niezwykły koci bazarek-KOTYlion Viva KONIEC/PODSUMOWANIE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 20:04 niezwykły koci bazarek-KOTYlion Viva KONIEC/PODSUMOWANIE

Witam,
KOTYlion Viva zaprasza na wyjątkowy koci bazarek :). Wszystkie fanty są niepowtarzalne, niemożliwe do nabycia gdziekolwiek indziej :). Zebrane pieniążki pomogą kotkom w łódzkim schronisku, w domach tymczasowych oraz tym wolno żyjącym, którym staramy się poprawić byt i oczywiście sterylizujemy. Wydatków jest mnóstwo, potrzeb i i planów również oraz kosztów już poniesionych, które musimy pokryć. Oto kilka przykładowych wątków...
z łódzkiego schroniska viewtopic.php?f=1&t=112026&start=0
z łódzkich podwórek viewtopic.php?f=1&t=112881&start=0
akcje podwórkowe viewtopic.php?f=1&t=112369
i kolejne viewtopic.php?f=13&t=113080

Ze względu na dużą liczbę fantów bazarkowych zamieściłam miniaturki zdjęć. Każdą z nich można kliknąć, powiększyć i zachwycić się :love:. Prawie wszystko w opcji kup teraz Tylko książka w licytacji. Ceny znajdują się poniżej postu po przedstawieniu fantów. Powtórki nie planujemy. Nie z tymi samymi wzorami. Przygotowane już wzory są, niektóre w kilku egzemplarzach, więc mimo, że ktoś już wybrał jakiś numerek, można go też wskazać! Do wyczerpania zapasów o czym będę się starała informować. Ze względu na liczebność fantów proszę o wyrozumiałość :oops:

niezwykłe, artystyczne, magiczne wręcz magnesiki (dzięki Sis :1luvu:, ruru :1luvu:, TŻ Gosiaa :1luvu: i papatkiole :1luvu:). Kiepskie zdjęcia mojego autorstwa nie oddają w najmniejszym stopniu ich piękna. Jest w nich coś niezwykłego, ulotnego... coś czego nie potrafię opisać. Po prostu są piękne i trzeba je mieć!
1.Obrazek 2.Obrazek 3.Obrazek 4.Obrazek
5.Obrazek 6.Obrazek 7.Obrazek 8.brak 9.Obrazek 10.Obrazek 11.Obrazek 12.brak 13.Obrazek 14.Obrazek
15.Obrazek 16.Obrazek 17.Obrazek 18.brak 19.Obrazek 20.Obrazek
21.Obrazek 22.Obrazek 23.Obrazek 24.Obrazek 25.Obrazek

breloczki: do kluczy, komórki, piórnika, na smyczkę, słowem wszędzie :) - z tymi samymi motywami co magnesiki. Z tyłu każdego breloczka jest takie oto logo KOTYliona, a od przodu - piękne kocie lub psie motywy!
Obrazek

1.brak 2.Obrazek 3.brak 4.brak 5.brak 6.Obrazek 7. Obrazek
8.Obrazek 9.brak 10.brak 11.brak 12.brak 13.Obrazek 14.brak 15.brak 16.brak

ekologiczno-rustykalne kredki w tekturowym pudełku z kocimi łapkami :)
Obrazek Obrazek Obrazek

naklejki na autko, do autka, na biurko, torbę, laptop czy plecak. Wszystkie wzory są w trzech wariantach: żółtym, białym i bezbarwnym/przezroczystym :).

kocica za kółkiem
Obrazek
Obrazek

adoptuj mnie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nakarm mnie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

długopisy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Kupując cegiełkę za 15 PLN otrzymacie magnesik (wzór zgodnie z wyborem kupującego :) ), breloczek (wybrany wzór), kredki i naklejkę (wybrany wzór) a ponadto każda Dobra Duszyczka otrzyma dodatkowo okrągłą kocią łapkę i długopis :).
Obrazek
Dla Dobrych Duszyczek, którym spodobają się szczególnie magnesiki, breloczki, kredki lub naklejki - można wspomóc naszych podopiecznych kupując tylko wybrany fant.
magnesik 4 PLN, 3 szt. po 10 PLN
breloczek 4 PLN, 3 szt. po 10 PLN
kredki 5 PLN, 3 opakowania 12 PLN
długopis niebieski 2 PLN, 3 szt. 5 PLN
pozostałe długopisy są w cenie 1,5 PLN, 3 szt. 3,5 PLN
naklejka 2 PLN, 3 szt. 5 PLN

Proszę o wskazanie numerka z wzorem (brelok, magnesik, naklejka), który zamawiacie :)

Ponadto proponujemy książkę (dla miłośników Łodzi i nie tylko :)
ObrazekObrazek Licytację rozpoczynamy od symbolicznej złotówki, licyt. trwa 2 tygodnie od 1. oferty.
wylicytowała: Gosiaa 10 PLN :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i pojemnik np. na karmę Royal'a (pojemność 1580 ml) z pociesznymi psimi pysiami :love: (nowy, troszeczkę porysowany wewn. od trzymanych fantów bazarkowych ale z zewn. stan idealny), cena 10 PLN (kup teraz) SPRZEDANY
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Koszty przesyłki w przypadku całego bazarku pokrywa Kupujący. W Łodzi możliwy odbiór osobisty :)wszystkie fanty poleca Bonifcio :).
Obrazek

Fantów dużo, gdybym coś pomyliła (z góry przepraszam :oops: :) ) albo coś było niejasne - pytać śmiało!
Zapraszamy do zakupów i wsparcia potrzebujących. Wszystkim Darczyńcom ogromnie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:.

Dobre Duszyczki: :love: :love: :love: (wpłata łącznie z kosztami wysyłki)
1. ruru
(pakiecik cegiełkowy) wpłata bezp. na KOTYlion :1luvu: przekazane
2. Georg_inia (kocica - naklejka) wpłata bezp. na KOTYlion :1luvu: przekazane
3. dagmara-olga (pakiecik cegiełkowy) 22 PLN :1luvu: wysłane
4. boni (3 magnesiki) 13,75 PLN :1luvu:, wysłane
5. ciotka59 (3 naklejki) 5 PLN :1luvu: przekazane
6. tamiss (2 pakieciki cegiełkowe???)
7. włóczka 2 cegiełki + 2 breloczki + 2 magnesiki+magnesik 50 PLN :1luvu: przekazane
8. osspdg 2 cegiełki 35,80 PLN :1luvu: wysłane
9. Dzyśka cegiełka 20,50 PLN :1luvu: wysłane
10. Jerzykówka cegiełka 21 PLN :1luvu: wysłane
11. fonja cegiełka 25,00 PLN :1luvu: wysłane
12. Duszek686 3 magnesiki i 3 breloczki wpłata bezp. na KOTYlion :1luvu: przekazane
13. atla 2 cegiełki 30,00 PLN :1luvu: przekazane
14. dudson13 1 cegiełka, zestaw magnesów + pojemnik na karmę 40,10 PLN :1luvu: wysłane
15. dagmara-olga breloczek, 3 naklejki, 15,00 PLN :1luvu: wysłane
16. kasiek252 cegiełka, 3 naklejki 30,50 PLN :1luvu: wysłane
17. Ala i Olga pracowa ;) komplet magnesików, komplet breloczków, długopis niebieski 36 PLN :1luvu:
18. Kasia pracowa ;) 1 naklejka 2 PLN :1luvu:
19. Ewa pracowa ;) kredki 5 PLN :1luvu:
20. Marta pracowa ;) magnesik, breloczek 8 PLN :1luvu:
21. Gosia pracowa ;) 2 magnesiki :1luvu: , naklejka, długopis 11,50 PLN :1luvu:
22. Wiolcia pracowa ;) breloczek 4 PLN :1luvu:
23. Monika pracowa ;) breloczek 4 PLN :1luvu:
24. Iza pracowa ;)4 magnesiki, breloczek, długopis 20 PLN :1luvu:
25. Marta 2 naklejki 4 PLN :1luvu:
26. Gosia jeszcze raz :) 2 magnesiki, długopis 10 PLN :1luvu:
27. włoczka po raz kolejny :) zestaw magnesików, zestaw breloczków 20 PLN :1luvu:, przekazane
28. Petka-P1 - cegiełka 21 PLN :1luvu: wysłane
29. Marta pracowa ;) 2 naklejki 8 PLN :1luvu:
30. ida-sierpniowa 2 breloczki 15 PLN :1luvu:, wysłane
31. Gosiaa - :1luvu: książka
32. atla :1luvu: 9 długopisów niebieskich

Dziękujemy pięknie wszystkim Dobrym Duszyczkom! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niniejszym informuję, że po odliczeniu kosztów wysyłki udało nam się zebrać łącznie 530,10 PLN na pomoc KOTYlionowym kotkom :ok:
(łącznie z wpłatami, na które jeszcze czekam i łącznie z tymi, które wpłynęły z bazarku bezp. na konto KOTYliona). DZIĘKUJEMY
Ostatnio edytowano Czw lip 29, 2010 18:16 przez boniantos, łącznie edytowano 43 razy
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro cze 30, 2010 20:33 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

to ja pierwsza poproszę cegiełkę :ok: :ok: :ok:
ale suuper, ze jest bazarek :P :P :P
Gosiu kupa wspaniałej roboty :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro cze 30, 2010 20:36 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

ruru pisze:to ja pierwsza poproszę cegiełkę :ok: :ok: :ok:
ale suuper, ze jest bazarek :P :P :P
wow :) mamy pierwszą Dobrą Duszyczkę! :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :1luvu:

Zapomniałam napisać, że w Łodzi możliwy odbiór osobisty. Ruru - piszę maila! Wybieraj numerki!

ruru pisze:Gosiu kupa wspaniałej roboty :ok: :1luvu: :1luvu:
to nie moja robota, tylko wspomnianych Sis, Ciebie, TŻ Gosiaa i papatkiole. Ja tu tylko sprzątam :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 30, 2010 20:47 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

magnesy 2,4 , 11 za 10 zl. poprosze.
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Śro cze 30, 2010 20:50 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

boni pisze:magnesy 2,4 , 11 za 10 zl. poprosze.

Proszę bardzo! Dziękujemy w imieniu koteczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: piszę PW.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 30, 2010 20:54 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

To jestem trzecia :lol: . Chcę 3 nalepki (kocica, nakarm, adoptuj), może być każda w innym kolorze. Oblepię nimi szyby w samochodzie, yes!!

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro cze 30, 2010 20:57 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

a co to są te kółeczka z kocią łapką? :oops: znaczy co się z tym robi? to naklejka?

tak czy siak: ja kcę kocicę za kółkiem!!! jeśli można to żółtą - zrobię se reklamę na autko ;) za dyszkę będzie dobrze? :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 30, 2010 20:57 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

A jakie koszty wysyłki cegiełek? A dwóch? :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro cze 30, 2010 20:58 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

ciotka59 pisze:To jestem trzecia :lol: . Chcę 3 nalepki (kocica, nakarm, adoptuj), może być każda w innym kolorze. Oblepię nimi szyby w samochodzie, yes!!
aaaale fajnie! Ciotka59 :1luvu: :ok: :1luvu: Wybieraj kolory, piszę PW!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 30, 2010 21:00 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

pakiecik cegiełkowy proszę
i niech naklejka będzie z "kocicą" a breloczek nr 9
reszta - dam się zaskoczyć, ok?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 30, 2010 21:04 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

Georg-inia pisze:a co to są te kółeczka z kocią łapką? :oops: znaczy co się z tym robi? to naklejka?

tak, nakleja :).

Georg-inia pisze:tak czy siak: ja kcę kocicę za kółkiem!!! jeśli można to żółtą - zrobię se reklamę na autko ;) za dyszkę będzie dobrze? :oops:
! :) ! pewnie! Jeżeli jedną kocicę - cena 2 PLN :D.

tamiss pisze:A jakie koszty wysyłki cegiełek? A dwóch? :)
no właśnie jeszcze nie sprawdziłam :oops:. Podejdę jutro na pocztę i sprawdzę. Dam znać! Tamiss a czy Ty nie łodzianka przypadkiem? Co będziemy dawać poczcie zarobić :twisted:. Przez magdaradek mogę przekazać albo jeszcze jakoś inaczej, co?

Ufff ale się ruch zrobił...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 30, 2010 21:05 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

dagmara-olga pisze:pakiecik cegiełkowy proszę
i niech naklejka będzie z "kocicą" a breloczek nr 9
reszta - dam się zaskoczyć, ok?
:D dzięki :D, kolor kocicy wybierasz? (może do koloru autka ma znaczenie ;) )
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro cze 30, 2010 21:06 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

No niestety nie jestem Łodzianka... Świętokrzyska czarownica :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro cze 30, 2010 21:09 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

rybcie pisze:
Georg-inia pisze:tak czy siak: ja kcę kocicę za kółkiem!!! jeśli można to żółtą - zrobię se reklamę na autko ;) za dyszkę będzie dobrze? :oops:

za dwa złote to mi się nie opłaca logować do banku ;) a właśnie... numeru konta chyba nie ma?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 30, 2010 21:12 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

Georg-inia pisze:
rybcie pisze:

za dwa złote to mi się nie opłaca logować do banku ;) a właśnie... numeru konta chyba nie ma?

wysłałam maila :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[następna]