "królewski krem piękności", cena 12zł

Bazarek potrwa do 22.12. do 18
Do cen należy dodać cenę przesyłki wg pp
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm