Bazarek na potrzeby stada kociaków pod opieką kini098 - potrzebne są pieniądze na karmę, sterylki, leki ... Wątek

Pieniądze przelewacie na jej konto, ja pokrywam koszty przesyłki.
Wysyłam listem poleconym, dobrze zabezpieczone rzeczy:) - postaram się to zrobić od razu po zakończeniu aukcji:)
Licytujemy 5 dób po pierwszej ofercie:) - czyli do 25-ego listopada do 21:57
Zapraszam serdecznie:)
P.S. UWAGA! Wrzucam zdjęcia opakowań Gucci, Naomi C. i Lancome, żeby nie było wątpliwości, że oferowane na tym bazarku produkty są oryginalne:)
1.Dezodorant perfumowany Gabriela Sabatini "temperamento" 75ml, psiknięty - zużycie widać na zdjęciu:)
Wklejam piękny opis zapachu ^^
Zapach został stworzony dla pewnych siebie, pełnych energii kobiet, które chcą podkreślić swój pozytywny stosunek do życia. Temperamento przenika skórę niczym ekspresyjna moc ognistych rytmów tanga. Płomienna, żywa kompozycja orzeźwi zmysły kwiatowo-owocowymi nutami. Urzeka ciało i umysł.
Nuta główna: czarna porzeczka, bergamotka i melon.
Nuta środkowa: jaśmin, konwalia i piwonia.
Nuta podstawowa: drzewo sandałowca, amber, białe piżmo i wanilia.
Temperamento jest esencją entuzjazmu i spontaniczności.
Zapach śliczny, świeży i słodki jednocześnie, cieplutki taki, ale lekki. Nosiłabym, ale taaak mi ciężko zmienić perfumy, że praktycznie od kilku lat noszę te same, do znudzenia

Na allegro kosztuje z przesyłką jakieś 40 zł.
U nas cena wywoławcza - 8zł:)
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

2. Kremowe mleczko do ciała pod prysznic Naomi Campbell "Mystery" tuba 100 ml, użyte - widać na zdjęciu. Oryginalne, bez pudełka, ponieważ było w zbiorczym razem z perfumami.
Zapach jest ciepły i zmysłowy. Kusi i uwodzi. Wyczuwalne są w nim nuty hibiskusa, rośliny, która jest nie tylko piękna, ale ma również magiczną moc. Wzmaga pożądanie, rozgrzewa i kusi swoją wonią.
Nuty zapachowe:
nuta głowy: bergamotka, gorzka pomarańcza
nuta serca: śliwka, hibiskus
nuta bazy: drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, amber, bób tonka
Bardzo kobiecy i ciepły zapach moim zdaniem, idealny na zimowy wieczór:) Taki otulający, opisywany często jako "pudrowy":)

Opakowanie (nie jest przedmiotem licytacji):

Cena wywoławcza - 10zł
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

3. Lancome "Miracle" żel do kąpieli i pod prysznic, tuba 50ml, nowy - oryginalny, zwykle jest w innym opakowaniu, ale był częścią zestawu (kosmetyczka do kupienia poniżej).
Mój ukochany zapach, od którego nie mogę się "odwąchać":) wklejam opis:
Miracle - kwiatowo-korzenne perfumy dla kobiet, wykreowane przez Alberto Morillasa i Harry'ego Fremonta, wprowadzone do sprzedaży przez firmę Lancome w roku 2000.
Lancome Miracle to zapach symbolizujący kobietę nowoczesną, wyzwolona, samodzielna i dynamiczna. Pierwsza nuta zapachu zachwyca świeżością i delikatnością płatków frezji. Następnie przechodzi ona w lekki aromat magnolii w połączeniu z akcentem korzennym. Mieszankę dopełnia piżmo, ambra, jaśmin, wanilia, napawające kobietę optymizmem.
Nuty zapachowe:
Nuty głowy: liczi, frezja
Nuty serca: magnolia, jaśmin, imbir, pieprz
Nuty podstawy: ambra, piżmo
Co Wam mogę powiedzieć - mój kochany mężczyzna został tym zapachem uwiedziony

Opakowanie (dowód oryginalności

Cena wywoławcza 8zł
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

UWAGA, AUKCJA WYCOFANA - FANT ZNISZCZONY. PRZEPRASZAM

4. Kosmetyczka Lancome Miracle w kolorze pięknej fuksji, na zamek błyskawiczny, z usztywniającą "ramką" wokół zamka (jak w starej portmonetce), co ułatwia znacznie korzystanie. W środku bez kieszonek, z podszewką bladoróżową. Mięciutka, przyjemna w dotyku, z lekko usztywnianym denkiem. Polyester. W środku meteczka Lancome, Made in China. Nigdy nie używana.
Wymiary: długość 21cm, szerokość 10 cm, wysokość ok 12 -13 cm, idealna na krótkie wyjazdy

Opakowanie zbiorcze (dowód, że to faktycznie Lancome

Cena wywoławcza - 8zł
Licytuje

Licytuje

5. Mleczko perfumowane do ciała Gucci Guilty 100ml nowe.
Gucci Guilty, to najnowsze perfumy damskie wylansowane przez dom mody Gucci. Perfumy Gucci Guilty zaprojektowano dla kobiet wyzwolonych, zuchwałych, śmiałych i seksownych. Gucci Guilty, to kobieta młoda, silna, pełna życia i zapału. Gucci Guilty to zapach ciepły, zmysłowy, orientalno kwiatowy. Kobieta ubrana w perfumy Gucci Guilty jest uosobieniem elegancji, piękna i pożądania. Reklamowane są hasłem „Nigdy nie czuj się winna, odczuwając przyjemność”

Twarzą nowych perfum jest amerykańska piosenkarka i aktorka Evan Rachel Wood. Nowe perfumy Gucci wylansowano we wrześniu 2010 roku.
Skład perfum Gucci Guilty: mandarynka, bez, brzoskwinia, ambra, różowy pieprz, geranium, paczuli, ambra.
Nie wiem jak was, ale mnie przekonali

Pochodzi z zestawu z perfumami (drugie zdjęcie niewyraźne, ale lampa błyskowa była bezużyteczna przy tych błyszczących powierzchniach

W sklepach internetowych cena mleczka to około 150 złotych! Zapach jest świeży na rynku,
mocny, trwały i bardzo zmysłowy! Polecam:)
U nas cena wywoławcza - 10zł
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

6. Burberry Touch for Women 30ml w bawełnianym woreczku, z drewnianą nakrętką, psiknięte - widać na zdjęciu.
Zmysłowa, orientalna kompozycja zapachowa z delikatną nutą świeżości w pełni oddaje ducha marki Burberry. Zapach łączy w sobie zarówno rozkosz, jak i niewinność, dzięki czemu stanowi kwintesencję kobiecości.
Nuta głowy: czarna porzeczka, żurawina, różowy pieprz, pomarańcza.
Nuta serca: jaśmin, konwalia, tuberoza, brzoskwinia.
Nuta podstawowa: malina, wanilia, drzewo cedrowe, mech dębowy.
Miękki i delikatny niczym kaszmir. - zgadzam się, delikatny i subtelny:) Zapach z roku 2000.

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

7. Sól do kąpieli aromaterapeutyczna - estetyczna, w szklanej butelce, zakorkowana i zalakowana. Metka ma tłustą plamkę - druga butelka poplamiła ją woskiem

Cena wywoławcza - 8zł.
Licytuje

Licytuje

Licytuje

8. Korale drewniane w kolorach śliwki (oberżyny?) i brązu, na mocnym, brązowym, woskowanym sznurku. Dwa większe, jaśniejsze korale w kształcie cząstek pomarańczy z lekkiego, egzotycznego drewna.
Nie są ciężke. Długość: pi razy drzwi 46 cm:) Do kompletu proste kolczyki wkręty, lekko wiszące, długość całych 3,5 cm. Idealne do swetrów, lub na lato do strojów hipi i etno.
Pierwsze zdjęcie przekłamuje kolor, drugie z kolei nieco za ciemne, ale mam nadzieję, ze sobie jakoś poradzicie:)

Cena wywoławcza kompletu 8zł.
Licytuje

Licytuje

9. Korale drewniane morska zieleń, (czy takie szmaragdowe, trudno mi określić) z bransoletką. Duże, jeden koralik ma średnicę prawie 2 cm. Na gumce, bez naciągania długość korali to ok 24cm, a bransoletki 10-11cm

Cena wywoławcza 8zł
Licytuje

10. Misio breloczek na Mikołaja:) W szaliku i czapce, uzbrojony na zimową aurę:) Sam miś ma 10cm, z breloczkiem 14. Mięciutki, uroczy:) Nówka sztuka nie śmigana

Cena wywoławcza - 5zł.
11. Misio breloczek retro - maleńkie, beżowe cudo z miękkim futerkiem w stylu retro, z kokardą "love Teddy"

Cena wywoławcza - 4zł.
Licytuje

12. Kolia / obroża w stylu goth. Druciane obręcze owinięte czarnym, połyskliwym cienkim drucikiem, przeplatane czarnymi koralikami z "naftowym" połyskiem. Średnica 10cm, jednak bardzo elastyczna.

Cena wywoławcza - 6zł.
Licytuje

Licytuje

13. Oryginalna smycz turystyczna firmy Carry. Czerwona, metalowa, z parcianym paskiem zakończonym karabińczykiem. Na pasku nity i dwa kółka. Zakończona metalowym "chwytakiem" - wygląda na mocną. Dobra do podczepienia kubka do plecaka turystycznego, przyda się do podwieszenia lampy turystycznej w namiocie, albo do roweru - na pęk kluczy. Da się doczepić do smyczy zwierzęcej, może też posłużyć jako efektowna smycz na klucze:)
Wymiary: całość 20cm, karabińczyk 5cm; pasek parciany 8cm, chwytak metalowy 7cm.
Nie używana, elementy ruchome noszą jednak ślady "ruchu" - widać na zdjęciu:)

Cena wywoławcza - 6zł.
14. Teczka pod rękę na dokumenty, czarno - pomarańczowa, tekstylna, nowa. Z wierzchu ozdobiona siateczką duża kieszeń. Wewnątrz szczęki segregatorowe, kieszonka na wizytówki/dokumenty i dwie na długopisy. Może służyć jako pokrowiec na netbooka:) Praktyczna, elegancka. Nie używana, z metką, jednak lekko przybrudzona na rogach "od leżenia":)

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje

15. Idealny na prezent: portfel Billabong model Horizon (już nie do dostania na rynku). Czarno - pomarańczowy, turystyczny, z mocnego materiału (tak jak np.; plecaki turystyczne). Oczywiście oryginalny, nowy, z metkami. Pojemny, dlatego sporo mi zejdzie na opisanie wszystkich kieszonek:)
Z zewnątrz, "na plecach" kieszonka na zamek.
Główna część na rzep. W środku długa kieszeń na banknoty, zamykana na zamek (zameczki ładne, uchwyciki zdobione logo) Po lewej kółko na klucze, kieszonka na bilon zamykana na zamek i pod spodem jeszcze jedna, otwarta kieszonka. Pośrodku 2 miejsca na plastiki. Po prawej 3 kieszonki otwarte w lewo, w tym jedna na zdjęcia, z przezroczystym wierzchem. I do tego genialne rozwiązanie: gumowe "etui" np. na plastiki, ruchome, wyjmowane (można szybko wyjąć i wziąć na zakupy do kieszeni np tylko dowód i kartę płatniczą) ze "skrzydełkiem, dzięki któremu "zahaczymy" je o którąś z kieszeni. W sumie w portfelu zmieścić się może min. 7 kart plastikowych plus oczywiście bilon i banknoty:) Billabong to dobra firma, bardzo popularna wśród snowboardzistów, mają ciekawy design i wysokie ceny

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

Licytuje

16. Odblaskowe misie z Sagi - Twoje dziecko samo chodzi do szkoły? Przydadzą mu się misie, zwłaszcza teraz, kiedy tak szybko robi się ciemno. Jeden miś na sznureczku, do doczepienia do plecaka (będzie się kołysał i mrugał odblaskiem - nie do przegapienia przez kierowców), drugi z szerokim rzepem - idealny na ramiączko plecaka - dziecko będzie widoczne z każdej strony. Misie będą świetne dla dziewczynki - są w sukieneczkach

Cena wywoławcza obu misiów - 6zł.
MIŁEGO LICYTOWANIA!