Szydełkowe ozdoby Świąteczne - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 8:56 Szydełkowe ozdoby Świąteczne - KONIEC

Niedługo Święta – proponuję Wam prześliczne szydełkowe ozdoby świąteczne – można je zamówić, a pieniążki przeznaczymy na potrzebujące koty: za aniołki – oczywiście na Wrocławską Kocią Skarbonkę :aniolek: , za pozostałe ozdoby: śnieżynki, elfy – na pomoc kotkom p. Hanki :ok:

Jeżeli komuś spodobają się elfy – proszę o sugestie dotyczące koloru kołnierzyka, ew. innych elementów garderoby – postaram się sprostać. Aniołki i śnieżynki teżmogą być wróżnych kolorach, ładnie wyglądają niebieskie, ecri...

Wysyłka na koszt Nabywcy – ozdoby są lekkie, więc zryczałtowana opłata za wysyłkę listem poleconym ekonomicznym w kopercie bąbelkowej to 4,5 zł.

Wpłata będzie na moje konto – ja prześlę dalej po odebraniu kosztu przesyłki.

Aniołki szydełkowe „przestrzenne”, pięknie nakrochmalone, mogą wisieć na choince, stać na stole, gdziekolwiek będą pięknie wyglądały

Obrazek
Cena 1 aniołka - 6 zł

Białe, szydełkowe, płaskie lub jak kto woli witrażowe, wysokość największego aniołka to 11 cm. Mogą być przypięte na przykład do zasłony, obrusa, po dorobieniu zawieszki mogą wisieć na choince lub całkiem gdzie indziej :)

Obrazek
Cena 1 płaskiego aniołka: 3 zł

Mogę wydziergać różne wzory śnieżynek, te szydełkowe gwiazdki (średnica ok.6-8 cm)
przepięknie wyglądają na choince i nie tylko...
Cena 1 dużej śnieżynki: 1,50 zł, małej (do 5 cm) -1 zł

Te są małe (4 cm) i średnie (do 5 cm) - mniejsze od 4 cm trudno zrobić, muszą być przynajmniej dwa rzędy, aby zmieścić tam jakiś wzór - trudno je nawet sfotografować
Obrazek

Te są powyżej 6cm, jak widać na większych można trochę poszaleć z pikotkami itp.
Obrazek

Elfy :1luvu:

Obrazek

Dzierganie elfów jest bardzo pracochłonne, ale efekt jest niezwykły :wink:
Cena 1 elfa: 10 zł

Zapraszam :D
Ostatnio edytowano Czw gru 16, 2010 12:33 przez Pako, łącznie edytowano 5 razy
Pako

Post » Wto paź 19, 2010 9:02 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

A byłoby możliwe zamówienie śnieżynek o średnicy ok. 3-4cm? A jeśli tak to jaka byłaby cena?

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Wto paź 19, 2010 9:05 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

elu pisze:A byłoby możliwe zamówienie śnieżynek o średnicy ok. 3-4cm? A jeśli tak to jaka byłaby cena?

Mogą być oczywiście też małe śnieżynki - popróbuję z cieńszą nitką lub zgubię rządek - cena 1 zł - może być ?
Pako

Post » Wto paź 19, 2010 9:19 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Pako pisze:
elu pisze:A byłoby możliwe zamówienie śnieżynek o średnicy ok. 3-4cm? A jeśli tak to jaka byłaby cena?

Mogą być oczywiście też małe śnieżynki - popróbuję z cieńszą nitką lub zgubię rządek - cena 1 zł - może być ?

Możesz zgubić rządek ;) Wolałabym z nie za cienkiej nitki, jeśli się da.
To ja bym zamówiła 10 śnieżynek i 1 aniołka z wzorkiem sukienki taki jak ten drugi od lewej na zdjęciu. Niech dla odmiany będzie "koronkowa" choinka w tym roku :)
A czy obowiązują jakieś przedpłaty? Bo ja bym miała pieniążki dopiero po 10. listopada :oops:

elu

Post » Wto paź 19, 2010 9:21 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

elu pisze:
Pako pisze:

Możesz zgubić rządek ;) Wolałabym z nie za cienkiej nitki, jeśli się da.
To ja bym zamówiła 10 śnieżynek i 1 aniołka z wzorkiem sukienki taki jak ten drugi od lewej na zdjęciu. Niech dla odmiany będzie "koronkowa" choinka w tym roku :)
A czy obowiązują jakieś przedpłaty? Bo ja bym miała pieniążki dopiero po 10. listopada :oops:

Bardzo Ci dziękuję za pierwsze zamówienie- nie ma przedpłat, jak wydziergam, napiszę i - po Twojej wpłacie - wyślę :D
Pako

Post » Wto paź 19, 2010 9:39 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Piękne :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 19, 2010 9:45 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Pako pisze:Bardzo Ci dziękuję za pierwsze zamówienie- nie ma przedpłat, jak wydziergam, napiszę i - po Twojej wpłacie - wyślę :D

OK :)

elu

Post » Wto paź 19, 2010 10:00 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

ANIOŁ ROBI ANIOŁY :1luvu: :1luvu: Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 19, 2010 10:29 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Zbiorę zamówienie i się niebawem zamelduję. Pewnie w sumie ze 20-30 sztuk wszystkiego będzie ;)
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto paź 19, 2010 11:07 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

dakoti pisze:Zbiorę zamówienie i się niebawem zamelduję. Pewnie w sumie ze 20-30 sztuk wszystkiego będzie ;)

Super, dzięki serdeczne :1luvu:
Pako

Post » Wto paź 19, 2010 13:22 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Pako ja poproszę 2 Elfy - jeżeli chodzi o kolorystykę to całkowicie zdaję się na Ciebie :) oraz jednego Aniołka szydełkowego „przestrzennego” drugiego od lewej :)

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto paź 19, 2010 13:25 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

pucio79 pisze:Pako ja poproszę 2 Elfy - jeżeli chodzi o kolorystykę to całkowicie zdaję się na Ciebie :) oraz jednego Aniołka szydełkowego „przestrzennego” drugiego od lewej :)

Bardzo dziękuję :1luvu:
Pako

Post » Wto paź 19, 2010 13:31 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

elu pisze:
Pako pisze:Bardzo Ci dziękuję za pierwsze zamówienie- nie ma przedpłat, jak wydziergam, napiszę i - po Twojej wpłacie - wyślę :D

Ach, zapomniałam dodać, że chodzi mi oczywiście o aniołka "przestrzennego" :)

elu

Post » Wto paź 19, 2010 13:32 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

pucio, dakoti , elu :arrow: Obrazek
krynia08

Post » Wto paź 19, 2010 13:39 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

elu pisze:
elu pisze:

Ach, zapomniałam dodać, że chodzi mi oczywiście o aniołka "przestrzennego" :)

Super - tak właśnie zrozumiałam :ok:
Pako

[następna]