na DTSmarti-ramka na zdj,biżuteria,skarpeta.. dziś do 20

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 12:20 na DTSmarti-ramka na zdj,biżuteria,skarpeta.. dziś do 20

Celem bazarku jest wsparcie dla DT u smarti, ktora razem ze swoim TŻ bierze koty ktorych zycie wisi na włosku. Razem leczą, dbają, chuchają, szczepią, sterylizują, oswajają, a potem szukają domów.
Wszystkie te działania pokrywają z własnej kieszeni, nie mając żadnego z zewnątrz źródła wsparcia.
Stąd pomysł z zorganizowaniem bazarku dla tymczasków u smarti.

A jest ich obecnie 10 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Julka - chora koteńka, ma dzisiaj ciężką operację i pewnie jeszcze jedną w najbliższym czasie - bardzo potrzebuje pomocy! Wyciągnięta przez smarti ze schronu we Wrocławiu, gdzie już wpadła w depresję..
viewtopic.php?f=1&t=115966&start=0
Norek, Norka - maleńkie kociaki zabrany z nory niedaleko Wisły, ParKingowiec - błąkający się wśród samochodów, uratowany od nieuniknionej śmierci - grzeją brzuchy i dochodzą do siebie w jednym z pokoi domu smarti.
viewtopic.php?f=1&t=117585&start=0
Mrusia - wyciągnięta w stanie agonalnym ze schronu w Ostródzie tylko i wyłącznie dzięki zaoferowaniu dt przez smarti - wyleczona, odchuchana, rozrabia z Arnim i Chmurką i razem śpią
viewtopic.php?f=1&t=115516&start=75

Bazarek trwa 7 dni od pierwszej licytacji a koszt wysyłki pokrywa kupujący.

Wszystkie fanty na bazarek sprezentowała magdajedral :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

NR 1 - kolczyki SPRZEDANE
Cena wywoławcza: 10zł
:arrow: kasia(1) - cena: 13zł

NR 2 - kolczyki SPRZEDANE
:arrow: kasia(1) - cena: 12zł

NR 3 - ramka na zdjęcie

Obrazek
Cena wywoławcza: 8zł

NR 4 - woda toaletowa Puma SPRZEDANA
:arrow: jamkasica - cena: 25zł

NR 5 - woda toaletowa Tressellese Seduction Avon SPRZEDANA
:arrow: Szcześciara13 - cena: 20zł

NR 6 - żelazko Philips SPRZEDANE
Cena wywoławcza: 25zł
:arrow: Yossariana - cena:46zł

NR 7 - bransoletka na rękę

Obrazek

NR 8 - komplet bizuterii

Obrazek
Cena wywoławcza: 15zł

NR 9 - skarpeta na telefon komórkowy

Obrazek
Cena wywoławcza: 5zł

Serdecznie zapraszam do zakupów i wsparcia DT smarti
Ostatnio edytowano Sob paź 30, 2010 8:38 przez Marzenia11, łącznie edytowano 31 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 06, 2010 12:26 Re: dla DT Smarti-kolczyki,woda toalet,zelazko,ramka.. zapraszam

a oto dzisiejszy wpis smarti w jednym z wątków jej tymczasów:

"Julcia bardzo nie chciała jechać na operację-płakała i miała takie smutne oczy...
cała drogę patrzyła mi w oczy i pytała czy na pewno jej nie zostawią ani nie zrobię krzywdy...
odbieram Julcię o 18.30 i wtedy dowiem się co miała robione bo pewnie wszystko na raz to nie bo to by trzeba ją cała rozpłatać

A teraz wielka Prośba !!!

Dziewczyny od których dostałam Julcię na DT oraz wszystkie chętne do pomocy-bardzo proszę o jakieś wpłaty na konto Julci na koszty jej utrzymania

Myślałam że to nigdy nie będzie potrzebne ale bardzo wzrosła u mnie ilość tymczasów a Julcia jest najdłużej-od 20-go sierpnia.
Nie ma ząbków więc nie może jeść suchego-tylko troszkę kitten które jest,jak wiadomo droższe od normalnego,poza tym z mokrego też nie zje byle czego-
Felixy w galaretce są be,normalne Gourmety z rzadka ,
najbardziej lubi złotego Gourmeta pasztety i Shiby te malutkie puszeczki w sosiku (po 4 zł !) ,
codziennie dostaje scanomune.
Teraz troszkę się ochwaciła ale do niedawna wciągała 6x dziennie po małej puszeczce, jakby nadrabiała zaległości
Jak przyjdzie z operacji to też musi być szczególnie zadbana...

dlatego bardzo proszę o uwzględnienie Julciowych potrzeb finansowych"

pomoc jest bgardzo, bardzo, bardzo potrzebna!!!
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 12:27 Re: dla DT Smarti-kolczyki,woda toalet,zelazko,ramka.. zapraszam

no to hop!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 06, 2010 12:56 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Zacznę 1, 2 i 4
Pako

Post » Śro paź 06, 2010 13:03 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Pako pisze:Zacznę 1, 2 i 4

dzięki!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 13:20 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

jak wyglądałoby technicznie wysłanie żelazka? :oops:
jakie koszty i czy można jakoś je zabezpieczyć żeby nie uległo zniszczeniu? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 06, 2010 14:36 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Agness78 pisze:jak wyglądałoby technicznie wysłanie żelazka? :oops:
jakie koszty i czy można jakoś je zabezpieczyć żeby nie uległo zniszczeniu? :oops:

myślę, że żelazko trzeba wysłać w paczce i spokojnie wtedy można je zabepizeczyć tak, aby dotarło nie uszkodzone. pewnie koszt 10-15zł. Jestem niedaleko poczty i zaraz się dowiem dokładnie. Do 1kg opłata wynosi 9,90zł.

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 14:39 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 06, 2010 16:36 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

4 za 15 poproszę :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro paź 06, 2010 20:28 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

jamkasica pisze:4 za 15 poproszę :)

zrobione :piwa: dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 20:35 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Polecam żelazko - mam takie samo jest baaaardzo fajne :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 06, 2010 21:52 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Gibutkowa pisze:Polecam żelazko - mam takie samo jest baaaardzo fajne :ok:

Po takiej rekomendacji , kupuję nr 6, na razie za wywoławczą :wink: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 06, 2010 22:06 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Agness78 pisze:
Gibutkowa pisze:Polecam żelazko - mam takie samo jest baaaardzo fajne :ok:

Po takiej rekomendacji , kupuję nr 6, na razie za wywoławczą :wink: :ok:

Agness78 - zrobię wszystko, aby zelazko dotarło całe i zdrowe :lol: dzięki :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 23:53 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

zaznaczę sobie, bo taakie żelazko by mi się przydało :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Czw paź 07, 2010 6:48 Re: dla DT Smarti-Julka w trakcie operacji..PILNE!! zapraszam..

Yossariana pisze:zaznaczę sobie, bo taakie żelazko by mi się przydało :)

zapraszam, zachęcam - koty dostaną wsparcie a Ty super sprzęt :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[następna]