[DVD] "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - nietypowy koniec:)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2010 21:13 [DVD] "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - nietypowy koniec:)

Iskierkowy bazarek - Film [DVD] "Kocięta, bezpieczna przyszłość" + "kula smakula" - gratisy dodawane do karm RC!

Obrazek

Iskierka, czyli Issia to kotka z tego wątku. To kotunia uratowana przez wolontariuszki z Łódzkiego schroniska. Przyjechała do mnie na DT, wychudzona, a na główce widniał sporej wielkości placek. Iskierka miała grzyba, który został już wyleczony, a wszystko (no, może z wyjątkiem uszka) pięknie się zrosło. Niestety, Iskierka oprócz grzybka przyjechała też z alergią pokarmową. Na karku i główce, są krwawe strupki (w tej chwili ma założony kubraczek, żeby tego nie rozdrapywała) bez kubraczka rany się paprzą i wyglądają bardzo niefajnie. Do tego nawracające zapalenie spojówek (leczone kroplami, oby skutecznie). Iskierka kosztowała nas już naprawdę sporo (leki na grzyba, maści, specjalne jedzonko alergiczne, krople, i.t.p) teraz zbieramy na testy FeLV/FIV dla Iskierki. Koszt sterylki pokrył Fundusz schroniskowy, za co serdecznie dziękujemy. Iskierka co prawda, nie nadaje się jeszcze na zabieg (najpierw musi wyzdrowieć i nabrać sił) ale testy bardzo się przydadzą.

Przedmiotem bazarku jest nowa (nie otwierana, stąd ta folia) płyta DVD z filmem "Kocięta, bezpieczna przyszłość", to jeden z gratisów dodawanych do karmy RC kitten. Film trwa 90 minut. Do filmu dokładam drugi gratis, tzw. "kulę smakulę", również nową.

"Film zawiera wiele cennych zaleceń jak bezpiecznie poprowadzić kocię przez cały okres wzrostu, by stał się pełnym radości i zdrowia dorosłym kotem"

"Kula smakula to wyjątkowa zabawka dla kotów. Wykonana z twardego plastiku. Posiada specjalny dozownik przez który umieszczamy w kuli różne przysmaki. Następnie odpowiednio regulujemy zamknięcie piłki, dzięki czemu zwierzak musi poświęcić trochę czasu i uwagi aby przysmaki wypadły z wnętrza. Dzięki regulowanemu zamknięciu do kuli zmieszczą się różnej wielkości przysmaki. Piłka zapewni wiele zabawy naszym kociakom"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cena wywoławcza - 1,00zł (koszt przesyłki według cennika PP - http://poczta-polska.pl/cennik.htm ) Bazarek trwa tydzień od złożenia pierwszej oferty.

Zapraszamy!
Ostatnio edytowano Pt kwi 23, 2010 23:18 przez Cameo, łącznie edytowano 3 razy

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 13, 2010 19:02 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

10,

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Sob lut 13, 2010 21:19 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

myszka007 pisze:10,

Dziękujemy! :1luvu:

Cameo

Post » Sob lut 13, 2010 23:00 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

Może ktoś jeszcze się skusi?

Cameo

Post » Nie lut 14, 2010 0:59 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

Ja zapytam sobie - jaki jest koszt takich testów?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lut 14, 2010 2:40 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

phantasmagori pisze:Ja zapytam sobie - jaki jest koszt takich testów?

60,00 zł.

Cameo

Post » Nie lut 14, 2010 10:46 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

Kulę smakulę już mam , małych kićków nie posiadam, ale dorzucić do testów się mogę :wink:
Proszę o PW z danymi do przelewu :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lut 14, 2010 21:19 Re: Film [DVD] - "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - na Iskierkę!

phantasmagori pisze:Kulę smakulę już mam , małych kićków nie posiadam, ale dorzucić do testów się mogę :wink:
Proszę o PW z danymi do przelewu :)

phantasmagori :1luvu: bardzo dziekujemy :king:

Piszę PW :kotek:

Cameo

Post » Śro lut 17, 2010 22:37 Re: Film [DVD] "Kocięta, bezpieczna przyszłość" - koniec:)

Skoro są już pieniążki na testy, to bazarek uważam za nieaktualny.

Wątek można zamknąć.

Cameo