Wsparcie na operację potrąconej kotki... KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 20:55 Wsparcie na operację potrąconej kotki... KONIEC

[b][/b]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=143870
Taki mamy nagły przypadek od soboty. Prosimy o pomoc dla potrąconej przez samochód kotki.
Jak już wiecie z linku, do operacji nie doszło. Diagnostyka i środki farmaceutyczne w dwóch naszych lecznicach i w trzeciej u specjalisty tuż przed niedoszłym zabiegiem. Na chwilę obecna nie wiemy, czy i na ile miasto zapłacić we wszystkich miejscach. Realia niestety są takie a nie inne. Jeśli trzeba będzie zapłacić w którejkolwiek lecznicy, będziemy musiały to zrobić z własnych funduszy i ten jeden bazarek na pewno nie pokryje całych kosztów z tym związanych...
Jeśli okaże się jednak, że długi nam zostaną darowane, to mieleckie koty mają cały ogrom potrzeb, a ta bazarkowa kwota jest tylko kroplą w morzu potrzeb. Dlatego, bez obaw, tak czy inaczej, bazarek przysłuży się innym schroniskowym kociakom.

1. Dwie transparentne zasłonki. Leżą nieużywane, może komuś przypadną do gustu, lekko kremowe w niebieskie róże 140/245 cm.
15zł sztuka. mavi :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
2. Trzy dekoracyjne ściereczki z włoskimi przepisami
3zł sztuka Olciak 84 :dance: :dance: :dance: Dziekujemy :)
Obrazek
Tak to wygląda po rozłożeniu :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lip 21, 2012 22:45 przez Aga_, łącznie edytowano 5 razy
Aga_

Post » Pon lip 09, 2012 20:57 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

poprosze o te 3 ściereczki :-)

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Pon lip 09, 2012 21:01 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Czy te firanki mają taśmę ściągającą? i czy są na "tradycyjne żabki" 140 cm to dugość, proszę o więcej informacji, bo jestem zainteresowana
Ostatnio edytowano Pon lip 09, 2012 21:07 przez Migotka123, łącznie edytowano 1 raz

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Pon lip 09, 2012 21:03 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

:( nie zdążyłam na ściereczki
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pon lip 09, 2012 21:13 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Migotka123 pisze:Czy te firanki mają taśmę ściągającą? i czy są na "tradycyjne żabki" 140 cm to dugość, proszę o więcej informacji, bo jestem zainteresowana

Firanki nie posiadają taśmy ściągającej. Mają takie "uszy" ( nie znam fachowej nazwy) do nawleczenia na kołek od karnisza .Jedna została rozpakowana :)
140 cm to szerokość :)
Aga_

Post » Wto lip 10, 2012 7:19 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Zapraszamy :D

Ulka18

Od: Wto cze 14, 2005 20:33

Post » Wto lip 10, 2012 10:12 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Jeśli te zasłonki są jednakowe, to poproszę obydwie :lol:
I trzymam kciuki za biedactwo z przetrąconą miednicą :cry:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto lip 10, 2012 10:30 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Obie sa jednakowe :)
Aga_

Post » Wto lip 10, 2012 13:11 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Już zrobiłam przelew za zasłonki. I trzymam kciuki za koteńkę! Pewnie niedługo zacznie się operacja...
Ach, co będzie z jej dziećmi :placz:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt lip 13, 2012 12:38 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Tak w kwestii formalnej - kotkę uśpiono, więc cel bazarku się chyba zmienił.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 20, 2012 11:42 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

dotarły dizs :-) dziękuje :) sa przesliczne :)

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Sob lip 21, 2012 21:29 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Czy ta biedna kicia, której nie dano szansy, miała w końcu operację czy nie?
Bo może warto by poinformować darczyńców - tak w kwestii formalnej.

Erin

Post » Sob lip 21, 2012 22:05 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Erin pisze:Czy ta biedna kicia, której nie dano szansy, miała w końcu operację czy nie?
Bo może warto by poinformować darczyńców - tak w kwestii formalnej.

Aga_ pisze:Jak już wiecie z linku, do operacji nie doszło. Diagnostyka i środki farmaceutyczne w dwóch naszych lecznicach i w trzeciej u specjalisty tuż przed niedoszłym zabiegiem. Na chwilę obecna nie wiemy, czy i na ile miasto zapłacić we wszystkich miejscach. Realia niestety są takie a nie inne.

Trudno czytać ze zrozumieniem....cóż
Tak na marginesie, tak czy inaczej, do schroniska nigdy z pustymi rękami nie chodzę a to co przeznaczam dla zwierzaków z własnej kieszeni, to i tak przekracza kwotę z bazarku. Daruj wiec sobie jakiekolwiek sugestie w tej kwestii.
Ostatnio edytowano Sob lip 21, 2012 22:11 przez Aga_, łącznie edytowano 1 raz
Aga_

Post » Sob lip 21, 2012 22:07 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Tytułu to chyba nie ja powinnam nauczyć się czytać ze zrozumieniem :roll:
Ale tak to jest, jak błyszczenie najważniejsze. Tylko kota szkoda :(
A ten tekst o pełnych rękach - rewelacja :roll: Co nie zmienia faktu, że bazarek NIE BYŁ na operację.
Ale jak widać, można mówić do ściany.

Erin

Post » Sob lip 21, 2012 22:22 Re: Wsparcie na operację potrąconej kotki z mieleckiego schr

Dalszą dyskusję z toba uważam za zbędną. Bo z zgłupotą nie mam zwyczaju się szczypać. Błyszczeć na forum również. Nie rzucam się, nie pouczam kogoś jesli sama nie mogę pomóc. Nie rozniecam bezsensownych dyskusji . Przeznaczam co mogę i na ile mogę czas również , a mam go niewiele, bo oprócz schroniska mam rodzinę, prace i masę innych zajęć dzięki którym się realizuję . Użeranie się z pieniaczami nie jest mi do niczego potrzebne. I właściwie mogłabym w tym momencie powiedzieć , nie " dziękuję". Po co mi to? lepiej udawać wrażliwą jak większość i w tej wrażliwości uciekać na druga stronę ulicy, nie brać na siebie żadnego kłopotu. Niezła motywacja do dalszego działania. Dziękuję, to bardzo dobra motywacja. ja się zajmę swoimi sprawami, bardziej przyjemnymi, bezstresowymi, a ty przyjedź do naszych zwierzaków i zrób dla nich cokolwiek skoro wiesz lepiej.
Aga_

[następna]