Pod opieką mam obecnie 4 kociaków, łącznie z bardzo wymagającym Jurandem chorym na białaczkę, dziś przyszły wyniki testu, które ostatecznie potwierdziły chorobę.
Potrzebny będzie interfeon koci, a wcześniej wet chce podać zylexin ( 43 zł dawka) na wzmocnienie. Jedna kuracja 5 dniowa to koszt ok. 200zł, za tydzień kolejne ok. 200zł.
Tu niektóre wątki moich futer:
Homer, który walczy z białaczką: viewtopic.php?f=1&t=100482
Samsonik z rakiem i cała reszta: viewtopic.php?f=1&t=95305
Jurand: viewtopic.php?f=1&t=113315
Gaja z lasu: : viewtopic.php?f=1&t=116801
Na potrzeby tych chorych maluszków wystawiam co nastepuje:
1. Flan Mexicano - rodzaj budyniu z mączki kukurydzianej, bardzo łatwy w przygotowaniu: dodajemy do gotującego się mleka, zestawiamy z ognia, mieszamy i wylewamy do formy. Flan ma konsystencję bardziej podobną do galaretki nie budyniu, ale jest bardzo delikatny. Smak waniliowy, w opakowaniu saszetka z gotowym karmelem - wystarczy tylko potrzymać chwilę pod kranem z gorącą wodą. Pycha! Mam 6 takich mexicanos.

Cena wywoławcza kazdego: 5 złotych
nr. 1 licytuje: taizu: 7.00 złotych

nr. 2 licytuje: Thorkatt : 7.00 złotych

nr. 3 licytuje: dragonfly.87: 7 złotych

nr. 4 licytuje: Thorkatt : 7.00 złotych

nr. 5 licytuje: Iweta za wywoławczą

nr. 6 licytuje: maria_kania za wywoławczą

2. Piękna torba na zakupy z logo Puriny. Linia kocia

Cena wywoławcza: 5 złotych
Licytuje: maria_kania za wywoławczą

3. Elegancki zegarek z kalkulatorem na biurko. W drewnianej oprawie, składany. Pokazuje czas w kilku strefach jednocześnie oraz datę. Łatwo przełącza się na kalkulator.

Cena wywoławcza: 10 złotych
Licytuje: taizu: 15 złotych

4. Koktajlowa sukienka znanej duńskiej firmy VILA. Rozmiar M (38), kolor bardzo ciemny grafit. Nowiutka, z metką, zmierzyłam ją tylko raz, żeby stwierdzić, że nie mieszczę się w... nieważne gdzie

Cena wywoławcza: 20 złotych - przecena! Każdy grosz się liczy, potrzebny interferon i zylexin

Licytuje: dagmara-olga: 25 złotych

Jak zawsze, koszty wysyłko listem poleconym pokrywam ja. Bazarek potrwa do poniedziałku, 27 września do godz. 20.00 czasu realnego.
Zapraszamy serdecznie, koty u Ani czekają na bardzo drogie leki!