Eh, gdyby tak chciały jeść moje przetwory to dzień i noc wkładałabym cos do słoików
: Bazarek zakończy sie 21.X o godz. 21:00
Wystawiam dwa zestawy:
Zestaw I - Przetwory owocowe
- cena wywoławcza - 35 zł + koszt wysyłkiZwstaw II- Przetwory warzywne
- cena wywoławcza - 35 zł + koszt wysyłkiNadal przetwarzam rózne owoce, na "tapecie" mam jeszcze owoce dzikiej róży, jarzębinę, jabłka, dynie, marchewkę
Nalewki równiez zostana "przedstawione" w innym bazarku, na razie jeszcze dla nich troche za wczesnie
Chciałam dodac, że posiadam jeszcze, pełnowartosciowe przetwory z ubiegłego sezonu i chetnie dodam wygrywającym jako gratis, jesli bedą wyrażac taka chęć
ZESTAW nr 1 - Licytuje - mamut- 260 zł
W skład Zestawu nr I wchodzą : Galaretka Jabłkowo-Miętowa, Konfitura z Truskawek i Czerwonej Porzeczki, Konfitura Truskawkowa, Miód z Mniszka Lekarskiego, Pigwa w Syropie,Dżem Pomarańczowo-Cytrynowy, Konfitura Truskawkowo-Różana, Dżem z Rabarbaru, Sok z Aronii, Dżem Aroniowo-Gruszkowy, Powidła Śliwkowe, Powidła Śliwkowo-Różane, Powidła Śliwkowo-Czekoladowe, Konfitura Wisniowa, Skórka z Cytryny, Borówka Brusznica z Gruszką. oraz Przecier Pigwowo-Jabłkowy
.....
- KONFITURA TRUSKAWKOWO-RÓŻANA płatki róż + truskawki to niesamowicie aromatyczna mieszanka
....
- DŻEM POMARAŃCZOWO-CYTRYNOWY aromatyczny z nutka goryczki, którą nadała skórka cytrynowa
....
- KONFITURA TRUSKAWKOWA klasyka
....
....
- MIÓD Z MNISZKA LEKARSKIEGO z dodatkiem soku z cytryny, świetny jako dodatek do herbaty lub wody
...
- POWIDŁA ŚLIWKOWO-CZEKOLADOWE pyszna, zdrowa "nutella" z prawdziwą mleczną czekoladą
...,
- SOK Z ARONII samo zdrowie, mnóstwo wit c
....
- KONFITURA Z TRUSKAWEK I CZERWONEJ PORZECZKI słodycz truskawek z kwaskowatością porzeczek. Pycha
....
...
- GALARETKA JABŁKOWO-MIĘTOWA z lekka nutką świeżej mięty
....
- PIGWA W SYROPIE genialna, pyszna, wspaniała
pigwa zawiera 10x więcej wit c niz cytryna! wspaniały aromat i smak. Można dodawać do herbaty zamiast cytryny
....
- BORÓWKA BRUSZNICA Z GRUSZKĄ świetna do mięs, serów czy grzanek
...
- SKÓRKA Z CYTRYNY smazona, dodatek do wypieków
...
- DŻEM ARONIOWO-GRUSZKOWY samo zdrowie, równiez moze byc jako dodatek do mięs czy serów
....
- KONFITURA WISNIOWA klasyka
....
- DŻEM Z RABARBARU dla miłośników troszkę kwaśniejszych przetworów, dla mnie bomba
....
- POWIDŁA ŚLIWKOWO-RÓŻANE cudowne zestawienie, wspaniałe do pączków....zapach + smak
...
- POWIDŁA ŚLIWKOWE klasyka
.....
- PRZECIER PIGWOWO-JABŁKOWY pyszniutki i baaardzo witaminowy ZESTAW nr 2 - Licytuje - kicia582 - 300 zł
- W skład Zestawu II wchodzą : Buraczki z Papryką, Sałatka warstwowa, Kalafior w Sosie Pomidorowa-Paprykowym, Ogórki Konserwowe, Ogórki po Meksykańsku (z chilli), Sałatka Ogórkowa, Ogórki Kiszone, Sałatka "Witajcie wszyscy razem":), Sałatka z Kapusty, Sałatka Meksykańska (z curry), Fasolka w Sosie Pomidorowo-Warzywnym, Sałatka z Zielonych Pomidorów.
....
- FASOLKA W SOSIE POMIDOROWO-WARZYWNYM dobra na zimno i ciepło
...
- SAŁATKA Z ZIELONYCH POMIDORÓW z dodatkiem cebulki i papryki
..
- SAŁATKA MEKSYKAŃSKA Z OGÓRKÓWz dodatkiem curry i chili
....
- OGÓRKI PO MEKSYKAŃSKU świetny smaczek, czosnek i chili
- SAŁATKA Z KAPUSTY z dodatkiem papryki i marchewki- moja ulubiona
- SAŁATKA "WITAJCIE WSZYSCY RAZEM"
- SAŁATKA Z OGÓRKÓW typu szwedzka
....
- BURACZKI Z PAPRYKĄ od lat w mojej spiżarni
- OGÓRKI KISZONE uważam, ze sa genialne
woda spod ogórków jest pyszna do wypicia (mnóstwo wit i mikroelementów) ale równiez mozna dodac do zupy ogórkowej
...
- KALAFIOR W SOSIE POMIDOROWO-PAPRYKOWYM w ubiegłym roku miałam duzo pozytywnych opinii
- SAŁATKA WIELOWARZYWNA bardzo lubie sałatki z dodatkiem fasolki
....
- OGÓRKI KONSERWOWE klasyka Serdecznie zapraszam

**