PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 30, 2012 15:17 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Coś Ekstra ;)

Bilon idealnie dopasowuje się kolorystycznie do puffki :ok:
Dywan też bardzo ładny ;)

A dla miłośników kocich legowisk wszelkiej maści nowa rzecz w pierwszym poście - filcowa norka-kamień dla kota.
Świetna na dłuższe drzemki ;) Doceniana zarówno przez moją kotkę,jak i gości hotelikowych ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pt mar 30, 2012 22:51 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Coś Ekstra ;)

:ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Wto kwi 10, 2012 20:03 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

puk puk puk :mrgreen:

a czy passa pamieta o naszym wielkim puffie?
czekamy ... :)
7ksiezyc

Post » Śro kwi 11, 2012 7:47 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Pufffffffka :mrgreen: , bo duża jest, cud miód :1luvu: dotarła przed świętami. Koty zachwycone. Szczególnie Wafel z Tośką, tylko patrzą kiedy wolna i ..... siup okupują Reszta na razie z dystansem wącha, ale zainteresowana. Dziękuję bardzo :1luvu: . Jak obfocę nie omieszkam się pochwalić :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro kwi 11, 2012 15:47 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

ellza1 pisze:Pufffffffka :mrgreen: , bo duża jest, cud miód :1luvu: dotarła przed świętami. Koty zachwycone. Szczególnie Wafel z Tośką, tylko patrzą kiedy wolna i ..... siup okupują Reszta na razie z dystansem wącha, ale zainteresowana. Dziękuję bardzo :1luvu: . Jak obfocę nie omieszkam się pochwalić :mrgreen:

Nie mogę się doczekać...

7ksiezyc pisze:a czy passa pamieta o naszym wielkim puffie?

a jakże - nie było mnie koło tygodnia,ale nadrabiam,nadrabiam.... :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Nie kwi 29, 2012 22:00 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

passa pisze:
ellza1 pisze:Pufffffffka :mrgreen: , bo duża jest, cud miód :1luvu: dotarła przed świętami. Koty zachwycone. Szczególnie Wafel z Tośką, tylko patrzą kiedy wolna i ..... siup okupują Reszta na razie z dystansem wącha, ale zainteresowana. Dziękuję bardzo :1luvu: . Jak obfocę nie omieszkam się pochwalić :mrgreen:

Nie mogę się doczekać...

7ksiezyc pisze:a czy passa pamieta o naszym wielkim puffie?

a jakże - nie było mnie koło tygodnia,ale nadrabiam,nadrabiam.... :mrgreen:

cześć

przyznam że Twoje milczenie to juz nawet nie wydaje się zabawne
na puffke zakladajac czas oczekiwania przyjety z data wykonania przelewu to od 12.03 wiec już "dobre 1,5mca" i cisza .....
kontaktu zero, poczty nie odbierasz ...
7ksiezyc

Post » Pon kwi 30, 2012 16:38 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

kolejny raz :?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 01, 2012 0:59 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

czy ta filcowa nora jest dostępna?
ewentualnie jak dlugo trzeba byloby na taką czekac?
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw maja 03, 2012 16:08 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Czy dałoby radę załapać się na pufkę?? :lol:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Pt maja 04, 2012 19:05 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

ja również czekam i czekam... :( czy można liczyć na jakąś odpowiedź lub chociaż zwrot pieniędzy, jeśli zamówienie jest niemożliwe do zrealizowania?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt maja 04, 2012 20:13 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

no to jest nas przynajmniej 2 ...
ja kase wysłałalam już zaraz minie 2 miesiace i ani słowa reakcji od jakiegos czasu na pisane wiadomosci, reakcji na prośbe o zwrot przelewu tez nie ma ...
nie polecam zakupów tutaj ... dobre złego poczatki tylko - jedną puffke mam, zamowiłam drugą dużo wiekszż, zapłaciłam no i coż - nabice w butelke to się chyba ta sytuacja nazwya?!
7ksiezyc

Post » Czw maja 10, 2012 18:48 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Halooo! jest tu ktoś? Chciałabym zwrot kasy lub pufę! Proszę podać chociaż powód milczenia i przerwy w realizacji zamówienia! To nie jest 5 groszy!

Dama Ya

Post » Śro maja 30, 2012 18:58 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Czy WYKONAWCZYNI puff żyje?trochę makabryczne pytanie ale to milczenie.....

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Śro maja 30, 2012 20:01 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

fonja pisze:Czy WYKONAWCZYNI puff żyje?trochę makabryczne pytanie ale to milczenie.....

tez się martwię,bo to nie w jej stylu :( może coś się stało :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 30, 2012 21:05 Re: PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Nie ma tu nikogo z Opola, kto by znał passę z realu?

Dama Ya

[poprzednia][następna]