Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Wto paź 19, 2010 20:35 Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Zapraszam na bazarek dla malutkich kociątek

viewtopic.php?f=1&t=118067

Kociątka malutkie,dopiero co urodzone a juz walczą o życie z panleukopenią

Dochód bedzie przeznaczony na leczenie kociąt.

Kociakom potrzebna jest każda złotówka

Bazarek stworzony jest głównie po to, żeby cudowne kociątka - nie pozostało bezimiennymi,a imiona im nadane

żeby przyniosły szczęście w dalszym życiu... długim życiu.

Może nadanie imion przyniesie im szczęście i wygrają tą walke-juz bardzo dużo kociąt przegrało :(

Kociątka już niemogą żyć bez imion,sa na świecie i muszą istnieć wraz z imionami

Co mamy na bazarku ?
No właśnie nie mamy NIC!
jedno wielkie NIC... a może powinnam napisać - 5 "niców"?

Mianowicie kociaki nie mają imion!
Ale dzięki Tobie może się to zmienić ... ponieważ
"przedmiotem" sprzedaży na tym bazarku jest OGROMNA SATYSFAKCJA - pomyślicie - "z czego, ciekawe?" ... No to ja Wam odpowiem -

Na tym bazarku masz możliwość zostania chrzestnym rodzicem, ale NIE BÓJ SIĘ - to nie wiąże się z dużymi kosztami i zachodzeniem w głowę co kupić na prezent chrześniakowi!

WYSTARCZY JAK OKAŻESZ SERDUSZKO I NADASZ MU IMIĘ lub - uwaga! - PSEUDONIM

Cennik:

*WYBÓR PIERWSZEGO IMIENIA (kto pierwszy ten lepszy) - 10 zł

Spóźniłeś się ?? a chciałeś nadać imię któremuś z kociaków???
Niemartw się -możesz nadać mu II imię,III imię lub pseudonim
wtedy koszt to tylko 5 zł.

Bazarek potrwa do 26.10.2010 do godziny 22:00

Oto bohaterzy bazarku

Biało bury miziak naramienny
jest niesamowitym miziakiem i uwielbia spać na ramieniu. Jest tak subtelny, że cały czas mówimy do niego jak do dziewczynki

Maryś/Ryś imię nadane przez magbag

Obrazek

Burasek który już kilka razy uciekł przed kosą. Teraz jeden z silniejszych.
też jest fantastycznym miziakiem i cały czas siedział by na kolanach.

Tiger imię nadane przez kalla

Obrazek

Burasek który był w schronie od 2 dnia życia. Twarda sztuka.
ma przepiękne wielkie oczy i to on gryzie rękę Uwielbia się całować, ale tylko usta usta zresztą wszystkie nadstawiają główki do buziaczków i barankują
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 26, 2010 8:02 przez MarKotek, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro paź 20, 2010 12:05 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

hoooooooooooop
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro paź 20, 2010 13:10 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

A może być imię za 50 :)?
Tyle mogę w tej chwili podrzucić na małe kocińce :).
I proponuję imię dla maluszka naramiennego, do którego wszyscy zwracają się, jak do dziewczynki - mnie też się to zdarzyło :). Proponuję imię Maryś (nie mylić z Marian) - bo jest właśnie takie z lekka dziewczęce, odMariowe. A żeby kociak nie czuł się zbyt niewieścio traktowany - można używać wersji skróconej, czyli Ryś. Oczywiście nie upieram się, że takie imię ma pozostać miziakowi na zawsze - jak znajdzie stały domek, to opiekunowie nazwą go tak, jak będą chcieli. Poza tym, jeśli ktoś ma lepszy pomysł - niech podrzuci. Jeśli spodoba mi się bardziej niż Maryś - chętnie wpłacę 50zł. za inne, podrzucone imię.

magbag

Od: Pt lis 27, 2009 10:50

Post » Śro paź 20, 2010 13:23 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

magbag pisze:A może być imię za 50 :)?
Tyle mogę w tej chwili podrzucić na małe kocińce :).
I proponuję imię dla maluszka naramiennego, do którego wszyscy zwracają się, jak do dziewczynki - mnie też się to zdarzyło :). Proponuję imię Maryś (nie mylić z Marian) - bo jest właśnie takie z lekka dziewczęce, odMariowe. A żeby kociak nie czuł się zbyt niewieścio traktowany - można używać wersji skróconej, czyli Ryś. Oczywiście nie upieram się, że takie imię ma pozostać miziakowi na zawsze - jak znajdzie stały domek, to opiekunowie nazwą go tak, jak będą chcieli. Poza tym, jeśli ktoś ma lepszy pomysł - niech podrzuci. Jeśli spodoba mi się bardziej niż Maryś - chętnie wpłacę 50zł. za inne, podrzucone imię.

zasada bazarku jest nie ugieta :mrgreen:
wybierasz imie i takie ma byc :twisted:
chcesz nadac imie jednemu za 50 zł ?

EDIT:oczywiscie DS nazywa sobie jak chce ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro paź 20, 2010 13:27 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Mi się podoba :P Chociaż w domu jest jeden Ryś to może być Maryś. Albo w skrócie Mary ;P Od Marysi Mery

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Śro paź 20, 2010 13:32 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

paulina777 pisze:Mi się podoba :P Chociaż w domu jest jeden Ryś to może być Maryś. Albo w skrócie Mary ;P Od Marysi Mery

dobra to jest Marys-Ryś
paulina ty konto podaj a ja wpisuje magbag chrzestną dla Marysia ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro paź 20, 2010 13:35 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Ja po prostu podam tutaj konto i będzie z głowy ok.?

paulina777

Post » Śro paź 20, 2010 13:37 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

paulina777 pisze:Ja po prostu podam tutaj konto i będzie z głowy ok.?

ok to wkleje w pierwszy post

bardzo dziekujemy magbag za nadanie imienia i wsparcie maluszkow ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro paź 20, 2010 13:45 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

magbag to już nie pierwszy raz wspiera nasze maluszki :)
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 7:06 przez paulina777, łącznie edytowano 1 raz

paulina777

Post » Śro paź 20, 2010 14:51 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Teraz muszę wybyć z domu, ale wieczorem przeleję zadeklarowaną kwotę. Zapraszam kolejnych rodziców chrzestnych - są jeszcze bezimienne maleństwa :).

magbag

Post » Śro paź 20, 2010 22:28 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

hoop
kociątka potrzebuja imion ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw paź 21, 2010 7:06 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

hop :kotek:

paulina777

Post » Czw paź 21, 2010 11:32 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

hoooop po imiona ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw paź 21, 2010 11:34 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

Przelew za Marysia puściłam wczoraj wieczorem, więc dzisiaj powinien dotrzeć :).

magbag

Post » Czw paź 21, 2010 17:30 Re: Chrzciny!!Wspomóż kociaki w walce z panleukopenią!!!

MartynaP pisze:Zapraszam na bazarek dla malutkich kociątek

viewtopic.php?f=1&t=118067

Kociątka malutkie,dopiero co urodzone a juz walczą o życie z panleukopenią

Dochód bedzie przeznaczony na leczenie kociąt.

Kociakom potrzebna jest każda złotówka

Bazarek stworzony jest głównie po to, żeby cudowne kociątka - nie pozostało bezimiennymi,a imiona im nadane

żeby przyniosły szczęście w dalszym życiu... długim życiu.

Może nadanie imion przyniesie im szczęście i wygrają tą walke-juz bardzo dużo kociąt przegrało :(

Kociątka już niemogą żyć bez imion,sa na świecie i muszą istnieć wraz z imionami

Co mamy na bazarku ?
No właśnie nie mamy NIC!
jedno wielkie NIC... a może powinnam napisać - 5 "niców"?

Mianowicie kociaki nie mają imion!
Ale dzięki Tobie może się to zmienić ... ponieważ
"przedmiotem" sprzedaży na tym bazarku jest OGROMNA SATYSFAKCJA - pomyślicie - "z czego, ciekawe?" ... No to ja Wam odpowiem -

Na tym bazarku masz możliwość zostania chrzestnym rodzicem, ale NIE BÓJ SIĘ - to nie wiąże się z dużymi kosztami i zachodzeniem w głowę co kupić na prezent chrześniakowi!

WYSTARCZY JAK OKAŻESZ SERDUSZKO I NADASZ MU IMIĘ lub - uwaga! - PSEUDONIM

Cennik:

*WYBÓR PIERWSZEGO IMIENIA (kto pierwszy ten lepszy) - 10 zł

Spóźniłeś się ?? a chciałeś nadać imię któremuś z kociaków???
Niemartw się -możesz nadać mu II imię,III imię lub pseudonim
wtedy koszt to tylko 5 zł.

Bazarek potrwa do 26.10.2010 do godziny 22:00

Oto bohaterzy bazarku

Biało bury miziak naramienny
Buro biały jest niesamowitym miziakiem i uwielbia spać na ramieniu. Jest tak subtelny, że cały czas mówimy do niego jak do dziewczynki

Maryś/Ryś imię nadane przez magbag

Obrazek

Burasek który już kilka razy uciekł przed kosą. Teraz jeden z silniejszych.
Burasek który już kilka razy uciekł od kosy, też jest fantastycznym miziakiem i cały czas siedział by na kolanach.
Obrazek

Burasek który był w schronie od 2 dnia życia. Twarda sztuka.
Burasek od 2 dnia w schronie, ma przepiękne wielkie oczy i to on gryzie rękę Uwielbia się całować, ale tylko usta usta zresztą wszystkie nadstawiają główki do buziaczków i barankują
Obrazek

Bura dziewczynka
Buraska ma wielkie uszy i fantastyczne umaszczenie. Też jest miniasta przeogromnie. Jak tylko wchodzę to wszystkie siedzą na kolanach. Skaczą po mnie jak szalone i mruczą
Obrazek

Tylko ona przeżyła z czwórki swojego rodzeństwa
Biało czarna krówka które przeżyła swoje rodzeństwo cały czas gada i również uwielbia pieszczochy. Wystawia brzucha do głaskania
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs912.snc4/72571_155265304508672_100000756094380_249671_6958536_n.jpg[/img
]

Mogę dla drugiego w kolejności zaproponować imię Tiger . Jutro wpłacę 50 zł dla niego i bardzo proszę kupić mu jakieś smakołyki i ucałować go w moim imieniu. :)

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

[następna]