Jakoś prosperujemy jeśli koty nie chorują i jego utrzymanie sprowadza sie do zakupu karmy lub żwirku. Ale jak zaczynaja chorować, to zaczynają się schody...
Wcześniej nerkowy kotek, pobyt w lecznicy, zakup leków i specjalistyczna dieta. Wczoraj zapłaciłam rachunek za pobyt w lecznicy kotki starszej pani, której pomagam w utrzymaniu kotów, organizując również dla niej pomoc w postaci jedzenia czy innych podstawowych artykułów potrzebnych do życia.
Kotkę już parę lat temu wysterylizowałam i zaszczepiłam, teraz nagle wychudła, odmawiała jedzenia i picia, a w uszech mega świerzb.
Trafiła pod kroplówki, na diagnostyke, rachunek 348zl
Na horyzoncie sterylizacje, kotki sa sierpniowe... przy tym budżecie nie wykonalne.
Reasumując ostatnie miesiące jestem 2tys na minusie.
Proszę o udział w moich aukcjach, które teraz będę intensywnie wystawiała, muszę nadrobić zaległości...
jeśli zbankrutuję 22koty pozostaną bez opieki i ... nie wiem co będzie.
Jeśli ktoś może wspomóc nas bazarkiem dlub darowizną w postaci karmy, to z góry dziękuję.
Wiecej o moich podopiecznych mozna przeczytac TUTAJ
Mam dla Was:
1. Portfel damski
bardzo zgrabny, poręczny portfelik
mięciutki, matowy
wewnątrz duża kieszeń podzielona na połowę, 4 mniejsze w tym jedna przeżroczysta oraz 3 wejścia na kartę
materiał skóropodobny (lub skóra, nie umiem rozpoznać)
kolor ciemno brązowy
wym. 9,5x11,5cm
cena wyw. 12zl
12zl Thorkatt

2. Portfel męski
pakowny portfel dla pana lub pani
miękki, matowy
wewnątrz 3 podłużne kieszenie, dodatkowa jedna na suwak, 10 mniejszych na karty w tym jedna przeźroczysta
materiał jak w powyższym, prawdopodobnie sztuczna skóra
kolor ciemno brązowy,
wymiary 9x18,5cm
cena wyw. 12zl
12zl Thorkatt

oba razem

3. Kubek termiczny.
metalowy, bezpieczne zamknięcie
antypoślizgowy
wysokość 19cm
cena wyw. 10zl
10zl Pietrucha
11zl XAgaX
13zl Pietrucha
14zl XAgaX
20zl JolaJ
22zl XAgaX
23zl JolaJ

[color=#00BF00]4. Zestaw podróżnika
myślę że dla każdego i dla pani i dla pana i dla dziecka (po wyjęciu scyzoryka!)
w zestawie:
- saszetka
- lornetka
- szmatka do czyszczenia szkiełek w lornetce
- kompas
- scyzoryk wielofunkcyjny
- latarka - ekologiczna latarka - nie trzeba jej ładować w kontakcie, nie potrzebuje baterii, ładuje sie ją ręcznie przez naciskanie dźwigni!
cena wyw. 10zl
10zl dagmara-olga
12zl Meg2
13zl XAgaX
15zl Thorkatt
16zl XAgaX
18zl Karina77

Dziekuje za udzial w aukcji i wsparcie.
koszt nadania pokrywa kupujacy
Gramy 7dni od pierwszej propozycji.
Zakonczenie 8.02 godz. 19:38
Dziekuje za udzial w aukcji i wsparcie.