Kiedyś mieszkałem w schronisku w Koninie - fajne tam są Człowieki ale nie ma pieniążków i kotki chorują. Dlatego powstał Fundusz Pokrzywkowy, który pomaga takim chorym kotkom nie tylko w Koninie viewtopic.php?f=1&t=106760 Każdy kto chce pomóc kotkom może się zapisać do Funduszu Pokrzywkowego - im więcej Człowieków wpłaci pieniążka tym więcej kotków będzie można wyleczyć. Pieniążki z tej aukcji-licytacji również będą przekazane na Fundusz Pokrzywki i będą pomagać moim kolegom i koleżankom. Przedmiot na tą aukcję-licytację przekazał mój kochany Tatulek. A ten przedmiot wygląda tak:

Fajny nie?

A resztę to już Mamulka napisze

1. Przedmiotem aukcji-licytacji jest replika samurajskiego miecza, a właściwie dwóch - krótkiej katany oraz krótkiego miecza tanto (to ten co się nim sepuku robi

2. Licytacja trwa od dnia dzisiejszego do niedzieli 22.08 do godziny 21:00
3. Koszt przesyłki w wysokości 15 zł (paczka ekonomiczna, gabaryt B, waga 1-2kg) pokrywa kupujący (jeśli kwota będzie wyższa niż szacowana dopłacam różnicę, jeśli niższa - w co wątpię - pieniążki różnica zasili Fundusz Pokrzywki). Możliwy odbiór osobisty, bądź przez osobę zaprzyjaźnioną

4. Po wpłynięciu wylicytowanej kwoty na konto Funduszu Pokrzywkowego wysyłam wylicytowany przedmiot.
Katana rozłożona (od góry: tanto, pochwa, katana):

Katana złożona:

Świetny prezent dla miłośnika broni białej lub wyszukany element dekoracyjny

Cena wywoławcza 45zł
Licytuje