Malinka po bolesnych przejściach (wypadnięcie z okna lub potrącenie przez samochód) zamieszkała na tymczasie u alix76

ze względu na alergie mojego syna nie mogla dalej u nas zostać, tu wątek Maliny i CDT alix

-
viewtopic.php?f=1&t=99004&start=180Koteńka coś choruje, wet zalecił antybiotyk a DT obiecaliśmy pomoc finansową, bo i tak alix ogromnie mi pomogła, biorąc ją do siebie i także szukając domu - na razie domku nie widać, ale wiem, że taki domek się znajdzie bo i Kota jest przekochana i bardzo spragniona własnego Dużego, nie do dzielenia się nim - to jakby ktoś słyszał o dobrym domku dla czarnej koteczki
ponieważ w tym miesiącu cienko było, bo wydatków sporo - prezentuję biżuterię wykonaną przeze mnie

1. kryształki w kolorze dymnym, posrebrzana kuleczka diamentowana, różowy malutki Swarovski ale błyszczy się bardzo ładnie jak na takie chucherko

, posrebrzane zapięcia (za dopłata 3 zł wymienię na srebrne zapięcia) - start 10 zł, 7 dni od pierwszej oferty czasy forumowego, wysyłka płatna 3 zł, resztę ja pokrywam (polecony) lub odbiór osobisty u mnie na Bielanach

2. fioletowe agaty w kształcie kul

, fiolety jak zawsze modne a i forma kolczyków zwraca uwagę na Noszącą

, całość w srebrze - zapięcia, drut, przekładki - tu start 15 zł, 7 dni od pierwszej oferty czasy forumowego, wysyłka płatna 3 zł, resztę ja pokrywam (polecony) lub odbiór osobisty u mnie na Bielanach