Wątek: viewtopic.php?f=1&t=125937
Fanty wystawione są używane. Jeśli coś jest nowe, to jest to zaznaczone w opisie.
Zakupy są w opcji CW do 18 października do godz. 18 czasu rzeczywistego.
Wysyłka wg stawek PP bądź paczkomatu. Odbiór osobisty tylko w Mielcu bądź 24 października w Tychach.
Wpłaty na moje konto (minus koszty wysyłki) zostaną po zakończeniu bazarku przelane na konto Justyny.
UBRANIA.
1. Sweterek brązowy firmy H&M rozmiar S, rozciąga się, metka ze składem wycięta. Wymiary: dł. 60 cm dł. rękawa 45 cm, szer. pod pachami 38 cm x 2.
CW 5 zł
2. Sweterek bordowy firmy Orwell, rozmiar S, rozciąga się. Skład: 51% jedwab, 49% kaszmir. Wymiary: dł. 52 cm, dł.rękawa 61 cm, szer. pod pachami 40 cm.
CW 5 zł
Atta za wyw.
3. Letnia spódniczka w kwiatki bez podszewki z rozcięciami po bokach firmy Hennes, rozmiar 34, z tyłu zamek i możliwość zapięcia na guziczek, który można doszyć, ale nie trzeba

CW 5 zł
4. Letnia spódniczka bez podszewki szyta przez moją babcię

CW 3 zł
5. Czarna spódniczka z podszewką z tyłu zapinana na guzik i zamek, grubszy materiał, szyta u krawcowej. Wymiary: szer w pasie 36 cm x2, dł. 46 cm.
CW 6 zł
6. Długa kremowa spódnica zapinana z przodu na guzik i zamek. Brak metki ze składem, ale fajnie przewiewna. Na dole z 1 str ma rozcięcie i troczki, a z 2 tylko troczki do podciągania. Wymiary: szer w pasie 37 cm x 2. CW 5 zł
Atta za wyw.
7. Koszulka zielona na ramiączkach firmy Greenpoint, rozmiar 40. Skład: 5% lycra, 95% bawełna. Wymiary: dł. 51 cm, szer pod pachami 39 cm x 2.
CW 5 zł
Atta za wyw.
8. Biała bluzeczka w prążki zapinana na zamek. Brak metki z rozmiarem i materiałem, ale się poddaje. Wymiary: dł. 50 cm, szer pod pachami 2 x 42 cm.
CW 5 zł
10. Bluzka w paseczki, rękaw z mankietem do podwinięcia, rozmiar 42. Brak metki z materiałem, ale się poddaje. Wymiary: szer pod pachami 2 x 45 cm, dł. 50 cm, dł rękawa 54 cm.
CW 5 zł
11. Czarna kurtka na guziki- męska , dwie kieszonki zew. i dwie wew. , firmy Cactus na wiosnę/jesień, używana. Wymiary: pod pachami 61 cm x2 , długość 74 cm, dł. Rękawa od pachy 47 cm
CW 10 zł
Ciuszki trzeba odświeżyć, bo leżały w szafie

KSIĄŻKI
12. Alex Kava - "Łowca dusz"
CW 3 zł
13. Zoja, Jihn Follain, Rita Cristofari – "Wszystkie jesteście niewierne"
CW 3 zł
14. Donya al-Nahi, Eugene Costello – "Oddaj mi dzieci"
CW 3 zł
15. Louise Brown – "Sprzedane"
CW 3zł
kiwi za wyw.