Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 2:06 Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

Witam, zapraszam do zakupu wyjątkowej książki a właściwie encyklopedii zdrowia pt "Co pomaga a co szkodzi" z podtytułem "Czy wiemy co jeść?".

Książka ta zawiera informacje na temat sposobu odżywiania
-każdego z nas a szczególnie osób dorosłych - zdrowych ale prowadzących tryb życia osłabiający nasz organizm oraz
- w zależności od wieku: wiedzę na temat żywienia dzieci z różnymi schorzeniami (np alergia itp),
- żywienia osób starszych (mających na ogół kłopoty ze zdrowiem), schorzenia spotykane bez względu na wiek itp.

Hasła ułożone są alfabetycznie co ułatwia szukanie potrzebnych wiadomości np: agresja, anemia, alergia itd...
Książka zawiera nie tylko informacje na temat jak należy się odżywiać w przypadku różnych schorzeń ale proponuje zestawy dań, całe diety, doradza sposób odżywiania pomagający walczyć z daną chorobą.
Zawiera wiele rysunków, zdjęć i ilustracji. Piękne wydanie w twardej oprawie, zawiera 408 stron.Wymiary:26x21cm,
W razie pytań proszę o pw chętnie odpowiem lub wyślę dodatkowe zdjęcia.
Publikacja tłumaczona z języka angielskiego, na końcu znajduje się indeks haseł z podaniem numeru strony .
Książka przydatna w każdym domu, nie ma mowy aby nikomu nigdy nic nie dolegało (niestety).
Książka była droga jak licho ale jest warta dobrej ceny. DLA LOLKA - proszę.viewtopic.php?f=1&t=104242&hilit=Lolek
Po zakończeniu aukcji przelew proszę wykonać na konto Lolka, ja tylko wysyłam encyklopedię na adres podany mi na pw.
Zaczynamy od 30zł.

[img][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3696/img0446qu.th.jpg[/img]

Obrazek[/img]
Obrazek

JoMaJ

Od: Czw sty 07, 2010 3:32

Post » Pon lut 08, 2010 22:13 Re: Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

Książkę wyślę na własny koszt - zachęcam, naprawdę warto.
Obrazek

JoMaJ

Post » Wto lut 09, 2010 1:09 Re: Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

Na Allegro tego typu książki sa po minimum 50 zł w górę. Proszę w imieniu Lolka, to dobrze wydane pieniądze w razie dolegliwości przyda się jak znalazł.
Obrazek

JoMaJ

Post » Wto lut 09, 2010 15:15 Re: Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

jeżeli jesteś zarejestrowana na allegro wystaw tam książkę z dopiskiem, że to jest aukcja charytatywna

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lut 09, 2010 20:27 Re: Encyklopedia zdrowia,przyda się każdemu - dla LOLKA !

Jeśli tu nie będzie chętnych to być może tak zrobię,
Obrazek

JoMaJ