Przedmiotem bazarku perfumy (nie woda perfumowana, a perfumy!) - eau de parfum firmy produkującej zapachy alternatywne Linn Young, nazwa perfum FASHION PROVO WOMAN - alternatywne Calvin Klein EUPHORIA. Objętość początkowa 100 ml, jest conamniej 3/4 flakonu - widać na foto. Flakon ma psikacz, ten psikacz się odkręca i zakręca flakonik nakrętką. Będą zapakowane w pudełeczko oryginalne. Z tym psikaczem jest proble, bo jest krzywo, ale psika. Ogólnie perfumy można przelać do innego czegoś.
Cały dochód z aukcji przekażę osobiście Safii z wątku:
do kiedy bazarek? czy tak samo pachnie jak euphoria czy podobnie, siostra chyba miała kupić może ją namówię, ale musza identycznie pachnieć, bo mnie zabije...
Do kiedy bazarek to... nie wiem, bo to mój pierwszy raz i nie wiem jak to się robi, może niech Safii zadecyduje? Tak samo pachną, to są alternatywne, czyli zapach ten sam, a koszt o wiele wiele mniejszy
No i nie wiem jak tu się robi z wysyłką? Kto płaci za nią... no to paczką trzeba, zwykła 9,50 priorytet 11 zł. Wg. Poczty Polskiej, żadnych dodatkowych opłat nie będzie.