pieniądze z bazarku zostaną przeznaczone na pomoc dla kotów eksmitowanych z poznańskiego Wilczaka
link do I cz.
viewtopic.php?p=4329668#4329668
II cz.
viewtopic.php?p=4485803#4485803
III cz.
viewtopic.php?p=4486282#4486282
IV cz.
viewtopic.php?f=1&t=101508&start=0
V cz.
viewtopic.php?f=1&t=106118
Idzie odwilż (co, jak wiadomo, przyjemne nie jest), a więc ogłaszam niniejszym triumfalny powrót Herbatki TŻ-a (która jak zwykle ma znowu nieco inny smak). Oprócz tego mamy inne, nie mniej ciekawe rzeczy, które mają szansę umilić Wam oczekiwanie na wiosnę.

HERBATKA TŻ-a (mieszanka różnych gatunków herbat z "herbacianych sklepów"+różne "suszki" - owoce, przyprawy. Autorskie dzieło mojego osobistego TŻ-a, który od lat zawzięcie miesza herbaty, bo nie cierpi "gotowców"). 4 szt. (w metalowych puszeczkach - patrz zdjęcie) + słoiczek miodu akacjowego (ze znajomej pasieki) osobiście przez mnie prywiezionego z sekretnego miejsca na poj. Drawskim (o którym nikomu nie powiem, bo nie) + "koci notatnik (kratka, 40 kartek). Puszki "domki" mają otwierane wieczka, pozostałe - zdejmowane w całości.
cena wywoławcza zestawu - 8 PLN
1.

2.

3.

4.

5. KOMPLET FILIŻANEK/Komplet ślicznych filiżanek (NOWE, W PUDEŁKU). Filiżanki są małe. To nie rozmiar "kubkowy". Takie wiecie, na małą herbatkę, czy kawkę. Pudełko "firmowe", ale nie dekoracyjne. Ot, takie sobie pudełko. Dobrze trzyma (nie jest "zdemolowane" i można przechowywać w razie potrzeby), ale szczególnych walorów dekoracyjnych nie posiada.
cena wywoławcza/komplet - 8 PLN

zdjęcia "rozmiarowe"

6. WIOSENNY KOMPLET - TALERZ, TALERZYK, FILIŻANKA/NOWE (głęboki błękit królewski + lekko wytłaczane stokroty. Przywiezione z daleka (patrz zdjęcie). Bez pudełka - totalnie zdemolowało się w trasie.
cena wywoławcza - 10 PLN

7. PODRĘCZNY ZESTAW DO PISANIA LISTÓW MIŁOSNYCH "NA SZYBKO"- w skład zestawu wchodzą: 2 długopiy (piszą, na niebiesko) połączone magnesem, koci notesik (kratka, 40 kartek), linijka (oprócz standardowego zastosowania może również służyć do "przywołania do porządku" niesfornego kandydata na TŻ-a

cena wywoławcza - 5 PLN

8. CZAPECZKA WCZESNOWIOSENNA/ 100% BAWEŁNY (zrobiona przez moją Osobistą Koleżankę na szydełku)/NOWA/ WYPRANA (żeby sprawdzić, czy jakiś kolor nie farbuje. Nie farbuje) Prać w 40 st. C
cena wywoławcza - 5 PLN

9. KOCI KOCYK/NOWY POLAR (CIENKI)/ROZMIAR : 128/74 CM
4 sztuki
cena wywoławcza/szt. - 6 PLN

a) elza8989 - 12 PLN
b) reska - 10 PLN
c) kasiakom - 10 PLN
d) Madziulla - 10 PLN
"Instrukcja obsługi" licytacji kocyków - po "obstawieniu" wszystkich, kolejny licytujący sam podaje który kocyk licytuje (podając numer kocyka, np. 9c)
10. LALECZKI/nowe. Robione "na stare". Misternie wykończone, ręcznie malowane. Buźki wytłoczone sama nie wiem jak, ale jakby z jakiejś masy+płótno) Cudo!
cena wywoławcza - 7 PLN/parka
a.

b.

11. "SERCOWA" ŚWIECA
cena wywoławcza - 3 PLN

BAZAREK POTRWA PRZEZ TYDZIEŃ OD PIERWSZEJ OFERTY.
FINAŁ 26.02.2010 O GODZ. 20.00 CZASU REALNEGO
koszty wysyłki po stronie kupującego (wysyłam poleconym "błyskiem")
GORĄCO ZAPRASZAM!