KONIEC Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 21:01 KONIEC Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

Zapraszam serdecznie na bazarek książkowy. Harlan Coben + jedna ksiązka Mastertona. Książki są w dobrym stanie nawet w bardzo dobrym dwie z nich maja lekko zagięte różki raz czytane jako że jestem molem książkowym dbam o nie i są naprawdę w dobrym stanie.
Pieniążki przeznaczamy na pomoc opolskiemu schronisku w ostatnich 2 tygodniach trafiło do nas 50 kociąt brakuje wszystkiego jedzenia żwirku na szczepionki itd. każda pomoc mile widziana.

Zapraszam serdecznie na pomoc kociakom.

Książki czyta się lekko i przyjemnie niemniej jednak fabuła i akcja są ciekawe trzymają w napięciu i prowokują do myślenia i rozwiązania zagadki. Jednym słowem idealna lektura do poduszki, na wakacje czy po prostu na letnie wieczory.

Harlan Coben Kup Teraz 10 zł
Masterton 8 zł + koszt przesyłki 2 zł resztę dopłacę ja.

Bazarek potrwa do piatku 9 czerwca do godz.22 no chyba że wcześniej znajda się kupcy na wszystkie książki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lip 03, 2010 9:41 przez daga80, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pt lip 02, 2010 21:04 Re: Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

Daguś - kociaki bardzo dziękują. :1luvu:

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob lip 03, 2010 2:11 Re: Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

8O Specjalnie to zrobiłaś! :lol: Biorę wszystkie przez Kup Teraz. Powinnam mieć jakąś linię kredytową u koleżanki :mrgreen: :wink:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Sob lip 03, 2010 6:19 Re: Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

sygitka21 pisze:8O Specjalnie to zrobiłaś! :lol: Biorę wszystkie przez Kup Teraz. Powinnam mieć jakąś linię kredytową u koleżanki :mrgreen: :wink:

Kotusie pięknie dziękują i gratulują. :1luvu:

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob lip 03, 2010 9:40 Re: Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

Bazarku koniec :D sygitka21 KUP Teraz razem 48 zł za wszystkie.
Napisze wieczorem dziękuję bardzo i pozdrawiam. Mój Najszybszy bazarek :ryk:
Obrazek

daga80

Post » Sob lip 03, 2010 9:40 KONIEC Re: Harlan Coben dobra książka na letnie wieczory

daga80 pisze:Zapraszam serdecznie na bazarek książkowy. Harlan Coben + jedna ksiązka Mastertona. Książki są w dobrym stanie nawet w bardzo dobrym dwie z nich maja lekko zagięte różki raz czytane jako że jestem molem książkowym dbam o nie i są naprawdę w dobrym stanie.
Pieniążki przeznaczamy na pomoc opolskiemu schronisku w ostatnich 2 tygodniach trafiło do nas 50 kociąt brakuje wszystkiego jedzenia żwirku na szczepionki itd. każda pomoc mile widziana.

Zapraszam serdecznie na pomoc kociakom.

Książki czyta się lekko i przyjemnie niemniej jednak fabuła i akcja są ciekawe trzymają w napięciu i prowokują do myślenia i rozwiązania zagadki. Jednym słowem idealna lektura do poduszki, na wakacje czy po prostu na letnie wieczory.

Harlan Coben Kup Teraz 10 zł
Masterton 8 zł + koszt przesyłki 2 zł resztę dopłacę ja.

Bazarek potrwa do piatku 9 czerwca do godz.22 no chyba że wcześniej znajda się kupcy na wszystkie książki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

daga80