Głośniki do kina domowego Philips na leczenie dla Piratka

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 19, 2009 17:57 Głośniki do kina domowego Philips na leczenie dla Piratka

Witam na aukcji dla Piratka. Piratek to dorosly kocur, który przybłąkał się do stada moich bezdomnych kotów jakieś 2 miesiące temu. Już wtedy nie miał oka. Na poczatku podchodził ostroznie, dał się pogłaskać podaczas jedzenia. Oko bylo zagojone ale wymagało zszycia. Czekałam miesiąc czasu, az się zwolni dom po rezydentach. Nagle stan Pirata się bardzo pogorszył. Kiedy zabierałam go z parkingu cierpiącego, z krwawiącym okiem i drugim zasłonietym trzecią powieką, to chodziły już po nim muchy. Dzisiaj mija 3 tygodnie odkąd Pirat przebywa w klinice. Okazalo się, że lewa część pyska jest w ropniach. Korzenie zebów byly na wierzchu, kot bardzo cierpiał. Brak oka to jego najmniejszy problem. Wdała się infekcaj z katarem. Trzeba bylo zmieniać antybiotyki 2 razy. Kiedy sie lepiej poczuł, zostały usuniete zęby. Niestety stan Pirata po zabiegu znacznie się pogorszył. Dziąsła się nie chcą goić, pojawiły sie objawy neurologiczne w postaci drżenia podbródka. Testy wykluczyły FIV i białaczkę. Mocznik i krew sa w normie. Pirat chetnie je mimo, że go boli. Koszt leczenia po 19 dniach pobytu to 444 zł, a to jeszcze nie koniec. Może potrzebujesz głośników.

Przedmiotem licytacji sa 4 głosniki do kina domowego marki Philips, których ja nie potrafiłam zainstalowac i tak stoją. Nie mam do nich niestety żadnych kabli.
Licytacje rozpoczynam od 20 zł za komplet + koszty przesyłki. W Krakowie możliwy odbior osobisty.

Obrazek
Obrazek

A to jest Piratek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob wrz 19, 2009 23:05 Re: Głośniki do kina domowego Philips na leczenie dla Piratka

Domyslam sie ze glosniki sa jednakowe - czy moglabys jednemu zrobic zdjecie od tylu ? Latwiej bedzie okreslic jak powinny byc montowane...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Nie wrz 20, 2009 8:45 Re: Głośniki do kina domowego Philips na leczenie dla Piratka

nich się tylko ogarnę i już będę robic fotki
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32