Prosba o zamknięcie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 27, 2015 8:27 Prosba o zamknięcie

Jak łatwo się domyslic - chodzi o książkę wielkanocną z Lidla.

beneficjentka: viewtopic.php?f=1&t=168230&start=45

Opcja KT za 25,00 zł ( Książka jest zafoliowana, nie otwierana. Może by prezentem.)

Koszty wysyłki koło 11 zł, bo książka ciężka! :?

Cytat:

Książka wydana jest pięknie. Ma fajną oprawę graficzną. Zdjęcia są najwyższej jakości i możemy na nich oglądać nie tylko same potrawy, jak również kroki ich przygotowania lub samego mistrza przy pracy. Zawiera również dodatkowe informacje (w tym przelicznik miar i wag).

W skład książki weszły 104 przepisy podzielone na działy: Ciasta, Tarty i tartaletki, Ciastka i muffiny, Torty i ciasta z kremem, Wielkanoc, Czekolada, Lody i trufle, Słodkie dania, Owoce, Czar podwieczorku, Spiżarnia, Klasyka, Boże Narodzenie, Desery regionalne oraz Domowa Piekarnia. Do każdego przepisu oprócz pełnej listy składników oraz receptury dołączone są informacje o ilości porcji, stopniu trudności (moim zdaniem to subiektywna ocena, każdy ma inne umiejętności – dla jednych przygotowanie pankejków to bułka masłem a dla drugiego trudna sprawa) oraz o szacowanym czasie przygotowania. W przypadku ciast dołączona jest również informacja o wielkości używanej blachy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ZAPRASZAM!
Ostatnio edytowano Sob kwi 18, 2015 14:58 przez Kamakolo, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt mar 27, 2015 21:16 Re: Lidl z dedykacją

Komu? Komu? pyszne przepisy na Święta.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Nie mar 29, 2015 14:12 Re: Lidl z dedykacją

mniam mniam już same zdjęcia wyglądają obłędnie
Słodkie jak słodka Ptysia która jest bohaterką wątku :)
Dziękujemy bardzo!
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon kwi 06, 2015 19:57 Re: Lidl z dedykacją

Super,hiper,ekstra promocja!
Obniżka poświąteczna o 50%

Zapraszam!

:kotek:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt kwi 10, 2015 20:13 Re: Lidl z dedykacją

Jestem wstępnie zainteresowana. Dam znać na priv.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 10, 2015 20:18 Re: Lidl z dedykacją

To zapraszam ;-)
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro kwi 15, 2015 10:09 Re: Lidl z dedykacją

Czy książka wciąż jest do kupienia?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro kwi 15, 2015 21:12 Re: Lidl z dedykacją

Nie.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 16, 2015 19:48 Re: Lidl z dedykacją

No chyba już faktycznie nie jest do kupienia.

Villemo sobie zabukowała :ok:
Obrazek

Kamakolo