Witajcie,
przedmiotem bazarku jest nowa nieużywana, jeszcze z metkami bielizna marki Triumph.
Bieliznę kupiłam w outlecie w Piasecznie.
Całkowity dochód z bazarku przekazany zostanie na pomoc darłowskim kotom z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=94745
Przeklejam fragment:
U nas, w Darłowie, sytuacja jest tragiczna. Praktycznie sama zmagam się z ponad 40 wolno żyjącymi kotami. Nie ma u nas TOZ'u, fundacji, organizacji, darmowych talonów na sterylizację od UM ( ani jakiegokolwiek wsparcia od nich.. ), domów tymczasowych.. Sytuacja jest naprawdę ciężka. Nie wszystkie kotki są wysterylizowane, bo brakuje TDT posterylkowych, pieniędzy, czasu, osób do pomocy. Ich dzieci potem wydają na świat kolejne potomstwo, a co za tym idzie ? Coraz więcej bezdomnych, chorych, głodnych, marznących na mrozie kotów. Brakuje też karmy, koty nie są karmione regularnie. Tym bardziej teraz, zimą, kiedy nie zawsze mogę do nich dojeżdżać ( mam 5km w jedną stronę, a nie mam prawa jazdy.. ). Dlatego bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty, bazarki, karmę. Przydadzą się także budki albo materiały na nie. Potrzebujemy także domów dla maluchów, kotów oswojonych, chorych albo starych. Mamy piękne koty, ale brakuje nam DTWłaściwie, to w ogóle ich nie ma...
Proszę, pomóżcie !
Koszty przesyłki (listem poleconym) pokrywam ja.
Licytacja będzie trwała tydzień od pierwszej oferty, możliwy zakup w opcji kup teraz.
[KONIEC] nr 1 Miss Fame Tanga/figi damskie
Niesamowicie miękka bawełna, delikatne, niewyczuwalne wykończenie.
rozmiar EU 40, 88% bawełna 12% elastan

Kup teraz: 35 zł
Licytuje edka11 za wywoławczą.
Koniec 16.12 godz. 20:06

nr 2 Miss Fame Short/majtki damskie
rozmiar EU 40, 88% bawelna 12% elastan
Niesamowicie miękka bawełna, delikatna, rozciągliwa guma.

Kup teraz: 40 zł

[KONIEC] nr 3 Flower Emotion String/figi damskie (wg mnie to stringi, ale cytuję za Triumphem;))
rozmiar EU 40, 85% poliamid 15% elastan
Delikatna w dotyku koronka o subtelnym wzorze.

Kupiła Willow_ za wywoławczą.
Koniec 14.12.2010 godz. 23:45

[KONIEC] nr 4 Light&Comfort Tai/figi damskie
rozmiar EU 40, 80% poliamid 20% elastan
Figi bezszwowe o niebanalnym wykończeniu.

Kupiła Willow_ za wywoławczą.
Koniec 14.12.2010 godz. 23:45

Serdecznie zapraszam do zakupów