>>> Posezonowa PRZECENA dla Kociej Arki Noego!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 22:15 >>> Posezonowa PRZECENA dla Kociej Arki Noego!!!

W Kociej Arce Noego (RTOZ Radomsko) sytuacja jest bardzo ciężka. Nad kotami wisiała groźba utraty kociarni (na bruk?) od 1 sierpnia. Na chwilę obecną jest szansa, że ten wyrok uda się odsunąć jeszcze o kilka miesięcy. Odsunięcie nie eliminuje jednak problemu, a właścicielowi obecnego lokalu chodzi o … pieniądze.

A skoro o pieniądzach mowa, to potrzeby wszelkie są ogromne, a KAN działa głównie dzięki ludziom dobrej woli takim jak Wy.

Koty, które trafiają do Kociej Arki Noego RTOZ zostały porzucone lub okrutnie potraktowane przez los. Aby stworzyć im namiastkę domu od września 2009 r. zapewniliśmy im pomieszczenie, w którym mogą tymczasowo przebywać. Przez to nie trafiają do schroniska i nie błąkają się. Stale prowadzimy akcje adopcyjne i poszukujemy dla nich nowych domów. Wszystkie nasze koty sterylizujemy/kastrujemy, wcześniej odrobaczamy, odpchlamy, szczepimy. Wszystkie koteczki są kuwetkowe. Zapewniamy im stałą opiekę weterynaryjną. Każdy z naszych kotów jest wyjątkowy i pomimo naszych starań i serca, potrzebują stałych domów i ludzi, którzy ofiarują im własny DOM: miłość, opiekę i troskę.

Poniższy bazarek przeznaczony jest na pomoc ok., 30 kotom, które obecnie przebywają pod opieką KAN.

Wątki niektórych z nich:

:arrow: Główny wątek
:arrow: Borysek po postrzale śrutem
:arrow: Troskliwa Agatka
:arrow: Muszka z piwnicy
:arrow: Przywiązana do drzewa Misia
:arrow: Filipek z rozszczepem górnej wargi

Wszystko w opcji Kup teraz. Koszt przesyłki 5zł (polecony priorytet).

A oto fanty do licytacji:

1. Żółta sukienka niemieckiej firmy bianca, rozmiar 38

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

długość całkowita: 120 cm
długość od pachy w dół: 103 cm
biust: 44 cm x 2
biodra: 53 cm x 2
100% wiskoza

Sukienka idealna na lato w radosnych kolorach. Tło jest delikatnie żółte. Sukienka ma podszewkę.

Cena wywoławcza 15 zł
Kup teraz 30 zł

Kup teraz 20 zł

2. Seledynowa sukienka My Michelle rozm. 16 (cokolwiek on znaczy, bo brytyjskie 16 to raczej nie jest)

Obrazek Obrazek Obrazek

długość całkowita: 110 cm
długość od pachy w dół: 93 cm
biust: 44 cm x 2
biodra: 50 cm x 2

Na lekko zielonym (seledynowym) tle kolorowa łączka kwiatowa. Z tyłu sukienka wiązana paskiem (można dopasować talię), nie ma podszewki. Idealna na letni spacer po plaży :)

Cena wywoławcza 15 zł
Kup teraz 30 zł

Kup teraz 20 zł

Obydwie sukienki są moje, niewiele używane, w bardzo dobrym stanie.

3. Zielono-niebieska bluzeczka Italian Fashion, rozmiar M

Obrazek Obrazek

Bluzeczka ma kolor morski, z przeźroczystej koronki, podszyta w biuście nieprzeźroczystym materiałem. 100% poliamid.

Kup teraz 3 zł :arrow: Kupiła turkusowa :1luvu:

4. Czarny półgolf Italian Fashion, rozmiar S

Obrazek Obrazek

Czarny półgolf z koronkową wstawką w górnej części biustu co skutecznie przyciąga męskie spojrzenia ;) 90% bawełna, 10% elastan.

Kup teraz 3 zł :arrow: Kupiła turkusowa :1luvu:

5. Czarna bluzeczka Italian Fashion, rozm. S

Obrazek Obrazek

Czarna bluzeczka z koronkową wstawką na jasnym tle. Bardzo ciekawie to wygląda, bo na pierwszy rzut oka jakby pod koronką nic nie było :) 95% bawełna, 5% elastyn.

Kup teraz 3 zł

Powyższe bluzeczki są moje, używane, stan dobry, ale widać lekkie ślady użytkowania.

6. Bluzeczka we wzory George rozm. 10 (nasze 38)

Obrazek Obrazek Obrazek

długość całkowita: 51 cm
długość odwachy w dół: 30 cm
biust: 42 cm x 2

Zapinana na guziczki bluzeczka firmy George w czarno-biały wzór. Wzór „daje po oczach” :) Bluzeczka się nie rozciąga.

Cena wywoławcza 7 zł
Kup teraz 12 zł

Kup teraz 7 zł

Bluzeczka od koleżanki, używana, stan bdb.

Serdecznie zapraszam!
Ostatnio edytowano Wto wrz 14, 2010 6:56 przez panikota, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lip 20, 2010 22:52 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

:D
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro lip 21, 2010 9:52 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

Zapraszam :kotek:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro lip 21, 2010 9:58 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

szkoda, że takie małe :(
nr 16 to jaki to polski rozmiar?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lip 21, 2010 10:50 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

Nie mam pojęcia co to za rozmiarówka właśnie :( mógłby być brytyjski, ale na to sukienka jest za mała (nasze 44). Obie sukienki są podobnej wielkości (nosiłam je w tym samym czasie) zatem 38/40. Podałam dokładne wymiary żeby była jasność :D
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro lip 21, 2010 12:23 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

ok, to obmierzę się w domu :D

spodniczka, którą kupiłam od Ciebie (w kolorach brązu z niebieskimi kulkami), świetnie się nosi, szczegolnie w upały... czy ona była z tego samego okresu rozmiarowego :?: :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 21, 2010 13:09 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

No spódniczka na upały rzeczywiście powinna być świetna, ja jej nie nosiłam prawie wcale ze względu na długość - za krótka dla mnie.

Sukienki powinny być mniej więcej podobne rozmiarowo, tak dokładnie nie pamiętam, ale jeśli jest różnica, to raczej sukienki są ciut mniejsze, niestety.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro lip 21, 2010 14:14 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

no nic, spójrzmy na to optymistycznie.. w domu - mierzenie.. :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 21, 2010 22:35 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

Zapraszam
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw lip 22, 2010 8:32 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

obmierzyłam się i w biuście nie chce być mniej niż 100 i co robić ???
zmierz, panikota, proszę, tę zieloną jeszcze raz... :wink:

dół jest ok, tylko góra... :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 22, 2010 8:43 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

No szkoda, ale przy 100cm w biuście nie zmieściłabyś się w żadną. Ja mam ok 95 i są na styk (te kilka cm jakoś się naciąga). Ja się za to nie mieszczę dołem ;)

No miejmy nadzieję, że ktoś się w nie zmieści ;) i zalicytuje :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw lip 22, 2010 9:24 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

kurczę.. szkoda..Ty masz górę, a ja dół :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 22, 2010 17:30 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

Serdecznie zapraszam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw lip 22, 2010 18:05 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

piękne ciuszki :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 22, 2010 20:13 Re: >>> Letnie sukienki i bluzeczki dla Kociej Arki Noego

:ok: za bazarek :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[następna]