Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2011 22:10 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

biedna mała :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw gru 29, 2011 8:01 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

trzymam kciuki za kicię :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw gru 29, 2011 10:12 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Nieskromnie powiem, że chyba mogłabym byc weterynarzem. :D Mam dobre wieści. :) Weterynarz zrobił Miśce na moją prośbę potrójną lewatywę i stwierdził, że ona w jelitach nic nie ma. W okrężnicy nie miała, bo przytkało ją już w jelicie cienkim. W kazdym razie po podanej wieczorem przeze mnie Xennie i po porannej lewatywie od razu w domu zrobiła kupkę - twardą jak kamień. Mama chciała ją nakarmić a ona sama się zabrała za jedzenie. :D :D :D
Co drugi dzień będę jej podawała Xennę, żeby nie dopuścić do zatkania i ZNOWU JESTEM DOBREJ MYŚLI. :D :D :D Za Miśkę. :piwa: Mówię Wam, jak się cieszę, że wpadłam na ten pomysł z zalegającym stolcem. Kto by pomyślał, ze kocia kupa sprawi mi tyle radości. :ryk: . Cieszę się jak matka. :D Ona wyzdrowieje. Wierzę w to! :ok:
Oczywiście leczenie nadal trwa. Weterynarz będzie jej wycinał po troszku martwą tkankę, która powstała przy przetoce, ale wyglada na to, ze jednak wyjdziemy na prostą. :D
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Czw gru 29, 2011 10:53 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

kurcze, Magda, jestem pod wrazeniem :mrgreen: :1luvu: :ok: szacunek 8) :ok:
oby bylo coraz lepiej

:1luvu: dziekuje za przesylkę - zestaw z czarnym kotkiem przesliczny!! :1luvu:

tillibulek

Post » Czw gru 29, 2011 10:55 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Cieszę się, że jesteś zadowolona. :)
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Czw gru 29, 2011 12:51 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Bym mogla zarezerwować bransoletke? nr 1 ale w domu zmierzę sobie łapkę bo nie wiem którą długość :roll: One są rozpinane?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 29, 2011 17:42 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Tak, rozpinane. :)

Pozwolę sobie dodać do bazarku trzy portmonetki - podkówki. Są wykonane ze skóry naturalnej i ozdobione przeze mnie kotami wyciętymi z dermy.

Portfel nr 1:

Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza: 12 zł (przesyłka 4 zł)

Portfel nr 2:

Obrazek
Obrazek

Portfel nr 3:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Czw gru 29, 2011 18:24 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Dostałam przesyłkę, dziękuję i pozdrawiam,fajnie że Kicia zdrowieje :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt gru 30, 2011 9:04 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

:ok: :ok:

tillibulek

Post » Pt gru 30, 2011 16:50 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Niestety muszę zrezygnować.... :( Mam łapę, nie łapkę - 17cm :oops:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 30, 2011 17:42 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Notes magnetyczny (np na lodówkę) nr 1:
Są 2 sztuki.

Obrazek
Cena wywoławcza - 6 zł (przesyłka 4 zł)

Notes magnetyczny (np na lodówkę) nr 2:
Jest 5 sztuk.

Obrazek
Cena wywoławcza - 6 zł (przesyłka 4 zł)

Kartka życzeniowa nr 1:

Obrazek
Cena wywoławcza: 5 zł (wysyłka 2 zł)

Kartka życzeniowa nr 2:

Obrazek

Kartka życzeniowa nr 3:

Obrazek

Kartka życzeniowa nr 4:

Obrazek

Obrazek na kafelku 15 cm x 15 cm, wykonany techniką decoupage - nr 1:

Obrazek
Cena wywoławcza: 17 zł (wysyłka 6 zł)

Obrazek na kafelku 15 cm x 15 cm, wykonany techniką decoupage - nr 2:

Obrazek

Obrazek na kafelku 15 cm x 15 cm, wykonany techniką decoupage - nr 3:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Sob gru 31, 2011 10:57 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Miśka (Rita) nie chce chodzić. Wciąż kuleje na łapkę. Na szczęście sama je. Z wypróżnianiem znowu nastąpił STOP. Trzeba jej podać Xennę. Nie wiem, czy ona kiedykolwiek będzie zdrowa... Pasowałoby może zrobić USG i RTG - może kulała już przed operacją, ale tego się nie dowiem... Prawdopodobnie to jednak powikłanie pooperacyjne (może jakieś zrosty wewnątrz), bo ona do schroniska trafiła jako zdrowa kotka... Ech... :( Nie sądzę, by jej życiu zagrażało niebezpieczeństwo, ale jej leczenie u nas trwa już prawie trzy tygodnie i to jeszcze nie koniec.

Zapraszam wszystkich na bazarek. A może komuś potrzebny porządny drapak? Wykonamy na zamówienie po kosztach, z tym że robimy trwałe, porządne drapaki i tanie to one z założenia nie są, bo są wykonane z solidnych materiałów.

Może jakiś gadżecik - bransoletkę albo portfelik dla siebie lub dziecka, obrazek z kotem... Bazarek jest dość bogaty. Niedługo wstawię też notesy na sklejce, wykonane przeze mnie techniką decoupage, ale dopiero się uczę. :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

Post » Sob gru 31, 2011 11:11 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Ja wierzę, że Nowy Rok przyniesie przełom w leczeniu Rity. Ona będzie jeszcze wiele lat zdrowym, szczęśliwym kotem :ok: :ok: :ok:

Wszystkiego najlepszego :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sty 01, 2012 18:37 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

matko, mam nadzieję, że z Ritą będzie już tylko lepiej
obydwa magnesiki poproszę za wywoławcza - po jednym
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie sty 01, 2012 19:29 Re: Hamak, drapaczek, obraz - bazarek dla RITY * PILNE!!!

Na razie, to jestem załamana - noga po przeciwnej stronie niż rana się pod nią ugina. Nie może chodzić. Wyczytałam, że jednym z powikłań pooperacyjnych (zwłaszcza po zapaleniu otrzewnej) może być zapalenie kości. :( Muszę ją zdiagnozować w Lublinie a samochód nam się zepsuł na amen... :x . Je sama, ale z chodzeniem jest coraz gorzej. Gdy się ją stawia, to prawa tylna noga się pod nią ugina. :cry: Oto jej zdjęcia z dzisiaj. Na ranie pooperacyjnej ma sporą przetokę...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

mojekoty

[poprzednia][następna]