KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 08, 2010 17:14 KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

Ewentualny dochód z bazarku przeznaczony zostanie w całości na FAN :arrow: viewtopic.php?f=1&t=117547

A w sprzedaży tym razem ekpres kombi niemieckiej firmy KRUPS,której chyba nikomu przedstawiać nie trzeba.
Ekspres to Krups 171, liczący sobie już parę lat,ale mało używany i w bardzo dobrej kondycji.

Składa się z dwóch części:

- ekspres przelewowy do parzenia kawy z dzbankiem o poj. 1,25 l (wystarczy na ok. 10 filiżanek kawy) ze wskaźnikiem poziomu wody z wysuwanym pojemnikiem na kawę. System automatycznego przerywania procesu parzenia przy wyjęciu dzbanka z podstawy na ok. 20 s (dla niecierpliwych).Po odłożeniu dzbanka na miejsce proces parzenia zostaje przywrócony.
    - ekspres ciśnieniowy 4-barowy do przygotowywania espresso,cappuccino, mocca, latte,co kto woli...z dzbankiem o poj. 0,9 l (ok. 4 filiżanek espresso) ze wskaźnikiem poziomu wody, wyposażony w dyszę do spieniania mleka, sitko. Możliwość przygotowywania espresso z użyciem gotowych saszetek z kawą.Opcja nalewania espresso bezpośrednio do dwóch filiżanek przy pomocy specjalnej nakładki (brakuje w zestawie).

Zawsze istnieje możliwość wymiany dzbanków na nowe - Krups sprzedaje akcesoria do swoich produktów.

Kratka ociekowa wykonana ze stali nierdzewnej.
    System ciągłego podgrzewania przygotowanej kawy.
    Instrukcja obsługi w języku angielskim.
    Podświetlane włączniki.
    Stan dobry,widoczne na zdjęciach ślady użytkowania.

* * *

Cena wyw. 100 zł. Aukcja potrwa tydzień od pier.wszej oferty.
Kup Teraz: 200 zł.
Kurier: 25 zł.

Obrazek
    * * *

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

* * *
Ostatnio edytowano Sob paź 09, 2010 12:14 przez passa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pt paź 08, 2010 21:38 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę i Cappuccino...

czy jakąś instrukcję obsługi do tego ekspresu można też dostać?

EDIT: sama sobie skombinuję :mrgreen:
Biorę w opcji kup teraz
czy płatność na konto FAN? a gdzie za transport?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt paź 08, 2010 22:03 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę i Cappuccino...

Yezuu,przerosło mnie to tempo :D
Femko droga,płatność na konto FAN - podane w pierwszym poście fanowego wątku,a szczegóły płatności za transport prześlę na pw,ale dopiero jutro.
Instrukcję w j. angielskim tylko posiadam...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pt paź 08, 2010 22:20 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę i Cappuccino...

daj spokój z instrukcją, coś się wymyśli :)
z nieba mi spadłaś z tym ekspresem
i zaplanowany zakup i na FAN :piwa:
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 09, 2010 12:16 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

:ok:
Wysłałam PW.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro paź 13, 2010 17:01 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

wszystko wskazuje, że ekspres dotarł 8O
nie chodzę do pracy ze względu na chorobę, ale miałam informację z pracy :D
Obrazek

Femka

Post » Śro paź 13, 2010 17:24 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

Tak? To szybko,bo wysłałam w poniedziałek przed 18-tą klasą ekonomiczną...O ile to jest ten ekspresik. Może dotarło coś zupełnie innego 8) Albo ekspresik z innego forum,zamówiony przez kogoś innego z pracy :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro paź 13, 2010 17:33 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

nie, raczej nikt inny nie zamówił
a ja innej paczki też się nie spodziewam,
aż niewiarygodne, żeby tak szybko
była na paczce nalepka ostrożnie?
Obrazek

Femka

Post » Śro paź 13, 2010 17:35 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

Tak,paczka była nadana na warunkach szczególnych. Góra dół też powinny być zachowane.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Śro paź 13, 2010 17:45 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

jutro się wszystko okaże, bo wracam do pracy :D :ok:
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 14, 2010 9:41 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

passa pisze:Tak? To szybko,bo wysłałam w poniedziałek przed 18-tą klasą ekonomiczną...O ile to jest ten ekspresik. Może dotarło coś zupełnie innego 8) Albo ekspresik z innego forum,zamówiony przez kogoś innego z pracy :twisted:

a jednak
okazałyśmy się kobietami małej wiary :mrgreen:
ekspres wysłany w poniedziałek przed 18 w Opolu, dotarł do Łodzi w środę. W dodatku przesyłką ekonomiczną 8O

Od dzisiaj będziemy rozkminiać to urządzenie, żeby jak najszybciej napić się dobrej espresso :lol:
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 14, 2010 10:46 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

Femka pisze:
passa pisze:Tak? To szybko,bo wysłałam w poniedziałek przed 18-tą klasą ekonomiczną...O ile to jest ten ekspresik. Może dotarło coś zupełnie innego 8) Albo ekspresik z innego forum,zamówiony przez kogoś innego z pracy :twisted:

a jednak
okazałyśmy się kobietami małej wiary :mrgreen:
ekspres wysłany w poniedziałek przed 18 w Opolu, dotarł do Łodzi w środę. W dodatku przesyłką ekonomiczną 8O

Od dzisiaj będziemy rozkminiać to urządzenie, żeby jak najszybciej napić się dobrej espresso :lol:

nie wiem dlaczego ale przyszlo mi do glowy ze kupilas go dla mnie zeby wpasc z prizentem :roll: :wink:
tez bym sie napila 8)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw paź 14, 2010 10:49 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

chętnie wpadnę do Ciebie np. z ciastem
a na kawkę zapraszam do Łodzi :lol:

albo jeszcze lepiej na weekend jak już na wsi zamieszkam :D
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 14, 2010 10:58 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

wpadnij wpadnij :lol:
ja jestem stacjonarna 8)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw paź 14, 2010 11:12 Re: KRUPS Ekspres przelewowo-ciśnieniowy na kawę [KONIEC]

to przy następnej okazji, jak będę miała w stolycy troszkę mniejsze urwanie głowy
dam znać :lol:
Obrazek

Femka

[następna]