pieniądze z bazarku zostaną przeznaczone na pomoc dla kotów eksmitowanych z poznańskiego Wilczaka
link do I cz.
viewtopic.php?p=4329668#4329668
II cz.
viewtopic.php?p=4485803#4485803
III cz.
viewtopic.php?p=4486282#4486282
IV cz.
viewtopic.php?f=1&t=101508&start=0
PIERWSZY BAZAR W NOWYM ROKU, a w nim...
zima trzyma, więc zapraszam na OSTATNIĄ EDYCJĘ TĘCZOWYCH SKARPET.
Mam też dla Was HERBATKĘ TŻ-a (edycja specjalna - na zimowe wieczory, czyli... w niezmiernie urokliwej puszce i malutkim (tycim, tycim tyciusieńkim słoiczkiem moich powideł - w sam raz na popołudniowe małe co nieco).
Oprócz tego mnóóóstwo innych cudów. Jakich? Sami zobaczcie.
I jedzieeeemy!
TĘCZOWE SKARPETY
cena wywoławcza 5 PLN/ para
Informacje niezbędne:
1. skład włóczka "Elian" (100% akryl), włóczka "oliwia"/dotyczy kolorów: czerwony, ciemny żółty, zielony średni (25%wełny, 75%akryl).
2. mięciutkie, miłe w dotyku, NIE GRYZĄ
Ze względu na wąski ściągacz, nie opinają i nie "duszą" nogi.
Nie nadają się raczej do butów - szybko wytrze się pięta (nie jest wzmacniana).
3. Trzymają ciepło, ale nie powodują pocenia się stopy. Do spania, snucia się - idealne
4. ze względu na kolory - 100% gwarancji poprawy humoru, tudzież wywołania dzikich reakcji ze strony osób trzecich.
5. działanie sprawdzone na mnie. W razie wątpliwości proszę zwrócić się po opinię do posiadaczy "tęczowych skarpet1 i 2". Link do wątku (tam można sprawdzić nicki posiadaczy)
- viewtopic.php?f=20&t=102039
- viewtopic.php?f=20&t=103338
prać w temp. 30 st.
rozmiar 36/37

1. monika794 - 5 PLN
2. monika794 - 5 PLN
rozmiar 38/39

3. Kot-linka - 5 PLN
4. Kot-linka - 5 PLN
5. Jaga82 - 10 PLN
rozmiar 39/40

6. xandra - 5 PLN
7. honda11 - 10 PLN
8. reska - 10 PLN
rozmiar 41/42

9. Małgorzata Pękała - 14 PLN
(uwaga! Mogę przyjąć zamówienie na 2, góra 3 pary skarpet. Na więcej może nie wystarczyć włóczek. Cenę, jak zwykle ustali kupujący-nie mniej, niż wywoławcza.)
ZAMÓWIENIA:
brooklynboogie - rozm. 41 x 1
HERBACIANY ZESTAW ZIMOWY (herbatka TŻ-a, cudna pucha i powidełka na malusieńkie co nieco"). Opakowania do herbatek "z odzysku", więc proszę nie zwracać uwagi na napisy. Chodziło mi głównie o szczelność.
cena wywoławcza 7 PLN/ szt.
10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. FILIŻANKI
Komplet ślicznych filiżanek (NOWE, W PUDEŁKU). Filiżanki są małe. To nie rozmiar "kubkowy". Takie wiecie, na małą herbatkę, czy kawkę. Pudełko "firmowe", ale nie dekoracyjne. Ot, takie sobie pudełko. Dobrze trzyma (nie jest "zdemolowane" i można przechowywać w razie potrzeby), ale szczególnych walorów dekoracyjnych nie posiada.
cena wywoławcza 12 PLN/komplet
JEŚLI SOBIE ŻYCZYCIE, MOŻEMY LICYTOWAĆ ODDZIELNIE - cena wywoławcza 3 PLN/ szt.
zdjęcia "rozmiarowe"

zdjęcie "rodzinne"

zdjęcia pojedynczych
a.

b.

c.

d.

e.

f.

17. KUBKI Z KOTAMI /NOWE/ 4 szt. (mają na denku napisik rozkoszny "made in England", co uchwycić mi się, jak zwykle, średnio udało)
cena wywoławcza - 2 PLN/szt.

a. Dama Ya - 12 PLN
b. Dama Ya - 12 PLN
c. Dama Ya - 12 PLN
d. Dama Ya - 12 PLN
18. LALECZKI/nowe, z galerii. Robione "na stare". Misternie wykończone, ręcznie malowane. Buźki wytłoczone sama nie wiem jak, ale jakby z jakiejś masy+płótno) Cudo!
cena wywoławcza - 10 PLN/parka
a.

b.

19. JAPOŃSKIE LALECZKI KOKESHI /wys. 8 cm/ NOWE (dostałam je i poza nazwą, nic nie wiem o ich znaczeniu i tym podobnych rzeczach). Główka, "rączki" i ta "kokardka" na czubku głowy - poruszają się. Można przekręcać.
cena wywołacza - 5 PLN/szt.

a. wanila - 7,50 PLN
b. wanila - 7,50 PLN
20. ZESTAW DO KĄPIELI/STENDERS-mydełko, kula, sól/ CZEKOLADOWY
cena wywoławcza - 15 PLN

21. KOCIE ŚWIECZNIKI/KOMPLET
cena wywoławcza - 4 PLN

BAZAREK POTRWA PRZEZ TYDZIEŃ OD PIERWSZEJ OFERTY.
FINAŁ 09.01.2010 O GODZ. 20.00 CZASU REALNEGO
GORĄCO ZAPRASZAM!