viewtopic.php?f=1&t=102207&start=0
Cena wywoławcza każdego przedmiotu wystawionego na aukcji to 5 zł
Koszt wysłania to 7 zł. Odbiór osobisty oczywiście za darmo, koszt wysłania kilku produktów taki sam - ja dopłacam ewentualną różnicę.

1. Żel do twarzy opóźniający starzenie (dla osób powyżej 30 roku życia

Ujęty tu koci obywatel oczywiście nie podlega licytacji. Sprawdzal tylko, czy Wam kitu nie chcę wcisnąć.
kittymaggie - 5 zł
2. Żel do mycia twarzy przeciwko wągrom

Koci ekspert jak wyżej.

kiwi - 5 zł
3. Żel oczyszczający do twarzy

4. Krem do stóp z minerałami z morza Martwego - polecam z czystym sumieniem, sama używam.

7 zł kittymaggie- dziękuję w imieniu naszych Marines

5. Mgiełka do ciała śliwkowa - piękny zapach

7 zł kubeczek ;
6. Mgiełka do twarzy "Marokańska róża" - bardzo fajna do stosowania w pracy, śmiało można na makijaż. Orzeźwia i otrzeźwia. Na kaca nie działa

10 zł alareipan
7. Dwa kremy w jednym opakowaniu - krem na dzień i na noc, do stosowania na twarze po 20 roku życia.

10 zł Irma

8. Podkład w musie, ale nie pamiętam, jaki kolor, dopiszę, jak sprawdzę. Bardzo fajnie się rozprowadza i skóra ładnie wygląda.

11 zł kiwi

9. Żel do golenia dla pań.

10. Mgiełka do ciała

10 zł alareipan
11. Komplet biżuterii, bardzo sympatyczny drobiazg na prezent. Kolczyki typu śrubki albo baranki, jak kto woli, do tego bransoletka.

5 zł kiwi
Produkty aczkolwiek nie z Biedronki, ale polecają się na święta. Dzięki Wam spora grupa kotów będzie się mogła poczuć bezpieczna na własnym terenie.
Zdjęcia przygotowała kya - bez niej nie udałoby się takiemu matołowi, jak ja, wystawić bazarka.
Czas licytacji powiedzmy do 11.12.2009 do godziny 21, żebym spróbowała choć zdążyć z wysyłką na święta.
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!
Na zachętę dodam, że osoba, która na naszym bazarku wyda najwięcej, dostanie w prezencie znakomity krem ujędrniający do biustu. Polecany w programie "Trinny & Susannah rozbierają Wielką Brytanię".