Torebka z kotami, dzięki Carmelli, po raz 3! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 16:26 Torebka z kotami, dzięki Carmelli, po raz 3! KONIEC

Torebkę z kotami wystawiam na potrzeby Mufinka, tzn. na karmę nerkową dla niego.
Jego wątek:

viewtopic.php?f=1&t=115639

Nie jest moim jedynym tymczasem, a jego dieta jest droga.

Torebka była już kupowana dwukrotnie, za co dziękuję bardzo. Teraz, dzięki Carmelli, wystawiam ją po raz trzeci. Jest mi głupio, ale po prostu muszę. Dziękuję, Carmellko... :1luvu: :oops:

Torebka jest bardzo ładna, a przy oglądaniu fotek proszę je powiększać, bo dopiero wtedy widać jej urok.

Przód:
Obrazek

Z bliska: Obrazek

Z daleka: Obrazek Obrazek Obrazek

Na torbie wizerunki kotów, np. Obrazek Obrazek

Torba jest uszyta z materiału, jest miękka, koloru czarnego, zapinana na zamek. Z przodu torby jest napis: All the cats of Cyprus, a każdy kot kolorowy i opisany, np: romantic cat, shy, confused albo seriously pissed off :D Torebka ma wymiary 40 na 30 cm, ucho dość długie, tak, że opiera się na biodrze, a z przodu jest otwarta kieszeń przez całą szerokość torby.
Jest używana w zeszłym sezonie przeze mnie, ale tylko czasem. Stan jej jest bardzo dobry. Mogą być na niej jakieś kłaczki, ale postaram się przed wysłaniem porządnie raz jeszcze ją odkłaczyć.

Cena w opcji KUP TERAZ to 50 zł ( w tym cena wysyłki).

Zapraszam w imieniu nerkowego Mufinka.
Ostatnio edytowano Nie wrz 19, 2010 17:33 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie wrz 19, 2010 16:34 Re: Torebka z kotami, dzięki Carmelli, po raz 3!

Miałam właśnie porozglądać się za torbą, więc poproszę :D
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Nie wrz 19, 2010 17:33 Re: Torebka z kotami, dzięki Carmelli, po raz 3!

Ale ekspresowo... Dziękuję! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48