Koszty wysyłki pokrywam ja. Zakończenie siedem dni po złożeniu pierwszej oferty. Przesyłka zwykła, woda - przesyłka polecona. Na terenie Wrocławia mogę przekazac osobiście.
Wątek Trufelki
viewtopic.php?f=13&t=102864
Zakończenie w środę 3 marca o godz. 1.32, tj. siedem dni po złożeniu pierwszej oferty.
A więc:
1. Woda toaletowa VIP life by Esprit dla pań 15 ml. W sklepach internetowych około 30 zł. Dostałam od teściowej pod choinkę. Nieotwierana. Poniżej link do jednej ze stron sklepów, aby zobaczyć dokładnie, bo moje zdjęcie słabe.
http://www.drogeriaglamour.pl/index.php ... od_id=5444
xAgaX 15 zł

Wywoławcza 15 zł
2. Kolczyki z indyjskiego sklepu. Średnica 4 cm, niebieskie oczka, chyba pomalowane, metal w kolorze ciemnopopielatym. Jak ktoś lubi taki styl. W rzeczywistości jaśniejsze niż na zdjęciu.
eski 7 zł

7 zł
3. Kolczyki kuleczki. Średnica kulek 1,2 cm, długość całości 3 cm. Srebrzanka.

5 zł
4. Kolczyki z H&M. Czerwone blachy, cieniutkie, lekkie. Średnica 6 cm. Na jednym ciemna mazka, ale juz tak było.
xAgax 5 zł

5 zł
5. Kolczyki srebrne. Długość całości 3,5 cm. Z szkiełkiem w kolorze bursztynu.
eski 8 zł

8 zł
6. Koraliki "Zielona mgiełka". Po zapięciu długość 40 cm. Sznureczki z seledynowych małych koralików, na tym ciemnozielone większe koraliki.
jessi74 7 zł

7 zł
7.Bransoletka skórzana. Na sznureczku się ściąga i może być mniejsza.
DamaYa 10zł

4 zł
Zapraszam serdecznie. Lepsza wiedza o zdrowiu Trufelki to także większe szanse na dom dla niej.