Oto tytułowy Kamisek, czyli mała Kamilka:

Kamilka urodziła się jako członkini stadka kotów, zamieszkującego niedaleko mojego bloku, a ja z moim TŻtem postanowiliśmy przygarnąć ją, jako że i tak planowaliśmy dokocenie. Kamilka była jedyna w miocie (uff) i jak na razie jedyna w stadzie (uff2), ale Kamilka ma mamusię, tatusia oraz sporo cioć i wujków (w porywach do 12 kotów) w pełni sił rozrodczych. Stąd postanowiliśmy z TŻtem postawić skarbonkę i zacząć zbierać na sterylizacje. Ponieważ mieszkamy na wsi sytuacja przedstawia się tak: jeśli sterylizujemy u naszego weta (czytaj: najbliższego) to płacimy 160zł za kotkę i 80zł za kocura, ale dojazd prawie nic nas nie kosztuje; jeśli sterylizujemy w Szczecinie możemy mieć korzystniejsze ceny, ale dojazd prawie to wyrównuje. Stąd bazarek (pewnie nie jedyny

To skoro sytuacja wyjaśniona, oto mój kramik

Torba. Na ramię, wygodna, pojemna. Wewnątrz ma małą kieszonkę, niestety z popsutym zamkiem. Torba jest używana i trochę przetarta z przodu, ale ciągle fajna

Cena wywoławcza: 5zł
Licytuje

Plecaczek na jedno ramię. Używany, ale rzadko. Wykonany z jakiegoś lekko śliskiego materiału. Na ramieniu kieszonka na komórkę. Ładny, gustowny. Wymiary: szer. ok. 24cm, wys. ok. 24cm.
Cena wywoławcza: 10zł
Licytuje

Duża kosmetyczka, raczej podróżna. Wymiary: dł. ok. 25cm, szer. ok. 15cm. wys. ok. 15cm.
Cena wywoławcza: 8zł
Licytuje

Filmy:

'Leonardo da Vinci' - film biograficzny oraz coś, co nazwano: 'Malować jak Leonardo'. DVD. Oglądany raz.
Cena wywoławcza: 3zł

'Za młoda by umrzeć' - z Bradem Pittem i Juliette Lewis. DVD. Nigdy nie oglądany.

'Testosteron' - DVD. Oglądany raz.
Licytuje

'W pustyni i w puszczy' i 'Quo Vadis' - oba VCD. Któryś raz mi się kiedyś przyciął, ale to mogła być wina mojego komputera.
Cena wywoławcza za każdy: 2zł
Do ceny fantu należy doliczyć 5zł kosztów przesyłki.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
Zapraszam