Filmowa jesień dla Niekochanych. KONIEC!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 21:48 Filmowa jesień dla Niekochanych. KONIEC!!!

Wystawiam bazarek dla NIEKOCHANYCH z katowickiego schroniska z tego wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115768&p=6304263#p6304263

Obrazek

Bazarek trwa do 10 października do godziny 24.00 czasu forum

PRZESYŁKA NA KOSZT KUPUJĄCEGO (CENA ZALEŻNA OD WAGI)

Wystawiam na bazarku filmy na DVD.

1. MIB-Faceci w czerni

Na Ziemię napływa ciągła emigracja z kosmosu. Przybysze doskonale potrafią się kamuflować przybierając wygląd zwykłych Ziemian, dlatego ludzie są nieświadomi ich obecności. Kontrolę nad tym kosmicznym napływem sprawuje specjalna, ściśle tajna jednostka. Jej członkowie charakteryzują się tajemniczością i oczywiście czarnymi garniturami. Niestety na Ziemię dostał się ogromny robal z kosmosu, który wdział się w ludzką skórę. Will Smith i Tommy Lee Jones spróbują go się pozbyć.
Gatunek: Komedia, SF

Obrazek

CENA WYWOŁAWCZA - 5 ZŁ
W opcji KUP TERAZ 8 zł.

:arrow:

2. HBO na stojaka cz.1

HBO na stojaka! to własna produkcja telewizyjna HBO, która powstaje w Polsce od kwietnia 1998r. Program jest wzorowany na popularnym w Ameryce stand-up comedy show. Największe gwiazdy sceny kabaretowej, aktorzy komediowi i młodzi komicy prezentują przed publicznością odważne teksty.

W tym odcinku Leszek Malinowski przedstawia monolog o swojej karierze w roli biznesmena, a Robert Górski dzwoni do mamy i opowie jej historię pewnego telewizora. Duet Cezary Pazura i Paweł Dłużewski zabawi nas prezentacją kodeksu drogowego. Jerzy Kryszak w swoim monologu przedstawia obraz sceny politycznej w Polsce. Andrzej Grabowski próbuje swoich sil jako nieudolny prezenter telewizyjny, a Cezary Zak opowie nam hiszpańską historie Pana Tadeusza, czyli powieść o ostatniej grandzie w Leonie. Wojtek Skoczylas zaskoczy nas swoimi nowymi spostrzeżeniami o wynalazkach.

Obrazek

CENA WYWOŁAWCZA - 5 ZŁ
W opcji KUP TERAZ 8 zł.

3. Relikt

Amerykański antropolog przebywający w Brazylii wysyła eksponaty do Muzeum Historii Naturalnej w Chcago. Po sześciu tygodniach skrzynie docierają na miejsce, są puste. Ale następnego dnia pracownicy muzeum znajdują zwłoki zamordowanego strażnika.
Gatunek: horror

Obrazek

CENA WYWOŁAWCZA - 5 ZŁ
W opcji KUP TERAZ 8 zł.

4. Kill Bill vol.1

Panna Młoda (Uma Thurman), należąca niegdyś do płatnych zabójców, a która obecnie spodziewa się dziecka, zostaje zdradzona w dniu swojego ślubu przez swojego szefa (David Carradine). Cudem unika śmierci, mimo iż została postrzelona w głowę. Znajduje się jednak w śpiączce. Po czterech latach budzi się ze śpiączki i postanawia krwawo zemścić się na każdym, kto miał związek z zamachem na jej życie, pozostawiając sobie zemstę na tytułowym Billu na koniec.
Gatunek: Thriller, akcja.

Obrazek

CENA WYWOŁAWCZA - 5 ZŁ
W opcji KUP TERAZ 8 zł.

Dodatek do bazarku: Kill Bill 1 i Kill Bill 2 :arrow: mirandaaa1 za 50 zł

Po zakończeniu bazarku całość wpływów przekażę na konto Katowickich Niekochanych.

ZAPRASZAM NA ZAKUPY!!!
Ostatnio edytowano Pon paź 11, 2010 10:29 przez froggy, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Nie paź 03, 2010 9:43 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Na jesienne wieczory przydadzą się filmy!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie paź 03, 2010 16:17 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Zaprzaszamy na bazarek.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Nie paź 03, 2010 17:15 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

To ja poproszę Kill Billa za 15 zł
PS
Nie masz może tez dwójeczki do kompletu? :oops:

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Nie paź 03, 2010 21:16 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

mirandaaa1 pisze:To ja poproszę Kill Billa za 15 zł
PS

Dziękujemy! W związku za prawie podwójne "kup teraz" wysyłka na mój koszt.

Poszukam drugiej części, ale nie gwarantuję, że się znajdzie.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Pon paź 04, 2010 13:32 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

froggy pisze:
PS

mirandaaa1 - mam całą serię filmów Tarantino (wydanie dla Dziennika). Jest tam w sumie 7 filmów (Sin City, Jackie Brown, Kill Bill vol. 1, Kill Bill vol. 2, Cztery pokoje, Pulp Fiction, Od zmierzchu do świtu). Mogę sprzedać jako całość (oczywiście dochód na Niekochane!).

Jedna z okładek do obejrzenia na http://audience.pl/prasa/wiadomosci/6700?e=newComment
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Pon paź 04, 2010 19:18 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

froggy pisze:
froggy pisze:
PS

mirandaaa1 - mam całą serię filmów Tarantino (wydanie dla Dziennika). Jest tam w sumie 7 filmów (Sin City, Jackie Brown, Kill Bill vol. 1, Kill Bill vol. 2, Cztery pokoje, Pulp Fiction, Od zmierzchu do świtu). Mogę sprzedać jako całość (oczywiście dochód na Niekochane!).

Jedna z okładek do obejrzenia na http://audience.pl/prasa/wiadomosci/6700?e=newComment

froggy a chciałabyś wszystkie 7 filmów sprzedać jako całość czy mogłabym wziasc tylko oba Kill Bille?

mirandaaa1

Post » Pon paź 04, 2010 20:48 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Zdecydowanie wolę jako całość.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Wto paź 05, 2010 9:22 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Komu filmy komu?
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Wto paź 05, 2010 17:18 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Komu? Komu?
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Wto paź 05, 2010 17:42 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Szkoda, bo nie interesuje mnie reszta
Dałabym 50 zł za 2 części Kill Billa

mirandaaa1

Post » Wto paź 05, 2010 20:06 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Kto chętny na filmową rozrywkę?

osspdg

Post » Wto paź 05, 2010 21:28 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

mirandaaa1 pisze:Szkoda, bo nie interesuje mnie reszta
Dałabym 50 zł za 2 części Kill Billa

Że tak powiem SOLD!

Jutro wyślę dane do wpłaty.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Śro paź 06, 2010 10:29 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Komu jeszcze filmy?
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Post » Śro paź 06, 2010 20:59 Re: Filmowa jesień dla Niekochanych. Horror, akcja, komedia...

Nie macie czasu nawet filmów oglądać? 8O

osspdg

[następna]