Tutaj jest wątek o kociakach Safii. Naprawdę bardzo pomaga zwierzętom i jestem pełna podziwu dla jej zaangażowania. Dlatego pomóżcie mi, pomóc jej

viewtopic.php?f=13&t=99975
1. Krótka czarna sukienka.Ja ją zawsze nosiłam do spodni. Ma wiązane sznurki na ramionach i ściągacz na dole. Rozmiar XS/S.
Cena AKTUALNA: 13 zł

2. Sukienka w kwiatki, z odkrytymi plecami Rozmiar S/M. Wiązana na szyi.
Cena AKTUALNA: 9 zł

3. Koszula z bufkami. Rozmiar S. Kolor turkusowy, dopasowana w talii.
Cena AKTUALNA: 8 zł

4. Rękawiczki robione przez babcię

Cena wywoławcza: 4 zł

5. Tunika w hawajskie kwiaty. Rozmiar XS/S. Ładnie dopasowuje się do ciała.
Cena AKTUALNA: 7 zł

6. Legginsy do połowy łydki z Calzedoni, rozmiar 1/2. Tylko je przymierzyłam, ale w ogóle nie nosiłam.
Cena AKTUALNA: 11 zł

7. Żółta sukienka rozmiar S. Miałam ją ubraną raz.
Cena wywoławcza: 8 zł

8. Lawendowa spódnica boho-folk. Rozmiar S/M - na gumce. Mam 164cm i sięga mi ona do połowy łydki.
Cena AKTUALNA: 5 zł

9. Torba Nightmare before Christmas, stan db+ ( trochę trzeba wyczyścić, ma ślad po przypince, ale mało widoczny )

10. Granatowa sukienka w zielone groszki, na plecach ma takie jakby gorsetowe ściągnięcie ( można dopasować do rozmiaru ). Normalnie to M/L...ja nosiłam jako S ( mocno ściągałam ). Sięga o ile pamiętam do kolana. Nie ma sznurka z tyłu.
Cena AKTUALNA: 20 zł

11. Spódnica do kolana, rozmiar S/M na zamek i guziczek. Można nosić na biodrach, albo w pasie ( wtedy pasuje też na L)
Cena wywoławcza: 5 zł

12. Sukienka w szerokie pasy, brokatowa rozmiar M. Miałam ją na sobie raz. Mam 164 cm wzrostu i sięgała mi do kolan. Ja noszę S, więc dla mnie była trochę za duża ( chyba, że ktoś akurat lubi ) Materiał się rozciąga.
Cena wywoławcza: 10 zł

13. Long z skośne biało-seledynowe paski rozmiar S/M z białym ściągaczem na dole. Mi sięgała za pośladki.
Cena AKTUALNA: 7 zł

14. Welurowa bluza ciepła i przyjemna rozmiar S. Sądzę, że spodoba się wszystkim miziastym kotom, przytulającym się do swoich pań. Ma dekolt w łódeczkę i ściągacz. Nie jest długa, ale nie jest też do pępka

15. Bluzka w kwiatki, styl hippie. Jest luźna i genialnie wygląda z rurkami. Rozmiar S/M. Kwiatki są odrobinę sprane ( wygląda tak jak na zdjęciu )
Cena AKTUALNA: 6 zł

16. Opaska na włosy, bardzo fajnie wygląda. Jej kolorki jak na zdjęciu.
Cena AKTUALNA: 1 zł

17. Sztruksowy żakiet w kolorze brudnego różu z kwiatową podszewką firmy Atmosphere. Rozmiar S. Ma fajne guziki i jest dopasowany w talii.
Cena AKTUALNA: 10 zł

18. Tunika za pośladki. Jeden rękaw jest asymetryczny względem drugiego. Rozmiar od S do małego L!.
Cena wywoławcza: 9 zł

KONIEC BAZARKU!!! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY WZIĘLI UDZIAŁ!!!!!!