Na ratunek trutym kotom z Boguszyc..KUBKI. KUP TERAZ. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 15:23 Na ratunek trutym kotom z Boguszyc..KUBKI. KUP TERAZ. KONIEC

To jest wątek kotów z Boguszyc, którym grozi otrucie :cry: viewtopic.php?f=1&t=103250. Jest dużo małych kociaków, które należy stamtąd zabrać, a dorosłe wysterylizować. Zajęła się już sprawą CoolCaty, a my musimy jej pomóc. Potrzebne domy tymczasowe dla maluchów i fundusze na leczenie i sterylizacje dorosłych.

Na pomoc tym kotom wystawiam prozwierzęce kubeczki z pokrywką i łyżeczką w opcji KUP TERAZ, gdyż pieniążki potrzebne są szybko. Kubeczki są piękne, na każdym są zwierzątka: ślimak, gąsieniczka, pająk... Kubki są ładnie zapakowane, nadają się więc na prezent, a przecież czas prezentów tuż...tuż... :P :P

W każdym zestawie jest kubek z pokrywką i łyżeczka. Są dwa zestawy: czerwony i żółty
1. Zestaw czerwony
Obrazek
2. Zestaw żółty
Obrazek

a tak wygląda kubek z każdej strony (pokazane na przykładzie kubka czerwonego)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cena każdego zestawu: 25 zł + (5 zł koszt wysyłki, resztę pokrywam ja)

Zapraszam do pomocy!!!
Ostatnio edytowano Śro lis 11, 2009 21:00 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro lis 11, 2009 16:06 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc....fajne KUBKI. KUP TERAZ

Czy kubek jest standardowej pojemności (250 ml) czy większy?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro lis 11, 2009 16:16 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc....fajne KUBKI. KUP TERAZ

gaota pisze:Czy kubek jest standardowej pojemności (250 ml) czy większy?

Zmierzyłam :P standard :P 250 ml :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lis 11, 2009 17:38 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc....fajne KUBKI. KUP TERAZ

zuziu, kocham Twoje bazarki, masz cudne wyczucie potrzebujących.... :!: , a poza tym tyle się na nich dzieje.... :ryk:

poproszę po jednym zestawie po 30... ciekawe, czy oba będą moje :?: :?: :?: :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lis 11, 2009 17:43 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc....fajne KUBKI. KUP TERAZ

chyba się spóźniłam na jeden kubeczek :(

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Śro lis 11, 2009 18:35 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc....fajne KUBKI. KUP TERAZ

Hanulka pisze:zuziu, kocham Twoje bazarki, masz cudne wyczucie potrzebujących.... :!: , a poza tym tyle się na nich dzieje.... :ryk:

poproszę po jednym zestawie po 30... ciekawe, czy oba będą moje :?: :?: :?: :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hanulko DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu:
Kubki są w opcji "kup teraz", więc na pewno są już Twoje i cieszę się baaaaardzo i baaaaardzo cieszą się koteczkiObrazek Obrazek Obrazek

Hanulko konto znasz, ja adres Twój też znam, idę pakować kubeczki :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lis 11, 2009 21:37 Re: Na ratunek trutym kotom z Boguszyc..KUBKI. KUP TERAZ. KONIEC

.......ok...., chociaŻ byłam gotowa na bój....... ok, dzięki.....jutro przeleję... :ok: :ok: :ok:
bo dziŚ i teraz juz w "pościeli'....... :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17