Piratek dołączył do naszego stada bezdomniakow kilka tygodni temu. Już nie miał wtedy oczka, ale rana była bardzo ładnie zagojona. Pojawiał się codziennie na wieczornym karmieniu. Miał byc łapany do kastracji i przy okazji wyczyszczenia oczodołu, ale zawsze były inne koty, bardziej wazne. Piratek sam "wyszedł z inicjatywą", że już czas na leczenie i złapał paskudną infekcję z katarem. Kiedy go wreszcie znalazłam chodzily po nim muchy, z pyska sączyła się ślina i nie miał nawet siły żeby wstać. Wioząc go do weta sądziłam, że jedziemy na dospienie. Wet zadecydował inaczej i powiedzial, ze mozna zawalczyć o Piratka. Od półtorej tygodnia Piratek jest w klinice. Pierwszy z zastosowanych antybiotyków nie zadziałał i jego stan się pogorszył. Ostatnia środa była koszmarna, krztusił sie wlasną wydzielina przy zatkanym nosie. W piątek po podaniu nowego antybiotyku, stan Piratka się poprawil. Po wyleczeniu infekcji czekają go 2 operacje. Pierwsza operacja związana jest z wyrwaniem polamanych klów, które stały sie przyczyną paskudnych zmian na dziąsłach i ropni. Druga operacja obejmuje kastracje i wyczyszczenie i zszycie oczodołu. Koszt operacji i pobytu Piratka nie będzie pewnie mniejszy niż 300 zł.

Vouchery ważne są od pon-czwartku do 11.10.2009 na seanse niezastrzezone przez dystrybutora. W tej chwili są to: Bękarty wojny do 25 września, Oszukać przeznaczenie do 18 września i Brzydka prawda do 18 września. Voucherry są wazne do 11 października więc mozna zobaczyć wszystki 3 filmy.
Zaczynamy licytację od 25 zł za jeden podwójny voucher. Licytacja trwa do niedzieli 20 września
Cena kup teraz: 40 zł
Odbiór osobisty.
1 voucher - kupiła Milu za 50 zł

2 voucher
Pirat ma FIP wysiękowy. Ostatnie tygodnie ma żyć jak książe. Znaczy surowa wolowina i wszytskie możliwe lekarstwa. Tyle mogę mu dać.