U Agn znów smutne wieści... Kolejny kot za TM... Zbieram pieniążki na te, które pozostały, by jak najdłużej mogły cieszyć się życiem. Zajrzyjcie do wątku
viewtopic.php?f=1&t=97784 - pomoc wciąż potrzebna!
Pozwolę sobie zacytować słowa Agn:
Agn pisze:
A teraz wyliczanka tego, co jest nam potrzebne regularnie co miesiąc.
60-70kg karmy suchej.
250l wiórów do kuwet.
30 puszek dla Hopi.
15kg mięsa dla Tofu.
ok. 250 pieluch dla Orzeszka, Płomyka i Habibi.
Duże opakowanie Sudocremu - też dla nich.
Immunostymulatory dla FIV-ków.
Środki odkażające - VirkonS
Szacunkowy miesięczny koszt tego, co powyżej to ok. 1400zł.
Nie mieści się tu:
- 'zwyżka' za prąd i wodę, za środki czystości
- leki, dieta specjalistyczna [trzy koty powinny dostawać przynajmniej częściowo Renala, a Habibi mokry Intestinal]
- wizyty i zabiegi weterynaryjne [w tym eutanazja i utylizacja zwłok]
Kochani moi, bez Was, bez Waszego wsparcia, pomocy, Hospicjum 'J&J' nie ma żadnych szans na właściwe funkcjonowanie. Te koty żyją i umierają w godnych warunkach dzięki Wam, dzięki temu, co od Was dostanę. Ja ze swej strony mogę jedynie sprzątać, zmieniać pieluchy, podawać leki, jeździć do weta, przytulać, kiedy dochodzą do siebie po zabiegach lub kiedy odchodzą na zawsze.
Moja wdzięczność za Wasza pomoc jest przeogromna. A stan tych kotów jest naszą wspólną zasługą.
Licytacja potrwa tydzień od pojawienia się pierwszej oferty. Cena wywoławcza- 5 zł + koszty wysyłki (ok 4 zł za książkę, tunikę ).
Książki są w stanie bardzo dobrym, kilka jest nowych. Jedyne mankamenty- stały na półce, mogły się lekko przykurzyć, czasem małe, delikatne plamki na krawędzi stron. W środku, zaręczam, stan idealny. W razie czego- fotki na maila podeślę. Większość pochodzi ze Świata Książki, dlatego tam odsyłam po streszczenie.
Jeśli zaś chodzi o tuniki- w razie potrzeby, podeślę dokładne wymiary.
Serdecznie zapraszam!!!!!!

- 284 s., 2007, okładka miękka, podpisana w środku

- 238 s., 2008, miękka okładka
najwyższa oferta: Ankalime- 7 zł
- 335 s., wyd. 2008, okładka twarda
najwyższa oferta: villemo5- 5 zł
- 414 s., wyd. 2000, okładka miękka, szczerze polecam
- 296 s., wyd. 2003, okładka twarda, zbiór testów psychometrycznych i nie tylko
najwyższa oferta: Kot-linka- 8 zł
- 424 s., wyd. 2005, okładka miękka
- 156 s., wyd, 2003, miękka okładka
najwyższa oferta: Kot-linka- 5 zł
- 139 s., wyd. 2000, twarda okładka, naprawdę polecam ten zbiór cytatów o najważniejszych dla człowieka wartościach, w środku przepiękne obrazy m.in. Van Gogha, Moneta, oraz wiele urzekających fotografii, żal mi się rozstawać z tym cudem, ale ogonki ważniejsze
najwyższa oferta: villemo5- 13 zł
- 498 s., wyd. 2000, miękka okładka, korzystałam z niej na studiach, może komuś się przyda
najwyższa oferta: M_o- 5 zł
- 292 s., wyd. 1994, miękka okładka

- 102 s., wyd. 1992, twarda okładka, o życiu pewnego konia i jego opiekunki, zahacza o czasy drugiej wojny światowej. Książka z klasą, wzbogacona wspaniałymi ilustracjami Bogusława Lustyka.

- 198 s., wyd. 1993, twarda okładka, akcja tej historycznej powieści rozgrywa się w czasach pierwszego historycznego władcy Polski Mieszka I
najwyższa oferta: Ankalime- 7 zł
- 516 s., wyd 1991, twarda, nieco podniszczona okładka na rogach, szczerze polecam dla osób mających dzieci, ale nie tylko. naprawdę warto.
najwyższa oferta: kubeczek- 10 złA na koniec 2 tuniki.

- prześliczna różowa bluzko-tunika, nowiutka, jeszcze z metką (cena na metce 38 zł), rozmiar z metki xl/xxl, w rzeczywistości małe 38, polecam, jest naprawdę słodka
najwyższa oferta: Kot-linka- 7zł
- sukienko-tunika, żywe kolory i błyszczący materiał czynią ją naprawdę zjawiskowym ciuszkiem, rozmiar 38, robi wrażenie...
najwyższa oferta: MonikaWarszawa- 5złZapraszam raz jeszcze! Pomóżmy hospicjum!!!