Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC [kuniec]

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lut 15, 2010 22:13 Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC [kuniec]

Zapraszam do licytacji szklanych miseczek Royal Canin :D
Miseczka ma miarkę ułatwiającą podawanie karmy.
Wg mnie ma też tą zaletę, że jest ciężka szklana, więc mogłaby dobrze służyć jako miska na wodę
(u kogoś, u kogo - tak jak u mnie koty lubią surfować przy miskach i rozlewać :twisted: )

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Miseczki są nowe, nieużywane, zapakowane w kartonik.
Mam cztery sztuki.
Cena Kup Teraz: 9 zł.

miska 1 :arrow: Myszeńk@
miska 2 :arrow: dagmara-olga
miska 3 :arrow: dagmara-olga
miska 4 :arrow: dagmara-olga

Ważne informacje:
Koszt wysyłki: 7,50 zł, pokrywa licytujący.
Wpłata na konto:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
92 1370 1109 0000 1706 4838 7305
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa

z dopiskiem "dla Misi z Bielan, nick" (nick koniecznie, ułatwi wysyłkę ;) )

Rozliczenia są dostępne na stronie: http://www.kocieadopcje.com/content/blo ... ry/65/377/

Zbieram pieniążki dla Misi z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=103868
Misia jako wolnożyjąca koteczka, miała wypadek w listopadzie. Złamana żuchwa i przednia łapka. Operacja drutowania szczęki, gwódź w łapce. Aktualnie Misia jest już po wyjęciu drutów z żuchwy, gwoździa z łapki i po sterylizacji. Ma tylko pozostawione pętle stabilizujące i zważywszy jak panna szaleje zapewne nie wie, że je ma :twisted:
Jakby Misię mało spotkało, w naszym domu tymczasowym prawdopodobnie "dorobiła się" alergii pokarmowej, gdy zaczęła jeść troszkę lepszą karmę razem z innymi kotami.
Musi być na diecie niespecjalnie wymagającej, ale kosztownej (królewienka jada m.in. Gourmety Gold 85 g puszka... :roll: )

Miseczki podarowała pozaforumowa zakocona przyjaciółka.
Ostatnio edytowano Wto lut 16, 2010 14:51 przez joshua_ada, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lut 16, 2010 10:27 Re: Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC -dla Misi

Micha antysurfowa - zapraszamy! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto lut 16, 2010 11:38 Re: Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC -dla Misi

Miska pierwsza, poproszę, kup teraz :)

Kasę wyślę jak mi kasę wpłacą z faktury (za dwa, trzy dni), ale o wysyłkę proszę po 28.02, bo wyjeżdżam.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto lut 16, 2010 12:27 Re: Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC -dla Misi

Myszeńk@ pisze:Miska pierwsza, poproszę, kup teraz :)

Kasę wyślę jak mi kasę wpłacą z faktury (za dwa, trzy dni), ale o wysyłkę proszę po 28.02, bo wyjeżdżam.

Oki :ok: wszystko zgodnie z życzeniem.
Dziękuję! :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lut 16, 2010 13:14 Re: Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC -dla Misi

ja z takiej miski jem poranne musli. Jest świetnej jakoś - francuska arocoroc.
poproszę trzy pozostałe i pw z dokładnym opisem ile i gdzie płacić :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lut 16, 2010 14:49 Re: Twój kot rozlewa wodę? Jest na diecie? ;) miski RC -dla Misi

dagmara-olga pisze:ja z takiej miski jem poranne musli. Jest świetnej jakoś - francuska arocoroc.
poproszę trzy pozostałe i pw z dokładnym opisem ile i gdzie płacić :-)

Osz kurde, hurtowo 8O To ile tego musli? :wink:
:ryk: :ryk: :ryk:

Już się odzywam na PW
Obrazek Obrazek

joshua_ada