viewtopic.php?f=1&t=112871&start=0
viewtopic.php?f=1&t=112051&start=0
Ponieważ czuję się odpowiedzialna za stan zdrowia Szczyla postanowiłam wystawić bazarek i wspomóc nieco spincę.
Oto co mam do zaoferowania:
1. Kolczyki szklane - wesołe, kolorowe. Średnica zawieszki 2 cm, długość razem z biglem ok 4 cm

cena wywoławcza 5 zł
Licytacja do 26.07.2010 do godz. 11:12 - wylicytowała alfee
2. Kolczyki zielone drewno, swarovski. Średnica zawieszki 6 cm, długość z biglem ok. 9,5 cm

cena wywoławcza 7 zł
3. Kolczyki brązowe drewno, zielono-żółty swarovski. Średnica zawieszki 5,5 cm, długość z biglem ok. 9 cm.

cena wywoławcza 7 zł
Licytacja do 26.07.2010 do godz. 11:12 - wylicytowała alfee
4. Breloczek do kluczy pandora plus lampwork, długość całości ok 7,5 cm

cena wywoławcza 9 zł
5. Pierścionek szkło weneckie, czarno-srebrny, średnica 16,5 mm

cena wywoławcza 7 zł
Licytacja do 24.07.2010 do godz. 8:15 - wylicytowała MonikaWarszawa
6. Pierścionek szkło weneckie, czarno-złoty, średnica 20 mm

cena wywoławcza 7 zł
Licytacja do 24.07.2010 do godz. 8:15 - wylicytowała MonikaWarszawa
7. Breloczek z otwieraczem warka w ładnym pudełeczku, długość całkowita ok 8,5 cm. Widoczny na zdjęciach odcisk palucha przed wysyłką zetrę

cena wywoławcza 6 zł
8. Waga do pokarmu royal canin, klasyka, na zdjęciu moja własna osobista. Ta którą oferuję nie była przeze mnie nawet wyjmowana z pudełka.

cena wywoławcza 10 zł
Licytacja do 26.07.2010 do godz. 8:59 - wylicytowała Alienor
9. Drewniana deska do krojenia coca-cola. Nówka sztuka, jeszcze w folii, dlatego taki odbłysk na zdjęciach. Na jednej stronie ma logo i wyżłobienie na ściekający z krojonych rzeczy sok. Wymiary: 32,5 cm x 21,5 cm x 1,8 cm

cena wywoławcza 10 zł
10. Filtry drinkwell platinum. Nierozpakowane 3 sztuki plus jedna sztuka gratis z rozpoczętego wcześniej opakowania. Takie jak tutaj

cena wywoławcza 20 zł
11. Film royal canin "Kocięta: bezpieczna przyszłość". Nówka sztuka, jeszcze w folii. Niestety zjęcia jeszcze nie wstawiłam.
cena wywoławcza 5 zł.
Licytacja każdej rzeczy trwa 5 dni od rozpoczęcia.
Koszta przesyłki pokrywa kupujący. Wpłaty na moje konto, a ja prześlę zbiorczo na konto spinca.
Serdecznie zapraszam do licytacji