[KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt cze 05, 2015 15:38 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

alessandra pisze:Jako że jutro kończy sie licytacja niektórych fantów, a Duża z wiatrem dzieś znóf wybywa,rozpoczynamy częśc testową bazarku :mrgreen:

Wszystkich uczestników/licytujących prosimy o nadesłąnie odpowiedzi na poniższe pytania na pw - bo pytania wjelce tajemnicze i osobiste bendom, myśleli my nawet o pytaniu sexualnym, ale odpuślim śmy , bo Duża tak popaczyła 8O :smokin:

Pytania

1. Ulubiony kolor
2. Ulubione barwy wnętrza
3. Ulubiona dziedzina czytelnictwa
4. Ulubiony gatunek filmu
5. Rozmiar buta posiadany nie zaś ulubiony :wink:
6. Ulubione ozdoby
7. Ulubione smaki
8. Ulubiony zapach
9. Ulubiony gatunek muzyki
10. Kraj marzeń do odwiedzenia
11. Przeszłość czy przyszłość
12. Nowoczesność czy klasyka

Na odpowiedzi czekamy do poniedziałku, coby były przemyślane, warto siem skupić , no. Tulinek :ok:

A ja sie pytam co to za pytania ?!!! Olera, już przy pierwszym mam problem z samookreśleniem preferencji :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto cze 09, 2015 13:57 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

wchodzim po cichutku , coby nas pomidorami czy innymi tam jajowymi niespodziewajkami nie obrzucili za długi niebyt no i długi wobec licytujących
:mrgreen:

Ogłaszam,iż drugi etap szanowna ekipa licytujących przeszła pomyślnie - teraz będziem się brać za pokazywanie, coby inni pozazdrościli :mrgreen: i wysyłanie :ok:

Atta, to taki test coby o sobie i innych cosik wiecej wiedzieć, no i do rozwiania tajemnicy poczebne :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 09, 2015 15:57 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

To ja najbardziej mam nadzieję na tą podróż do Japonii :mrgreen: Spełnisz me marzenie? :ryk: Tymczasem czytam książkę "Tatami kontra krzesła" Wielce przydatna treść przed podróżą w tamten rejon 8)

Atta

Post » Wto cze 09, 2015 16:14 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

Atta pisze:To ja najbardziej mam nadzieję na tą podróż do Japonii :mrgreen: Spełnisz me marzenie? :ryk: Tymczasem czytam książkę "Tatami kontra krzesła" Wielce przydatna treść przed podróżą w tamten rejon 8)

Postaram się spełnić choć trochę marzenia- dostaniesz........ torbę na podróż :ryk:

alessandra

Post » Wto cze 09, 2015 16:32 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

No to fest wypas bedzie :mrgreen: w sumie na każdy kierunek podróży bedzie pasować :ok:

Atta

Post » Wto cze 09, 2015 16:42 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

Atta pisze:No to fest wypas bedzie :mrgreen: w sumie na każdy kierunek podróży bedzie pasować :ok:

Obrazek

alessandra

Post » Śro cze 10, 2015 11:02 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

nooo...to siem pokończył już czas na fszytskie tajemnice, teraz będziem pokazywaćT. :wink:

alessandra

Post » Śro cze 10, 2015 12:46 Re: Magiczne pudła Tulinka III -dodalim śmy torby

W sumie test powinien być dogłębniejszy,bo nie wszystko wiadomo, co byśmy chcieli, aby sie Ciociom przypodobać :wink: ale staramy się jak możemy zmieścic w ulubionych tematach i budżecie :D
Jeszcze raz pięknie dziękujemy, a jeśli nie macie nic na przeciwko-no może prócz baru :mrgreen: - to zachowamy test upodobaniowy na kolejne tajemnicze bazarki :ok: i jeszcze go poszerzymy :mrgreen:

Ad. 1 wylicytowała Qlka za 15zł :1luvu:
ObrazekObrazek

dla ciała i zmysłów trzy zapachy Yves Rocher w próbkach
dla ducha coś słodkiego :wink:
dla futerka saszeta oraz mysza full wypas wyrobu Duszka66 :1luvu:
cuś gupiego -jeden kolczyk :mrgreen:
i tu z marzeniami zagwozdka, bo nic w tamtym kierunku nie mamy prócz -co na pewno sie przyda - zapalniczki :ok:
cuś mondrego a zarazem przydatnego do podróży-zapiski obieżyświata jako zachęta, aby w przyszłości, gdy marzenie się spełni , takowe dla potomności poczynić :ok: Obrazek

Ad.2 wylicytowała jej siostra za 20zł :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
dla piękna ciała i zmysłów waniliowy żel pod prysznic Yves Rocher oraz peeling morelowy YR takoż , a dla ozdoby kolczyki
dla ducha nieco słodyczy :wink:
dla futerka saszeta oraz myszka full wypas wyrobu Duszka66 :1luvu:
w ramach cuś gupiego, co zarazem mieści się w guście mamy papryke ostrą :mrgreen:
dla nastroju mały horror i wybuchy sensacyjne :wink:
no i cuś do spełnienia marzeń film -zwiastun oraz przewodnik :wink: Obrazek

Ad.3 wylicytowałi czarno-czarni za 25zł :1luvu:
Obrazek]Obrazek
hmm, jako że grupa licytowali, staraliśmy się potraktować sprawiedliwie i fcale nie tendencyjnie,że tylko dla kotóf i o kotach , bo takie pudeło -fcale :mrgreen:
dla Dużej mamy np. w ramach zaspokojenia gustów i czegoś gupiego pjenkne serwetki chilli :mrgreen:
a także duchowo zadbaliśmy Obrazek
i dla pjenkna tesz : nawilżacz do ust jak na lato i do wkłócia koty czarne dwa :wink:
dla futerek trochę rozrywki zmysłowej i innej czyli żarełko i mysza wyrobu Duszek66 :1luvu:
no i pudełko tesz siem może przydać 8)
co do marzeń -w obecnej chwili tylko tyle możemy :kotek: Obrazek

Ad.4 wylicytowała Atta za 15zł :1luvu:
ObrazekObrazek

dla piękna ciała i zmysłów maseczka z żurawiny Yves Rocher
dla podniesienia ducha coś słodkiego
dla atmosfery film zespajający dwie podane kategorie -trwa tyle co lizanie lizaka, zatem lizak jest w komplecie :wink:
dla futerka saszeta i piłeczka -wyrób Thorkatt :1luvu:
jako że licytująca na jedno pytanie ewidentnie unikała odpowiedzi otrzymuje notesik, aby nam w przyszłości napisać odpowiedź a dla spełnienia marzeń światełko na drogę :mrgreen: Obrazek

Ad. 5. pozostaje tajemnicą na razie , coby za dużo wrażeń nie było na raz -dbamy o serce naszych klientów i jeszcze przegryzamy ją duchowo :mrgreen:

alessandra

Post » Śro cze 10, 2015 15:58 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Ale ja na wszystkie szczegółowo nawet opisując dałam odpowiedzi. Rozwlekłam się tam ponad miarę :mrgreen: Oooo i kolejna piłeczka do kolekcji ! Dzięki za te miękkości, bo ostatnio na takiej twardej facet mi się przejechał i zaliczył podłogę a piłeczka śmignęła w rozpędzie przez balkon i tyle my ją widzieli. Jakoś żadnego z nas nie kusi żeby przywlec ją z powrotem - ciekawe dlaczego :roll:

Atta

Post » Śro cze 10, 2015 16:01 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Wniosek nasuwa się jeden, że na jakieś pytanie wszystkie dałyśmy taką samą odp. bo mamy kasztanki (najlepsiejsze :ok: ) i tiki taki

Atta

Post » Śro cze 10, 2015 16:02 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Atta pisze:Ale ja na wszystkie szczegółowo nawet opisując dałam odpowiedzi. Rozwlekłam się tam ponad miarę :mrgreen: Oooo i kolejna piłeczka do kolekcji ! Dzięki za te miękkości, bo ostatnio na takiej twardej facet mi się przejechał i zaliczył podłogę a piłeczka śmignęła w rozpędzie przez balkon i tyle my ją widzieli. Jakoś żadnego z nas nie kusi żeby przywlec ją z powrotem - ciekawe dlaczego :roll:

a ja mam na papierze, nie wirtualnie- se wydrukowałam,że nie odpowiedziałaś na jedno pytanie i już zapomniałas które :lol:

alessandra

Post » Śro cze 10, 2015 16:55 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Atta pisze:Wniosek nasuwa się jeden, że na jakieś pytanie wszystkie dałyśmy taką samą odp. bo mamy kasztanki (najlepsiejsze :ok: ) i tiki taki

fakt, przyznam,że sporo odpowiedzi jest bardzo podobnych, wręcz takich samych, co nasuwa wniosek, jak to swój do swego ciągnie :lol:

alessandra

Post » Czw cze 11, 2015 13:12 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

Dzisiaj odkrywamy tajemnicę ostatniego, a może pierwszego ? :roll: pudła :wink: , które wylicytowała Atta za 80zł

Pokazujemy na tle , bo w torbie i tak nic nie widać by było :lol:
Na plan pierwszy wysuneła się flaszeczka z winem domowym, coby kolor pokazać, poj. 200ml i jako duchowe wsparcie :mrgreen:
ObrazekObrazek

Komisja w składzie pińć furet wypowiedziała sie co do zawartości, zdania były podzielone, jednak przeważającym głosem prezesa Tulinka wyrok brzmiał: futra winny mieć spory udział w tajemniczym pudle, albowiem z własnego kieszonkowego Dużej dodały na licytację, zatem mamy : pastę w dwóch smakach dla piesów, frykasy dorcasowe o różnym smaku -3 op., pałeczki catessy, szt. 10, pastę multiwitaminową 1 op., chipsy cosma, myszę wyrobu Duszek66 :1luvu: na pocieszenie dla Dużej :mrgreen:
oraz kocyk niebieski na chłody jesienne wym. 150cm x 100cm Obrazek
oraz
-kocyk - 84 x 64 cm
-wkład do transporterka 39 x 29 cm.
Obrazek wyrobu ewar :1luvu:

no dobsze..dla Dużej tesz coś mamy :lol:

dla pjenkna i powonienia : żel pod prysznic z unikatowym zapachem gruszki w karmelu poj. 400ml, żel pod prysznic z kraju dalekiego oraz herbatkę orientem pachnącą, co zbliży Dużą ku marzeniom, lecz aby podniebienie już się w marzenia ubrało, przepisy na dania japońskie :ok:
ku spełnieniu smakowych potrzeb, wedle ankiety sie postaraliśmy : gorzka czekolada i cytryna :mrgreen: , lecz z akcentem kasztankowym, o czym nie napisała :evil: a publicznie wyznała ,że lubi :wink:

alessandra

Post » Czw cze 11, 2015 13:16 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

ja piernicze :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw cze 11, 2015 13:17 Re: [KONIEC]Magiczne pudła Tulinka III -odkrywamy tajemnice

ja się jeszcze raz na spokojnie swojemu przyjrzałam i żem jest zachwycona :) czekam na dostawę :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]