Tutaj wątki -
cz I
viewtopic.php?f=1&t=108314&start=0
cz II
viewtopic.php?f=1&t=109936
Informacje niezbędne:
Materiał: klasyczny polar "setka" + ocieplacz
można prać w pralce tak jak polar (ale ja wolę namoczyć, a potem tylko odwirować w pralce - mam taki jeden podpupnik)
ocieplacz taki

1. PODUCHY DWUSTRONNE/BŁĘKIT KRÓLEWSKI-RÓŻ/wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia (dzyndzel jest przyszyty na samym rogu, nie jest "przypisany" do konkretnej strony poduchy - gdyby się nie sprawdził - łatwo można odpruć)
2 SZTUKI
cena - 12 PLN/szt

a)evalla - SPRZEDANE
b)moś - SPRZEDANE
2. PODUCHY DWUSTRONNE/JASNY ZIELONY-ŻÓŁTY/wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia (dzyndzel jest przyszyty na samym rogu, nie jest "przypisany" do konkretnej strony poduchy - gdyby się nie sprawdził - łatwo można odpruć)
2 SZTUKI
cena - 12 PLN/szt

A) bulba - SPRZEDANE
B) MMKD - SPRZEDANE
3. PODUCHY DWUSTRONNE/CZERWONY-BŁĘKIT KRÓLEWSKI/wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia (dzyndzel jest przyszyty na samym rogu, nie jest "przypisany" do konkretnej strony poduchy - gdyby się nie sprawdził - łatwo można odpruć)
2 SZTUKI
cena - 12 PLN/szt

A)evalla - SPRZEDANE
B) evalla - SPRZEDANE
4. PODUCHY DWUSTRONNE/CZERWONY-POMARANCZOWY/wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia (dzyndzel jest przyszyty na samym rogu, nie jest "przypisany" do konkretnej strony poduchy - gdyby się nie sprawdził - łatwo można odpruć)
2 SZTUKI
cena - 12 PLN/szt

A) bulba - SPRZEDANE
B) MMKD - SPRZEDANE
UWAGA! NA ŻYCZENIE DO PARAPETNIKÓW DOSZYJĘ PASUJĄCE DZYNDZLE DO TARMOSZENIA (mam przygotowane, ale na razie nie doszywałam. moje koty strasznie tarmoszą dzyndzle w rezultacie cała poducha "lata" po domu - ciągną ją za dzyndzle. Na parapecie różnie może być. nie daj Boże spadnie i będzie nieszczęście). MOGĘ TEŻ JE DODAĆ LUZEM, A KUPUJĄCY SPRAWDZI I W RAZIE CZEGO SAM DOSZYJE.
5. PARAPETNIK DWUSTRONNY / JASNY ZIELONY-ŻÓŁTY/ wym.: 73/25 cm
2 SZTUKI
cena - 15 PLN/szt

A)bulba - SPRZEDANE
B) MMKD - SPRZEDANE
6. PARAPETNIK DWUSTRONNY / CZERWONY-POMARAŃCZOWY/ wym.: 73/25 cm
1 SZTUKA
cena - 15 PLN/szt

7. PARAPETNIK DWUSTRONNY / CZERWONY-BŁĘKIT KRÓLEWSKI/ wym.: 73/25 cm
2 SZTUKI
cena - 15 PLN/szt

A)bulba - SPRZEDANE
B)
8. PARAPETNIK DWUSTRONNY / RÓŻ-BŁĘKIT KRÓLEWSKI/ wym.: 73/25 cm
2 SZTUKI
cena - 15 PLN/szt

A)
B)
koszty wysyłki po stronie kupującego (wysyłam poleconym "błyskiem")
GORĄCO ZAPRASZAM!