KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 13:24 KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Do licytacji są 3 kalendarze ścienne na rok 2011, format A4 – niby nic niezwykłego, jest ich na rynku całe mnóstwo, do wyboru do koloru, ale...

te kalendarze są niepowtarzalne – to hand made – wybrane zdjęcia kotków z przytuliska pani Hanki, zrobione podczas naszych wizyt od 2006 roku na czarnym kartonie, druk srebrny, no i super hit: kartki z kalendarza zostały ozdobione przez naszą „plastyczkę” ze szkoły – Monikę, każda kartka inaczej (myszki, rybki bawiące się kotki itd), są więc zdjęcia kotków (i nie tylko – np. może ktoś trafić na kalendarz z naszą forumową mukki, która tuli do siebie Piegusię – obie modelki prześliczne i super fotogeniczne :love:) – kto wylicytuje kalendarz w tej licytacji, będzie miał absolutną pewność, że na całym świecie nie ma drugiego takiego, są unikalne, oryginalne 8) piękne :1luvu:

Na załączonych fotografiach przykładowe kartki z kalendarza nr 1

Licytujemy każdy kalendarz oddzielnie, do 10 listopada do godz. 16 czasu rzeczywistego

Cena wywoławcza tylko: 16 zł + 6 zł koszt przesyłki.

Nr 1 licytuje

Nr 2 licytuje

Nr 3 licytuje

Serdecznie zapraszam :D , zdjęcia „się robią”, zaraz wstawię... :oops:
Ostatnio edytowano Śro lis 10, 2010 16:08 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz
Pako

Post » Czw paź 28, 2010 14:36 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Już są zdjęcia

Kalendarz w oryginale tysiąc razy ładniejszy, te jasne plamy to blask od niego bijący :smiech3:
(są błyszczące i nie zawsze udaje mi się zniwelować ten efekt na zdjęciu :oops: )

Są tu nasi przyjaciele: Elżunia, Piegusia, Rudolf, Bambusek, Bingusio i wielu innych mieszkańców przytuliska :kotek:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Pako

Post » Czw paź 28, 2010 15:06 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Zamawiam na razie 1 szt. Potem się obaczy
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw paź 28, 2010 15:45 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

ja również włączam się do licytacji kalendarza :), za wywoławczą proszę.

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Czw paź 28, 2010 15:46 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

AniaWrocław pisze:Zamawiam na razie 1 szt. Potem się obaczy

:1luvu:
naprawde prześliczne, oryginalne, niepowtarzalne
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw paź 28, 2010 16:07 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

i ja start 1 kalendarz , niech Kujawy zobaczą wrocławskie koty :mrgreen: tylko z autografem PANI HANKI :ok:
krynia08

Post » Czw paź 28, 2010 17:42 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Thorkatt pisze:
AniaWrocław pisze:Zamawiam na razie 1 szt. Potem się obaczy

:1luvu:
naprawde prześliczne, oryginalne, niepowtarzalne

Zapomniałam dodać, że za wywoławczą oczywiście na razie!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw paź 28, 2010 17:45 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Pako pisze:Do licytacji są 3 kalendarze ścienne na rok 2011, format A4 – niby nic niezwykłego, jest ich na rynku całe mnóstwo, do wyboru do koloru, ale...

te kalendarze są niepowtarzalne – to hand made – wybrane zdjęcia kotków z przytuliska pani Hanki, zrobione podczas naszych wizyt od 2006 roku na czarnym kartonie, druk srebrny, no i super hit: kartki z kalendarza zostały ozdobione przez naszą „plastyczkę” ze szkoły – Monikę, każda kartka inaczej (myszki, rybki bawiące się kotki itd), są więc zdjęcia kotków (i nie tylko – np. może ktoś trafić na kalendarz z naszą forumową mukki, która tuli do siebie Piegusię – obie modelki prześliczne i super fotogeniczne :love:) – kto wylicytuje kalendarz w tej licytacji, będzie miał absolutną pewność, że na całym świecie nie ma drugiego takiego, są unikalne, oryginalne 8) piękne :1luvu:

Na załączonych fotografiach przykładowe kartki z kalendarza nr 1

Licytujemy każdy kalendarz oddzielnie, do 10 listopada do godz. 16 czasu rzeczywistego

Cena wywoławcza tylko: 16 zł + 6 zł koszt przesyłki.

Nr 1 licytuje

Nr 2 licytuje

Nr 3 licytuje

Serdecznie zapraszam :D , zdjęcia „się robią”, zaraz wstawię... :oops:

Wytłumaczcie mi tak po prostu, bo nie kumam: czy pokazałyście tylko kalendarz nr 1? Jeśli tak, to gdzie można zobaczyć nr 2 i 3?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw paź 28, 2010 17:46 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Cudne! To i ja proszę - na początek za wywoławczą :)
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Czw paź 28, 2010 17:47 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Znowu się spotykamy?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw paź 28, 2010 17:52 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

ja napisalam 1 jako jeden :ryk: :ryk: a teraz są 3 kalendarze a My w cztery :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw paź 28, 2010 17:53 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Ty mnie zawsze wpuścisz!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw paź 28, 2010 17:54 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

AniaWrocław pisze:Ty mnie zawsze wpuścisz!

maliny już nie rosną :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw paź 28, 2010 17:55 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

krynia08 pisze:ja napisalam 1 jako jeden :ryk: :ryk: a teraz są 3 kalendarze a My w cztery :ryk: :ryk: :ryk:

to ja też chcę jeden za 17 :mrgreen:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw paź 28, 2010 17:55 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

a PAKO teraz ma problema :ryk: :ryk: :ryk: 3 kalendarze 4 kobity :ryk: :ryk:
krynia08

[następna]