Bazarek potrwa do 30 marca do godziny 20.
Koszt książki to wylicytowana cena + koszty przesyłki
Część książek jest podpisane przeze mnie- przed wysyłką wymażę moje inicjały korektorem, lub zakleję czymś ozdobnym
1. Ron McLarty- "Pamiętam jak biegłem" Stan: bardzo dobry Cena wywoławcza: 10 zł
Malk- za wywoławczą

Smithson "Smithy" Ide pracuje w fabryce zabawek mechanicznych na Rhode Island. Jest przyjacielski i miły, choć ma wiele problemów - cierpi na nadwagę, nadużywa alkoholu, pali papierosa za papierosem. Spotykają go same nieszczescia - w wypadku samochodowym giną jego ukochani rodzice, a wkrótce Smithy dowiaduje się, że ciało zaginionej, niezrównowazonej psychicznie siostry znajduje się w kostnicy w los Angeles. Postanawia je odebrać i wyrusza na starym rowerze w podróż przez całe Stany Zjednoczone. Przemierzając Amerykę, spotyka dobrych i złych ludzi, którzy skłaniają go do rozważań nad własnym życiem.

2. Bolesław Prus- Nowele wybrane Stan:bardzo dobry. Cena wywoławcza: 5 zł
Zawiera nowele:
"Powracająca fala", "Antek", "Michałko", "Katarynka", "Kamizelka", "Grzechy dzieciństwa", "Z legend dawnego Egiptu".

3. Juliusz Słowacki- "Balladyna" Stan: bardzo dobry, Cena wywoławcza: 5 zł

4. Zbiór zadań z matematyki Stan: dobry. Cena wywoławcza: 5 zł

5. Ross King- "Ekslibris" Stan: Dobry +. Cena wywoławcza: 10 zł
Londyn 1660 rok. Isaac Inchbold, astmatyczny londyński księgarz i antykwariusz otrzymuje niezwykłe zlecenie. Wyrusza na poszukiwania zaginionego podczas wojny Cromwellowskiej manuskryptu, Labiryntu świata. Jego podróż staje się początkiem odysei przez siedemnastowieczną Europę, od ogarniętej religijną wojną Pragi po zamglone zaułki Londynu. Szukając zaginionego dzieła, Inchbold staje się wbrew własnej woli pionkiem w śmiertelnie niebezpiecznej rozgrywce. Ekslibris to powieść wyśmienicie inkrustowana zagadkami starych szyfrów, mistyfikacji, pasmami zdrad i morderstw.

Zapraszam do zakupów