Mój dług w lecznicy znów osiągnął poziom 4-cyfrowy, więc pokładam nadzieję właśnie w bazarkach.
To mały Angelek, który nigdy nie ujrzy świata, oraz Węgielek i ich wąteczek:
viewtopic.php?f=1&t=112647

W aukcji pomaga mi Jaaana.

Moderator: Moderatorzy
kotika pisze:1 torba mocna i śliczna, o żywych kolorach. Z drugiej strony taka sama.![]()
dagmara-olga 5 zł
2 Taka sama torba, tylko "kocia".![]()
Advena za wywoławczą
3 pokrowiec z przegródkami, który można założyć na oparcie siedzenia samochodowego i ukryć tam mnóstwo skarbów.![]()
![]()
![]()
dagmara-olga 7 zł
4 torebka, jest na suwak, w środku nie ma przegródek.![]()
![]()
katebush za wywoławczą
5 kolejna torebka, duża, miękka, materiałowa, na lato.
W środku jest różowa poszewka i 2 małe przegródki. Torebki są dwie takie same.![]()
a)
JuttaDeApolda 11 zł
______________________________________ b)jaaana 10 zł
6 Przyrząd do profesjonalnego składania uprasowanych rzeczy.![]()
![]()
![]()
![]()
katebush za wywoławczą
Wszystkie te rzeczy, to nóweczki.
Cena wyjściowa na poszczególne rzeczy to 5 zł. + koszty wysyłki zgodne z cennikiem pocztowym.
Ponieważ maluchy potrzebują kuracji na wczoraj, więc termin bazarku jest do jutra 26.07.2010 godz. 22.00
W aukcji pomaga mi Jaaana.Zapraszam.
![]()
JuttaDeApolda pisze:dla mnie również nr 5v za wywoławczą
katebush pisze:ja bym chciala torebke nr 4 i przyrzad nr 6 za wywolawcza, z tym ze do konca lipca moge przelac tylko za rzeczy (o ile wygram), a za koszty przesylki dopiero w okolicach 4 sierpnia
jaaana pisze:katebush pisze:ja bym chciala torebke nr 4 i przyrzad nr 6 za wywolawcza, z tym ze do konca lipca moge przelac tylko za rzeczy (o ile wygram), a za koszty przesylki dopiero w okolicach 4 sierpnia
W razie czego założę za Ciebie![]()
Zapisuję
katebush pisze:jaaana pisze:katebush pisze:ja bym chciala torebke nr 4 i przyrzad nr 6 za wywolawcza, z tym ze do konca lipca moge przelac tylko za rzeczy (o ile wygram), a za koszty przesylki dopiero w okolicach 4 sierpnia
W razie czego założę za Ciebie![]()
Zapisuję
super
jaaana pisze:Poproszę nr 5 za wywoławczą
kotika pisze:jaaana pisze:Poproszę nr 5 za wywoławczą
Jaaanio, widzę że zrobiłaś dobry początek.
dagmara-olga pisze:nr 3 za 7 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości