Książki Marqeza,ładowarka,kosmetyki Matrix i Subrina, KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 16:59 Książki Marqeza,ładowarka,kosmetyki Matrix i Subrina, KONIEC

W związku z 9tką kociąt na DT potrzebne są finanse...
Trochę o nich :

viewtopic.php?f=1&t=117197&start=0

Obecnie nasze saldo wpływów i wydatków jest ujemne... -299,5 (11.11.2010)

Bardzo prosimy o wsparcie

Na życzenie zmierzymy co trzeba dofocimy
Do ceny należy doliczyć 6zł za przesyłkę poleconą lub 11zł za paczkę.

Zapraszamy na zakupy

1.Kosmetyczka Semi-Line SPRZEDANAN
Nowa, nie używana.
Taka jak tu :
http://www.highclass.pl/bagaz/kosmetycz ... p107735446

Obrazek

Kup teraz 35zł

2.Żel do włosów. SPRZEDANY
Obrazek
Kup teraz 20zł

3.Spray do układania włosów.
Obrazek
Kup teraz 3zł

4.Żel do stylizacji (są dwie sztuki)
Obrazek
a.Kup teraz 20zł
b.Kup teraz 20zł

5.Farba do włosów. SPRZEDANA

6.Szampon koloryzujący
Obrazek
Kup teraz 3zł

7.Żel do włosów.
Obrazek
Kup teraz 20zł

8.Ładowarka do laptopa, uniwersalna.
Obrazek
Kup teraz 25zł

9.Laptop... poniekąd ... SPRZEDANY

10.Szkiełka :
A.Cukiernica
Obrazek
Kup teraz 3zł

B.Filiżanka
Obrazek
Obrazek
Kup teraz 3zł

C.Trio filiżankowe
Obrazek
Obrazek
Kup teraz 3zł

D. Paterki SPRZEDANE
Obrazek
Obrazek
Kup teraz 3zł

E.Budda
Obrazek
Obrazek
Kup teraz 3zł

11.Solar - bluzeczka na ramiączkach, rozmiar M. SPRZEDANA

12. Książki autorstwa Gabriela García Márqueza
A.Miłość w czasach zarazy SPRZEDANA

B.O miłości i innych demonach. SPRZEDANA

C.Sto lat samotności. SPRZEDANE
Raz czytana.
O książce :
http://www.muzaklub.com/index.php?p1295 ... ia-marquez
Obrazek
Kup teraz 15zł

13. Książka Karoliny Macios SPRZEDANA

14. Filmy DVD i VCD
A.Szósty zmysł SPRZEDANE

B.Fortepian
Obrazek
Kup teraz 4zł

C.Shaun of the dead
Obrazek
Kup teraz 4zł

D.Kate&Leopold SPRZEDANE

E.Notatki o skandalu
Obrazek
Kup teraz 4zł

F.Wszyscy mówią kocham Cię
Obrazek
Kup teraz 4zł

G. Gazu mięczaku gazu
Obrazek
Kup teraz 4zł

15. Shape "BIKINI BODY"
Obrazek
Kup teraz 4zł

ZAPRASZAMY :kotek:
Ostatnio edytowano Sob gru 04, 2010 14:30 przez seja, łącznie edytowano 8 razy

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw lis 11, 2010 18:55 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

Kurczę, kosmetyczka super tyle że juz przehulałam w tym miesiącu :oops: ... poważnie pomyslę :roll:

a TŻ pyta czy matryca laptopa działa bez zarzutu (jako stary wynalzaca postanowił sobie zrobić duuuży ekran do nawigacji bo mały się źle sprawdza w czasie jazdy terenowej :ryk: )
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw lis 11, 2010 19:08 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

slapcio pisze:Kurczę, kosmetyczka super tyle że juz przehulałam w tym miesiącu :oops: ... poważnie pomyslę :roll:

a TŻ pyta czy matryca laptopa działa bez zarzutu (jako stary wynalzaca postanowił sobie zrobić duuuży ekran do nawigacji bo mały się źle sprawdza w czasie jazdy terenowej :ryk: )

Ta żółta karta to raport z próby naprawy.Jest napisane co nie działa.
Poszła płyta główna, nie wiem czy to to samo co matryca...??
Generalnie wiem , że jak ktoś ma znajomego informatyka to może sobie poskładać :) laptopa :)

seja

Post » Czw lis 11, 2010 19:10 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

nie nie, matryca to ekran :wink: bebechy "komputrowe" tu nieistotne, TŻ by zdemontował klapke coby miec duuuużą mapę w aucie :mrgreen:

jak się nie ma płyty głównej (najdroższa część btw to naprawa jest nieopłacalna. A zważywszy że te lapki mają chyba wentylator od dołu to i nierozsądna bo i tak naprawiony ma duże szanse sfajczyć się ponownie)
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 11, 2010 19:20 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

slapcio pisze:nie nie, matryca to ekran :wink: bebechy "komputrowe" tu nieistotne, TŻ by zdemontował klapke coby miec duuuużą mapę w aucie :mrgreen:

jak się nie ma płyty głównej (najdroższa część btw to naprawa jest nieopłacalna. A zważywszy że te lapki mają chyba wentylator od dołu to i nierozsądna bo i tak naprawiony ma duże szanse sfajczyć się ponownie)

Ekran cały :) on się nie zepsuł :)

seja

Post » Czw lis 11, 2010 19:40 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

to bieremy 8)

jak coś to za to przeleję od razu a nad kosmetyczką jeszcze podumam :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 11, 2010 19:46 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

"Wszyscy mężczyźni mojego kota " - poproszę za 20 zeta :) I zachęcam do kupowania PROFESJONALNYCH kosmetyków do włosów Subriny i Matrixa :) Seja oszalała z ceną, w sklepie stoją po 30, 40, 50 zeta!!! :D
Białe Subriny są rewelacyjne do prostowania włosów, żel Matrix świetnie stylizuje :0 Kupować drogie Panie, kupować :D
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Czw lis 11, 2010 19:52 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

slapcio pisze:to bieremy 8)

jak coś to za to przeleję od razu a nad kosmetyczką jeszcze podumam :roll:

Tylko to będzie paczka :)
Bateria jest dobra :) trzyma aż dwie godziny :ryk:
Wyślę dopiero w poniedziałek, bo jutro nie dam rady, a w sobotę będę w domu , we Władysławowie :)

seja

Post » Czw lis 11, 2010 19:53 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

ifokry pisze:"Wszyscy mężczyźni mojego kota " - poproszę za 20 zeta :) I zachęcam do kupowania PROFESJONALNYCH kosmetyków do włosów Subriny i Matrixa :) Seja oszalała z ceną, w sklepie stoją po 30, 40, 50 zeta!!! :D
Białe Subriny są rewelacyjne do prostowania włosów, żel Matrix świetnie stylizuje :0 Kupować drogie Panie, kupować :D

Dziękujemy :)
To mówisz , że powinnam podwyższyć ceny? :D
Nie siedzę w kosmetykach , to nie wiem :)

Odbiór osobisty?
Ostatnio edytowano Czw lis 11, 2010 19:58 przez seja, łącznie edytowano 1 raz

seja

Post » Czw lis 11, 2010 19:55 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

na razie daj nr konta (przeleję za lapka) a z wysyłką się wstrzymaj :) Muszę zdecydować co z kosmetyczką, a może ktos będzie jechał do stolycy :roll:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lis 11, 2010 19:58 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

slapcio pisze:na razie daj nr konta (przeleję za lapka) a z wysyłką się wstrzymaj :) Muszę zdecydować co z kosmetyczką, a może ktos będzie jechał do stolycy :roll:

OK :) masz pw :)

seja

Post » Czw lis 11, 2010 19:59 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

Seja, podwyższaj, sama używam tych kosmetyków :) To są profesjonalne, fryzjerskie gadżety :) Dostałaś je od dorot, prawda? A ja je jej przekazałam :) Jakoś postaram się odebrać książeczkę, trochę zmieniłam tryb pracy, ale to nie problem :) Pieniążki przesłać na to koto co wtedy?
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Post » Czw lis 11, 2010 20:01 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

ifokry pisze:Seja, podwyższaj, sama używam tych kosmetyków :) To są profesjonalne, fryzjerskie gadżety :) Dostałaś je od dorot, prawda? A ja je jej przekazałam :)

Tak :) Dziękujemy :)
Było mnie uprzedzić o cenach, bo ja zielonego pojęcia nie mam o kosmetykach ...fryzjerskich :) zwłaszcza do włosów :)

seja

Post » Czw lis 11, 2010 20:02 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

A własnie , jak z odbiorem? Wpadniesz ? :D

seja

Post » Czw lis 11, 2010 20:04 Re: Książki Marqeza, ładowarka i obudowa laptopa, FILMY i inne

Wpadnę :) Z aparatem po pracy :) Jeszcze się zdzwonimy :) Konto to samo? Bo przelew robię :)

ifokry

[następna]