>>>> OKULARY PORTFEL I INNE CUDA NA PIRATA I SHANI AFN <<<<

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2009 18:48 >>>> OKULARY PORTFEL I INNE CUDA NA PIRATA I SHANI AFN <<<<

Witam wszystkich na aukcji z różnościami . Wpływy z bazarku zostaną przeznaczone na leczenie Pirata z wątku: viewtopic.php?f=1&t=100744 oraz na diagnozowanie koteczki z podejrzeniem astmy i zaplenia płuc . Oba koty znajdują się pod opieką AFN w Krakowie.

Czarna koteczka Shani nie ma jeszcze wątku. Myśleliśmy, że znajdka będzie zdrowa bo oprócz starych ran na łapach nic jej nie dolegało. Gdy przyjechałam do kliniki aby ją odebrać zdarzyło się coś strasznego. Z niewiadomych przyczyn kotka zaczęła dziwnie oddychać. Doszło do zapaści. Dzięki szybkiej reanimacji kotka doszła do siebie. Obecnie Shani jest diagnozowana pod kątem astmy. Rentgen wykazal zapalenie pluc. Kotka jest w leczeniu

Historia Pirata opisana jest w wątku. Z ostatnich wiadomości: zdjęcie rentgenowskie wskazuje na: 1. Bardzo ciężki śródmiąższowe zapalenie płuc lub 2. nowotwór płuc. W środę 21 wyniki zostaną ostatecznie potwierdzone. Jednak nadal nie ma pewności. Zdjęcie wykazało niewielkią poprawę, ale nie ma pewności czy ustepuje stan zapalny czy schodzi opuchlizna. Za tydzień kolejne zdjęcie

Wszystkie wystawione przedmioty są w opcji kup teraz. Do ceny proszę doliczyć koszty przesyłki zgodnie z taryfą PP. Zapraszam. Kociaki czekają.

1. Portfel s.Oliver. Użyty może raz czy dwa. Cena: 15 zł
kupiła wiga138 :1luvu:

2. Okulary przeciwsłoneczne. Bardzo szykowne. Cena: 20 zł

Obrazek

3. Okulary przeciwsloneczne z czasopisma Twój Styl w komplecie z czerwonym etui na zamek. Cena: 10 zł

Obrazek

4. Elektryczny komplet do manicure. Raz użyty. Cena: 10 zł
kupila maja215 za 15 zl :1luvu:

5. Sluchawki nowe. Cena: 12 zł
kupiła noemik

6. Stojak na kubeczki. Cena: 7 zł
kupiła noemik

7. Świecznik z ceramiki z opakowaniem. Cena: 6 zł
kupiła noemik

8. Smycz dla psa z łańcuszkiem. Cena: 20 zł

Obrazek

9. Etui samochodowe na 12 płyt CD. Nowe, zapakowane. Cena: 12 zł

Obrazek

10. Książeczka FORD na dokumenty samochodowe lub książkę samochodową. Cena: 5 zł
kupiła wiga138

11. Zimowe ubranko na komórkę z zamkiem. Cena: 7 zł
kupiła wanila

12. Puzzle 4x1000. Cena: 8 zł
kupiła maja215 za 10 zł

13. Puzzle 2000. Cena: 8 zł
kupiła Tweety

14. Puzzle 1000. Cena: 8 zł
kupila solangelica

15. Zawieszka do przymocowania śrubami na ręczniki kuchene i folię. Cena: 5 zł
kupila solangelica
Ostatnio edytowano Czw paź 29, 2009 11:21 przez Akima, łącznie edytowano 8 razy
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie paź 25, 2009 19:11 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Dla mnie numer 14, 15 poprosze.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie paź 25, 2009 19:14 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

solangelica pisze:Dla mnie numer 14, 15 poprosze.

Proszę bardzo 14 i 15 dla solangeliki. Dziękuję! Fanty zostawię dla Ciebie na Kocismkiej razem z biżuterią.
Ostatnio edytowano Nie paź 25, 2009 19:32 przez Akima, łącznie edytowano 1 raz
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie paź 25, 2009 19:16 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Witam.
Jeśli można to ten zestaw do manicuru za 15 zł i te Puzzle 4x1000 za 10 zł.
Niech mają kociki ,a co..
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Nie paź 25, 2009 19:30 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

maja215 pisze:Witam.
Jeśli można to ten zestaw do manicuru za 15 zł i te Puzzle 4x1000 za 10 zł.
Niech mają kociki ,a co..

woooooow. Dziekuję Maju :1luvu: Nie wiem tylko ja umówić sie na przekazanie. Coś wymyślimy.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie paź 25, 2009 19:59 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Akima pisze:

Proszę bardzo 14 i 15 dla solangeliki. Dziękuję! Fanty zostawię dla Ciebie na Kocismkiej razem z biżuterią.

Dziekuje Ci bardzo. Przelew z pracy mam dostac pod koniec tego tygodnia, wiec zrobie jak przyjdzie (albo zostawie pieniadze na Kocimskiej)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie paź 25, 2009 20:00 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

solangelica pisze:
Akima pisze:

Dziekuje Ci bardzo. Przelew z pracy mam dostac pod koniec tego tygodnia, wiec zrobie jak przyjdzie (albo zostawie pieniadze na Kocimskiej)

OK. Dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie paź 25, 2009 21:38 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Akima Ty się odbiorem nie przejmuj..w końcu nie mieszkasz na końcu świata...jakoś się dogadamy.. :)
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Nie paź 25, 2009 22:38 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

ja bym chciała nr 11, czy można by to przekazać mjs?
i proszę o info, czy kasa na konto, czy również mogę przekazać mjs?

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Nie paź 25, 2009 23:43 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

ja poproszę feralną 13 :wink: rozumiem, że jest ich tak jak napisane na pudełku 2000? Jak już będę mieć chałupę, swój pokój i w nim dużo miejsca to w końcu zajmę się moim prawdziwym hobby - koty to tylko przykrywka :twisted:, można ich mieć dużo w małym mieszkaniu a układać dużo puzzli w małym mieszkaniu się nie da :D

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 26, 2009 8:25 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

wanila pisze:ja bym chciała nr 11, czy można by to przekazać mjs?

wanila, umówię się jakoś z mjs, może na Kocimskiej zostawię ubranko komórkowe. Przekaż jej proszę 7 zł i powiedz, żeby coś za te pieniążki Kocimiakom kupiła, może te kabanoski z Winstona. Przepadają za nimi. Dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 26, 2009 8:26 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Tweety pisze:ja poproszę feralną 13 :wink: rozumiem, że jest ich tak jak napisane na pudełku 2000? Jak już będę mieć chałupę, swój pokój i w nim dużo miejsca to w końcu zajmę się moim prawdziwym hobby - koty to tylko przykrywka :twisted:, można ich mieć dużo w małym mieszkaniu a układać dużo puzzli w małym mieszkaniu się nie da :D

nie zauważyłam Tweety, oczywiście, że 2000 części :-) Oczywiście nie wygłupiaj się i nie płać, tylko zagospodaruj jakoś te 8 zł.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 26, 2009 10:48 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

hopla, puzzle się rozeszło jak świeże bułeczki ale jeszcze dużo różności zostało
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 26, 2009 12:04 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

Akima pisze:
wanila pisze:ja bym chciała nr 11, czy można by to przekazać mjs?

wanila, umówię się jakoś z mjs, może na Kocimskiej zostawię ubranko komórkowe. Przekaż jej proszę 7 zł i powiedz, żeby coś za te pieniążki Kocimiakom kupiła, może te kabanoski z Winstona. Przepadają za nimi. Dziękuję

ok :) dziękuję :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Wto paź 27, 2009 7:40 Re: >>>>> SKLEPIK Z RÓŻNOŚCIAMI NA PIRATA I SHANI AFN <<<<<

hopla z rana na samą górę
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[następna]