Miałam ten bazar przygotowany już na wczoraj, ale niezręcznie mi go było wystawiać. Dziś w dalszym ciągu mam pewne opory, żeby już bazarkować (bo w końcu sklepy pozamykane, korporacje handlowe przyłączyły się do żałoby), ale z drugiej strony patrzę na kalendarz, a on nie chce mi pokazać "Dnia Świstaka" - zaczął się kolejny dzień, czyli o jeden dzień mniej dla kotów Mileny. One po prostu mają coraz mniej czasu, a skoro im on się kurczy, to mnie tym bardziej. Obiecałam, że pomogę milenap i nie wolno mi teraz się "zawiesić".
Proszę więc, nie miejcie mi tego za złe.
Nasza forumowa koleżanka znalazła się w sytuacji podbramkowej. Wymuszona przeprowadzka na drugi koniec Polski, konieczność startu od zera i w tym wszystkim ... 9 kotów, które dokarmiała i dla których była jedynym domem. Milenap szuka DT dla swoich podopiecznych do czasu aż zabierze je w nowe miejsce, ale ... ma góra dwa miesiące na zaszczepienie ich i przygotowanie do "przechowania" (czyli różniste zabiegi). Jeśli tego nie zrobi - 9 stworków pozostanie na bruku.
Tutaj wątki -
cz I
viewtopic.php?f=1&t=108314&start=0
cz II
viewtopic.php?f=1&t=109936
Informacje niezbędne:
Materiał: klasyczny polar "setka" + ocieplacz
można prać w pralce tak jak polar (ale ja wolę namoczyć, a potem tylko odwirować w pralce - mam taki jeden podpupnik)
ocieplacz taki

1. PARAPETNIK DWUSTRONNY/ZIELONO-ŻÓLTY/wym: 66/25 cm
cena - 15 PLN

2. PARAPETNIK DWUSTRONNY / GRANAT - JASNY NIEBIESKI/ wym.: 73/25 cm
2 sztuki
cena - 15 PLN/szt

A) kropkaXL - 15 PLN/SPRZEDANE
B) kropkaXL - 15 PLN/SPRZEDANE
3. PODUCHY /GRANAT-JASNY NIEBIESKI / wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia
2 sztuki
cena - 12 PLN/szt

A) avild - 12 PLN/SPRZEDANE
B) Aleksandra59 - 12 PLN/SPRZEDANE
4. PODUCHY DWUSTRONNE/CZERWONY-POMARAŃCZOWY/ wym.: 50/33 cm/ z dzyndzlem do tarmoszenia (dzyndzel jest przyszyty na samym rogu, nie jest "przypisany" do konkretnej strony poduchy - gdyby się nie prawdził - łatwo można odpruć)
4 sztuki (trzy z nich są pikowane "na krzyż", czwarta - patrz zdjęcie nr 3)
cena - 12 PLN/szt

A)avild - 12 PLN/SPRZEDANE
B)Aleksandra59 - 12 PLN/SPRZEDANE
C)Aleksandra59 - 12 PLN/SPRZEDANE
D) Kociasia - 12 PLN/SPRZEDANE (PODUCHA PIKOWANA "W PROSTOKĄT")
5. PODUCHA / BRĄZ (z obu stron)/ wym.: 63/35 cm , z dzyndzlem do tarmoszenia
cena - 14 PLN

6. PODUCHY/ BRĄZ (z obu stron), wym.: 36/31 cm, z dzyndzlem do tarmoszenia
2 szt.
cena - 10 PLN/szt.

A)avild - 10 PLN/SPRZEDANE
B)avild - 10 PLN/SPRZEDANE
koszty wysyłki po stronie kupującego (wysyłam poleconym "błyskiem")
GORĄCO ZAPRASZAM!