patis pisze:phantasmagori pisze:Proszę o ogłoszenia dla Baltazarka u Justa&zwierzaki
Jeśli Baltazarek się załapie na ogłoszenia , dam wszystkie dane na pwASK@ pisze:Moge zamówić dla Jokota? Odezwą się bo linka posłałam.Dam znać co i jak wieczorem. Rozumiem,że pakiet to 3 porcje 20 ogłoszeń
Jako zarezerwowane/wykorzystywane uważam te, do których dane dostane.
Póki czas pozwoli będę miała 3 sztuki po ok 20 ogłoszeń. Jak np. będę miała 3 wolne i ktoś 2 z nich weźmie - to jeden będzie dostępny, dopóki tamtych nie wykonam.
Dokładnie - dla 3 zwierzaków po ok 20. Nie podejmę się 60-80 czy 100 dla jednego, bo więcej by mi zajęło szukanie portali i ew. rejestracja na nich.. Około - bo czasem znam jakieś lokalne, czasem coś się zapomni, czasem przypomni
Czyli zapisać na 2 miejsce Baltazarka? (kiedyś chyba Aga miała pod opieką dużego piesia Baltazara)
na 3 Jokota ? (coś mi sie kojarzy że to nazwa dt i będzie tu konkretny kocio..?)
Może być na maila ipatii@wp.pl - byle tu na wątku był porządek i jak ktoś potrzebuje na już teraz natychmiast - żeby się nie ustawiał w długiej kolejce, tylko może wykupił pakiecik od kogoś bardziej profesjonalnegoDotarłam na wątek CatAngel (mam nadzieję dobrze napisałam) i podziwiam jak na 130 stronkach można ogłoszenia umiescić..
Bardzo się cieszę że ktoś chce korzystać z mojej małej pomocy
Tak , Baltazarek jest u mnie na DT, Phanta dzieki za zgłoszenie Baltazarka