*Dla Dorci44:perf.-dwa zapachy i kocia torba KONIEC*

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 19:10 *Dla Dorci44:perf.-dwa zapachy i kocia torba KONIEC*

Dla Dorci44, która ciągle bierze nowe tymczasy,
bo ratować trzeba. Tu jest link do Dorcinego wątku,
przez który ciągle przewijają się nowe kocie nieszczęścia.

Dla Wielkiego i Kochającego Serca Dorci - dziś piękne zapachy przekazała Wielbłądzio :1luvu: .

Celem naszej aukcji jest pomoc w zebraniu pieniążków na podleczenie,
zaszczepienie ostatnio wziętych małych tymczasów z Pszczyny, które już są u Doroty.

1. Woda toaletowa Yves Rocher "Flowerparty",
30 ml w uroczym opakowaniu przypominającym kwiatek: tutaj jest link:
"Zapach kwiatowy, iskrzący świeżością, który pozostaje w pamięci.
Inspiracją do powstania zapachu były piękne kwiaty - Kosmosy pierzaste,
na długiej łodydze przypominającej wysokie obcasy.
Wesołe i lekkie - symbol spontanicznej kobiety".

Dla mnie, prostej kobiety - pachnie owocami, troszkę piżmo i delikatna wanilia.

Obrazek Obrazek Obrazek

Cena wywoławcza 30 zł.
Licytuje: AgaPap.

2. Woda toaletowa "Eternal Magic" firmy AVON 50 ml. Tu jest bezpośredni link do perfum.
Dla mnie są to perfumy na wieczór, esencjonalne z nutką piżma.

Obrazek Obrazek

Cena wywoławcza 20 zł.
Licytuje: Gameta.

3. Torba "kocia" - zdjęcia poniżej:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
i zbliżenie kociej mordki z koralikami na szyi.

Obrazek
i jeszcze fotka zrobiona z fleszem - lepiej widać kocią damę.

Wymiary: szerokość: 45 cm, wysokość 32 cm (zeszyt A4 zajmuje 3/4 miejsca z wysokości i szerokości),
wysokość ucha: 26 cm (spokojnie wchodzi "na ramię").
Torba jest jednokomorowa, na suwak, w środku są dwie kieszonki:
na telefon i na dokumenty bądź portmonetkę.
Materiał z którego jest wykonana, to zamsz, albo coś zamszo-podobnego,
jest porządna jest i mocna.

Cena wywoławcza torby 50 zł. (torba jest w ogóle dosyć droga).
Licytują:
dagmara-olga - 50 zł.
Madziaki - 70 zł.

Gorąco zapraszam do udziału w licytacji, u Doroty zawsze dom pełen tymczasów, kociej biedy, a pieniążków ciągle mało - bardzo prosimy o wsparcie. Aukcja zostanie rozpoczęta w momencie przedstawienia pierwszej oferty i będzie trwała tydzień (czasu forumowego).

ZAPRASZAM!!!!!!

EDit: aukcję kończymy za tydzień w sobotę, tj. 11. wrzesnia o godz. 20,55.

Koszty przesyłki po całej Polsce po stronie Wielbłądzia!
Ostatnio edytowano Sob wrz 11, 2010 21:39 przez Marcelibu, łącznie edytowano 5 razy
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 04, 2010 19:26 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

jaki jest kolor torby?

aha - zapach flowerparty jest niesamowity! wiem, bo mam :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob wrz 04, 2010 19:39 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Słuchajcie, Anioł zwany Marcelibu zapomniał dodać, że torba jest autorstwa naszej nieocenionej forumowej Happy :D
Zaopatrzam się u Agnieszki w torebki od dosyć dawna, mam ich (poza tą już oczywiście) co najmniej cztery. Wszystkie są perfekcyjnie wykonane, mocne i najzwyczajniej w świecie śliczne. Zazdroszczą mi ich nawet koleżanki-niekociary :mrgreen:
Torebka wykonana jest ze 'sztucznego zamszu', tj. alkantary, Happy określiła ten kolor jako złoty brąz. W każdym razie jest to coś znacznie cieplejszego niż na fotkach :wink:

Naprawdę serdecznie polecam. Tym serdeczniej, że całej futrzanej rodzinie Dorotki bardzo potrzebna jest pomoc...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob wrz 04, 2010 19:43 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

dagmara-olga pisze:jaki jest kolor torby?

Miodowy. I nieco mocniejszy miodowy mają kolor oczy koty. Koraliki na szyi są w takiej samej tonacji (jedne ciemniejsze inne jaśniejsze).

Obrazek
Edit: jeszcze jedno zdjęcie - środka torby (kot, ten bury zostaje u mnie :D ):
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob wrz 04, 2010 19:55 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

torba za wywoławczą :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob wrz 04, 2010 19:57 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Bardzo proszę! I pięknie dziękuję! :1luvu:
Koszty przesyłki kurierem pokrywa Wielbłądzio.

Marcelibu

Post » Sob wrz 04, 2010 20:15 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Ja też bardzo dziękuję :D

Marcelibu, proszę nie rób ze mnie wielbłąda :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 04, 2010 20:16 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

To ja prosze ten niesamowity zapach co tak zachwala dagmara-olga czyli nr 1 za wywoławaczą :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob wrz 04, 2010 20:30 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Dzięki! :1luvu:

Marcelibu

Post » Sob wrz 04, 2010 21:23 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Świetnie się zaczęło, oby tak dalej :ok:
Dorciowemu stadu przyda się każde parę złotych więcej...

Kto pierwszy chętny na drugą wodę 8) ?

A Ty, Autorko Bazarku, wstawiłabyś do pierwszego posta nicki Licytujących :) ?

Wielbłądzio

Post » Sob wrz 04, 2010 21:40 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Wielbłądzio pisze:
A Ty, Autorko Bazarku, wstawiłabyś do pierwszego posta nicki Licytujących :) ?

juszszszsz :mrgreen:

Marcelibu

Post » Nie wrz 05, 2010 8:49 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

dziewczyny Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 05, 2010 9:20 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Może ktoś zechciałby wspomóc Dorcię??!!! ZAPRASZAMY!!!! :D

Marcelibu

Post » Nie wrz 05, 2010 10:46 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

Podniosę. Komu, komu??????!!!!!!!!!!

Marcelibu

Post » Nie wrz 05, 2010 13:01 Re: *Dla tymczasów u Dorci44: perfumy-dwa zapachy i kocia torba*

To ja, choć przejazdem z dogo, poproszę wodę nr 2 za wywoławczą :) W razie wygranej proszę o pw, bo ni jak nie potrafię się poruszać po miał :ryk:

Gameta

Od: Czw lut 26, 2009 18:33

[następna]