viewtopic.php?f=1&t=111561
U Biafry jest dramat, pomocy potrzebuje tyle zwierząt...
Robiona przeze mnie biżu zazwyczaj pomaga Koterii, ale czasem idzie też na inne cele.
Para kolczyków kosztuje 20,00 zł. + 5,00 zł. koszt przesyłki (polecony, koperta bąbelkowa), za trzy pary 50,00 zł. i koszt przesyłki biorę na siebie. Wymiana bigli na srebrne za dopłatą 3,00 zł. Wisiorek kosztuje 10,00 zł.
W ramach reklamy najnowsze opinie

Femka pisze:Jana, jestem ostatnią osobą, która chciałaby Cię wychwalać pod niebiosa![]()
![]()
![]()
ale Twoja biżuteria jest naprawdę piękna. Mam na myśli szczególnie te sznurkowe kolczyki. Fotki nie oddają jest uroku nawet w połowie.(...)
martka999 pisze:Jana, też Ci bardzo dziękuje za kolczyki! Taka róznorodość u Ciebie w kolczykach:) Piekne i zarazem subtelne. Bedę zaglądać na Twoją stronkę z kolczykami i polecac innym. Dziękuje za zapakowanie na prezent, już nie musiałam kombinować;) pozdrawiam
A oto strona gdzie można zobaczyć kolczyki i coś wybrać http://picasaweb.google.pl/janajoanna/KolczykiJany#
Biżu jest raczej niepowtarzalna, większość rzeczy to pojedyncze wzory, ale czasem udaje mi się zrobić coś bardzo podobnego, jeśli spodobał się sprzedany wzór.
Wpłaty na moje konto, po odliczeniu ew. kosztów przesyłki wszystko prześlę na bieżąco do Biafry.