Jeżeli komuś spodobają się elfy – proszę o sugestie dotyczące koloru kołnierzyka, ew. innych elementów garderoby – postaram się sprostać. Aniołki i śnieżynki teżmogą być wróżnych kolorach, ładnie wyglądają niebieskie, ecri...
Wysyłka na koszt Nabywcy – ozdoby są lekkie, więc zryczałtowana opłata za wysyłkę listem poleconym ekonomicznym w kopercie bąbelkowej to 4,5 zł.
Wpłata będzie na moje konto – ja prześlę dalej po odebraniu kosztu przesyłki.
Aniołki szydełkowe „przestrzenne”, pięknie nakrochmalone, mogą wisieć na choince, stać na stole, gdziekolwiek będą pięknie wyglądały

Cena 1 aniołka - 6 zł
Białe, szydełkowe, płaskie lub jak kto woli witrażowe, wysokość największego aniołka to 11 cm. Mogą być przypięte na przykład do zasłony, obrusa, po dorobieniu zawieszki mogą wisieć na choince lub całkiem gdzie indziej

Cena 1 płaskiego aniołka: 3 zł
Mogę wydziergać różne wzory śnieżynek, te szydełkowe gwiazdki (średnica ok.6-8 cm)
przepięknie wyglądają na choince i nie tylko...
Cena 1 dużej śnieżynki: 1,50 zł, małej (do 5 cm) -1 zł
Te są małe (4 cm) i średnie (do 5 cm) - mniejsze od 4 cm trudno zrobić, muszą być przynajmniej dwa rzędy, aby zmieścić tam jakiś wzór - trudno je nawet sfotografować

Te są powyżej 6cm, jak widać na większych można trochę poszaleć z pikotkami itp.

Elfy

Dzierganie elfów jest bardzo pracochłonne, ale efekt jest niezwykły

Cena 1 elfa: 10 zł
Zapraszam